Hva pakker man for et halvt år i en fremmed storby?

  • Skrevet 12.08.2014
  • Klokken 19:35Jeg som syntes det er ille nok å pakke til noen ukers ferie, men står nå foran en pakkeutfordring uten like. Jeg har vel ikke skrevet så utfyllende om det her, men det kommer. Og er vel rett og slett fordi jeg vet veldig lite selv. Jeg flytter til Budapest om en uke i dag for å ta femte semester i sosiologi der. Denne listen er en av mange jeg fant på ebay, og den oppsummerer egentlig alt jeg føler jeg må ha med, unntatt alt jeg ikke har tenkt på ennå, haha. Har vel allerede skjønt at to kofferter er nødvendig. Ennå jobber jeg med å finne et sted å bo, velge forsikring og orientere meg, men jeg regner med alt kommer i boks de neste dagene. Har dere noen erfaring med å være vekke så lenge i et annet land? 

Nå har jeg akkurat fylt en halv koffert med nødvendigheter for et halvt år. Resten av pakkingen for vente, mens annet formelt ordnes.

Ha en herlig kveld dere!

#utveksling #corvinius #uio #reise #pakking #smartpakkeliste #pakkeliste


kommentarer: 1
mnee

12.08.2014 kl.19:39

Kos deg masse! :D Håper du har hatt en fin dag så langt, og fortsatt får en fin dag videre! :D hadde vore kosleg med en kommentar tilbake :)

Legg igjen en kommentar

DITT NAVN

Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord. Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord. Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord.
hits