v Blogg (Let Free Fantasy Flow)


It's good to be back home

 • Skrevet 19.06.2015
 • Klokken 22:37Da er jeg i hjembyen, Bergen for sommeren, og med denne bamsen snorkende i sofaen sammen med meg. Det var med litt blandede følelser jeg forlot hovedstaden, men om to måneder er jeg tilbake. To måneder går fort når jeg har så mye gøy planlagt.


kommentarer: 0Sundays

 • Skrevet 30.03.2015
 • Klokken 19:53

 Disse bildene er fra en annen rolig ettermiddag, men gårsdagen så ikke mye andrerledes ut.

En lørdag full av gøy(helt til vi kom på at klokken skulle stilles fram), krever en slapp søndag. Så da ble det snop, mat, film med en venninne, før vi spontant tok oss en øl ute, på en søndag. Men så er det jo tross alt påskeferie! Hvertfall for mange. Jeg skal bruke påsken på å ta ting i et rolig tempo, men har som mål og komme ajour med en del skole. 

Og et lite tips på slutten, om dere er innom Primark i nærmeste fremtid, sjekk ut duftlysene deres, dette lukter himmelsk, har en brennetid på opp til 10 timer og kostet ca 10 kr.


A fun saturday(until we realized that the pubs closed an hour earlier because of the change to summer time), needs a relaxed sunday. So yesterday was filled with candy, food, movie and a friend. In the end we spontaneously went out for a beer to. Because, why not, on a sunday? After all it's easter holiday, at least for a lot of us. Im using the holiday to take it slow, but also to catch up on some school work.

And a little tip in the end, if you're visiting Primark in the nearest future, be sure to check out their scent candles! This one smells amazing, burns around 10 hours and was about 10 kr!


kommentarer: 1in the window

 • Skrevet 24.03.2015
 • Klokken 17:24

Noen snaps i kjøkkenvinduet før jeg tok fatt på dagen. Den startet litt sent i dag, men er det noe jeg har lært meg så er det at, sover man dårlig, må man bare sove noen timer ekstra på morgenen. Hvertfall jeg, ellers kommer det ikke noe godt ut av dagen.Solbrillene fikk jeg forresten i posten i går, og da passet det jo perfekt at solen tittet frem i formiddag!  Nå skal jeg straks ut døren igjen for å møte en venninne. Super fin tirsdag.


Some snaps in the kitchen window before i started my day.The day started a bit late today, but if its something I've learned it is that sleep is important. So for me, after a night of bad sleep, it's ok to sleep a few hours extra in the morning. If not the day will just be bad and not productive at all. Anyway. when i got up the sun was shining and that gave me a perfect opportunity to use the sunglasses i got in the mail yesterday. Now im off to meet a friend! This tuesday is a good one!


kommentarer: 1That Fringe Jacket

 • Skrevet 12.03.2015
 • Klokken 18:38


Frynser er og semsket skinn er virkelig i vinden denne våren. Denne jakken ble med meg hjem fra favorittsecondhand butikken min i Budapest for noen månder siden. Hittil har det kun blitt brukt under store varme jakker, men jeg gleder meg virkelig til å ta den i bruk! Riktignok med en varm genser under. Er ikke helt sommertemperaturer selv om solen skinner. 


Kvelden brukes på å slappe av siden formen ikke er helt på toppe etter helgen ennå. Nå skal jeg begynne å pakke kofferten, for i morgen bærer det til Køln igjen! Glede!!

 

Håper dere har hatt en fin dag


kommentarer: 3Four pictures from my day

 • Skrevet 18.01.2015
 • Klokken 22:45

Så jeg tenkte jeg skulle dele noen bilder bra dagen min.

1. Jeg startet dagen sent, som man skal på søndager. Møtte en venninne for frokost, før hun reiste videre i Europa og så hjem til New Zeland.
2. Etter frokost gikk jeg innom en ruin pub som pleier være å et marked på søndager. De var i ferd med å stenge  og det var så fint og tomt at jeg rett og slett måtte ta et bilde.
3. Etter 5 måneder i Budapest klarte jeg endelig å komme meg til et termal bath. Det var kjempe avslappende og utrolig deilig.
4. Nå er det filmkveld med rommaten min før hun reiser hjem til Krakow.

