Mirror; mirrors

  • Skrevet 16.01.2015
  • Klokken 18:01

Hei fra Budapest! Her er onsdagens antrekk. Når vi var innom et veldig fancy shoppingsenter på onsdag, måtte vi bare knipse noen bilder i de fine prøverommene. Ingrid og meg trodde vi skulle gå tomhendt ut av senteret, men endre begge to opp med noe. De fineste støvlettene fra SeeByChloe fikk bli med meg hjem! 

Siste eksamen ble unnagjort kl 10 i morges og nå kan "ferien" for alvor nytes. Var så nervøs for at eksamen ikke skulle gå min vei, men etter kun 20 av 60 minutter var jeg ferdig og ble sittende og lese over. Nå får jeg bare håpe at magefølelsen er rett. Etter eksamen var det hjem i seng og ta igjen litt søvn, eksamens nerver ødelegger alltid nattesøvnen min. 

Etterpå ble det ukens andre joggetur opp Gellert Hill, med den mest fantastiske utsikten over Budapest, før det ble lunch med en venninne jeg ikke trodde jeg skulle få se igjen. Nå er det til for å slappe av litt hjemme før en tur på byen blir på sin plass for å feire den ene uken med ferie som venter!

Håper dere får en fin start på helgen!


kommentarer: 0
Legg igjen en kommentar

DITT NAVN

Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord. Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord. Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord.
hits