Flash flash flash, tattoos.

  • Skrevet 14.03.2015
  • Klokken 20:26Disse her virker som de blir sommerens store must have. og da kan jeg jo ikke være dårligere selv. For noen dager siden fikk jeg to ark med flash tatveringer i posten og i det øyeblikket jeg hadde fått dem på, måtte jeg bare inn på ebay og bestillemer. Im hooked! Råkult rund fingre, håndledd, overarmer eller ankler, for ikke å snakke om alle andre steder man kan få plass til en slikk glittrende detalje. Dette skal absolutt brukes flittig i sommer. For et enkelt og herlig tilbehør! Hva sier dere?


Jeg er som dere kanskje har fått med dere, i Køln. I dag har vi brukt tid i de travle shopping gatene(minne meg selv på å aldri gå å shoppe på en lørdag), og nå kommer snart flere venner fra utvekslingssemesteret mitt over, og senere bærer det ut for å prøve nattelivet.

Hører at været i Oslo er fantastisk, nyt for meg også!


kommentarer: 2
Ingrid

15.03.2015 kl.10:45

Kjempestilig :D

Iselin Renée

15.03.2015 kl.15:33

kjempe fint :)

Legg igjen en kommentar

DITT NAVN

Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord. Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord. Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord.
hits