I morgen skal togtur til Wien bestilles,  har hørt så mye fint om den byen!


kommentarer: 1Ill be back, Prague

 • Skrevet 06.01.2015
 • Klokken 18:34Noen snaps fra herlige Praha som vi tok turen til i november. Mens vi var der fikk vi gjort litt sightseeing, besøkt et ølbryggeri med det mørkeste ølet jeg har sett/smakt, spist masse god mat og ikke minst sett Kygo og Thomas Jack! For en tur! Shopping ble det lite tid til denne gangen, men det er enda en grunn til å reise tilbake til denne fine byen!

 

#reise #praha 


kommentarer: 1Byen i mitt hjerte

 • Skrevet 05.01.2015
 • Klokken 14:05

Utsikten fra altanen, Bergen

Når man tilbringer store deler av året på å forelske seg i nye byer, reise og drømme om neste reisemål, glemmer man gjerne hvor nydelig det som er rett forran nesen på en er. Bergen, hjembyen min, som jeg ikke er så ofte i lengre. Etter et helt utrolig semester i Budapest var det godt å komme hjem, og bli minnet på hvor vakker lille Bergen er. Dette bildet tok jeg rett før nyttår, når solnedgangen var som ut av en annen verden. 

I dag bærer det til Oslo etter to uker i Bergen, før turen igjen går til Budapest, for å avslutte en fantastisk reise. En bedre start på 2015 kunne jeg nok ikke bedt om.

Ønsker dere alt godt i det nye året!


kommentarer: 2do the best out of what you have

 • Skrevet 22.08.2014
 • Klokken 22:44


Hei dere! Har dere hatt en fin dag? Nok en dag er over her. Dagen startet med masse komplikasjoner i forhold til at kjæresten plutselig må reise hjem til Bergen tidligere enn vi hadde planlagt. Og hvordan vi skulle få betalt depositumet for leiligheten, på 1650 euro. Tilslutt løste ting seg, men da var også halve dagen gått. Det eneste å gjøre da, var å gjøre det meste ut av resten av dagen. Og det har vi sannelig gjort. Spasert i solen, utforsket nye deler av Pest, spist Biffmiddag, etterfulgt av rosè og mocca-oreao krem. Nam! Gikk forbi Operaen her nede i dag, som dere ser. Har blitt tipset om at det er noe man bør få med seg når man er her. Jeg er ikke noe spesielt interessert, men kanskje jeg får meg en tur i løpet av utvekslingsåret?

Så et spørsmål til dere. Hva vil dere lese mer/mindre av her? mer antrekk, hverdag, tips? Hadde blitt så glad for noen tilbakemeldinger. 

 


kommentarer: 2On a sailboat

 • Skrevet 22.08.2014
 • Klokken 13:39
I natt sov jeg her. på en båt, men samtidig i 1. etasje i en murbyggning i en travel turist gate i Budapest. Fant leiligheten rimelig på Airbnb, hvis du skal ut å reise i nærmeste fremtid, anbefaler jeg å sjekke ut siden. HER er leiligheten vi bor i nå, så søt! Jeg fant begge leilighetene her og er kjempe fornøgd:) 

Nå skal vi omsider ut i Budapests gater igjen, etter en morgen med masse mailing og styr. Ikke bare bare å reise på utveksling, hehe.

Har dere erfaringer med aribnb?


kommentarer: 0En bakgård i budapest

 • Skrevet 20.08.2014
 • Klokken 23:54

.. ser slik ut. I dag regnet det i Budapest, men det stoppet ikke meg fra å ta på shortsen. Startet dagen med å spasere under en paraply nedover Budapests gater for å se på en leilighet. Nå er alt i ferd med å ordne seg på den fronten. Leiligheten er under oppussing så den vil nok ikke være klar før etter 25. I morgen bytter vi derfor leilighet til en litt lengre oppe i gaten, og sier hade til denne fine bakgården, så sjarmerende! Tross regnet i dag, var kvelden regnfri og fin, og siden det er nasjonal feiring i Ungarn i dag, bar det ut i gatene for å se. Så mye mennesker! Vi tok turen ned til Donau, som sikkert resten av Budapests befolkning(sånn føltes det hvertfall).  Klokken 9, ble alle broene over Donau lyst opp av et nydelig fyrværkeri! Så fint å ha opplevd, så vakkert å se broene lyse opp, med fyrverkeri, som speilte seg i vinduene i palasset på andre siden av elven! Etterpå bar det inn i gatene igjen, for spasering mellom boder og spising av tradisjonell ungarsk mat. Skal innrømme at shorts ble litt kjølig i løpet av kvelden, så dynen er i sofaen, sammen med kjæresten. Full av inntrykk og trøtt som bare det. 

Vi skrives i morgen! Håper dere har hatt en strålende dag!

#budapest #utveksling #erasmus #vaciutca #reise #bakgård #uio #student


kommentarer: 2Moving beyond the comfort zone configures new perspectives

 • Skrevet 20.08.2014
 • Klokken 00:11

 

Da er jeg innom bloggen etter to hektiske dager der bloggingen rett og slett har blitt nedprioritert. Ser at en del har vært innom uansett og det er utrolig kjekt! Nå er akkurat pizzaen inntatt i leiligheten i Budapest. Her blir vi to dager mens vi ser etter en leilighet jeg kan bo i permanent. I går var jeg ute å spiste med lillesøster og mamma, etterfulgt av kafe besøk og (etter mammas ønske) Teenage Mutant Ninja Turtles. tross navnet, var filmen bra og ettermiddagen var utrolig fin. Men så rart å tenkte på at jeg ikke ser den før til jul. Vinke farvel til de jeg er glad i, var anderledes i dag. Budapest er liksom ikke en 45 minutters flytur unna, slik som Oslo. Samtidig tror jeg dette semesteret kommer til å være over før jeg vet ordet av det. Gleder meg til å utforske Budapest i dagslys i morgen! Da skrivies vi.

Håper dere har hatt noen strålende dager!

 

#nyby #student #budapest #ferie #reise #utveksling #uio


kommentarer: 0Breakfast in the sun

 • Skrevet 11.08.2014
 • Klokken 16:12Morgenstunder som dette er herlig. I dag har jeg fri fra jobb og derfor startet jeg dagen  med hårkur og en lang dusj før en tykk frokost-smoothie, neglelakkering og te i morgensolen. Etterpå traff jeg mamma for lunch, som i tillegg ble til et par timer med hygge og utvekslingsnakk på kontoret. Nå nærmer det seg dere! Nå er det snart middags tid før planen er å få ryddet litt i klesslapet og gå en liten tur. Håper deres mandag har vært like strålende som min!

 


kommentarer: 6korean flower dress

 • Skrevet 10.08.2014
 • Klokken 21:26
I Korea ble det egentlig ikke så mye shopping, men denne kjolen kunne jeg ikke la henge igjen. Den satt som støpt, med nydelig stoff. Jeg venter ennå på en mulighet til å bruke den, men jeg ville gi dere en sniktitt. Den blir med til Budapest, så blir det vel en anledning for å bruke den der! Bildene tok jeg på altenen i Okpo, Korea med utsikt over det lille byse

Dagen er brukt på jobb, men i morgen er det fri. Så da står blandt annet et real oppryddning i klesskapet på planen, samt et par ting i forbindelse med utvekslingen.

Håper dere er klar for en ny uke! Det er jeg!

#kjole #korea #okpo #reise #unik #skatt


kommentarer: 3Those who look only to the past or present are certain to miss the future.

 • Skrevet 06.08.2014
 • Klokken 21:17

I går etter jobb ble det akkurat tid for litt sofakos med tyrkisk yoghurt, kesam lime, kiwi, rosiner og et grønt eple før jeg fant sengen. Senvakt etterfulgt av tidligvakt er ikke alltid like lett, men neste uke har jeg min siste vakt før pakkingen til Budapest starter! Ligger sånn etter med alt på det området, så de nærmeste dagene må en del ting fikses! Nå har jeg brukt litt tid på å se på leiligheter i Budapest og det er så mye å velge mellom. Det er spesielt utfordrende siden jeg aldri har vært der før, men jeg satser på at det jeg har hørt og lest gjør at jeg velger riktig. Flybiletten en vei er også bestilt i dag, og tilbake til Norge skal jeg nok ikke før til jul. Spennende og skummelt, men jeg tror det kommer til å bli en opplevelse for livet!

Håper dere har hatt en fin dag! Har noen av dere vært i Budapest kanskje?

#snack #mellommåltid #kvelds #nam #sunn #kesam #utveksling 


kommentarer: 1Sunny days in Sweden, done for the summer

 • Skrevet 05.08.2014
 • Klokken 15:02Håper dere har en strålende tirsdag! Startet dagen med å besøke mormor som blir hele 83 år i dag, hurra! Nå skal jeg snart tilbake på jobb. Her er noen snaps fra fredagen i Gøteborg, spm ble brukt ved havnen og i gamlebyen, Haga. For ikke å snakke om i en kjempe koselig vintagebutikk som viste seg å ha noen skatter som bare ventet på meg. De skal jeg få vist dere ordentlig snart! 

#hagagøteborg #gøteborg #sverige 


kommentarer: 1Gothenburg is the second largest city in Sweden and the fifth largest in the Nordic countries

 • Skrevet 01.08.2014
 • Klokken 22:05

For en fin dag! Startet som vanlig med herlig hotellfrokost, etterpå gikk turen til en vintage butikk med en helt herlig dame bak kassen. Videre tok vi tuen ned til havnen og så på noen båter, lunch ble is og dughnut, før turen gikk til Haga, som er gamle byen og bestod av en nydelig gate med brodsteinlagte gater, trehus og murhus i pastellfarger. Og sidegater i samme stil med kun med trehus. Det var masse koselige kafeer, for ikke å snakke og "hafabullen" som så ut som tidenes største kanelbolle. 

Nå har vi spist en herlig middag og dessert og kost oss i det siste som var igjen av dagens sol og skal slappe av litt på hotellrommet vårt. Håper dere nyter sommerkveldene, når som de snart går mot slutten!

#sommer #gøteborg #shopping #havn #haga #gøteborghaga #antrekk #maritiman #sverige #ferie #reise


kommentarer: 21907, The year Vogue magazine first used the word brassiere in print.

 • Skrevet 01.08.2014
 • Klokken 11:35

Sponset produkt

Hele gårsdagen gikk med på Liseberg, og det var to slitne kropper som fant sengen i 11 tiden, mett på sukkerspinn,sjokolade, is og berg og dalbaner. I dag skal Gøteborg utforskes, med dette fine undertøyet på. Dette settet hentet jeg på Change på Åsane senter, og er ut av drømmene mine. Ser og føles fantastisk på. Tenkte å vise litt bedre bilder etter hvert, men nå venter Gøteborg og solen på oss!

Ha en herlig fredag!

#liseberg #bh #change #gøteborg #sverige #ferie


kommentarer: 1To travel

 • Skrevet 30.07.2014
 • Klokken 19:53

Da er vi på plass på hotellet i Gøteborg etter rundt 12 timer på veiene. Turen startet med febrilsk leting etter ladeledningen til GPSen kl 2 i natt, før vi tilslutt gav opp og bestemte oss for å prøve uten. Det har gått overraskende greit, selv om kjøringen i selve Gøteborg sentrum kunne gått litt lettere. Parkeringen utenfor hotellet var for dyr for min lommebok, så når vi kom på hotellet var det rett på nett for litt parkeringsplassjakt. Nå har vi endelig parkert bilen for dagene vi skal være her. Slitne begge to, men krysser fingrene for at det blir en tur ut for mat senere.Tok disse bildene når vi stoppet å spiste i morges, små falabellaer som delte et brød. Alt for opptatt til å vise oss noe oppmerksomhet. 

Håper dere har hatt en fin dag!


kommentarer: 2For the ride

 • Skrevet 29.07.2014
 • Klokken 21:26


- Ready for a getaway -

Siste dag å jobb for seks dager er gjennomført og det skal bli godt med en liten roadtrip. Dette er med i bagasjen når vi kjører over til Sverige i natt. Nødvendig med en god blanding av snacks, i tillegg har vi planer om å få med oss masse vann. Nøttene, nudlene og redbullen er forbeholdt kjæresten mens jeg skal kose med med smil, blåbær og rett i koppen. I tillegg er druer et must, samt en ny droppspakke som fikk være med fra butikken. Nå er bagasjen i bilen og vi er klar for sengen i noen timer, før vi setter nesen mot Gøteborg klokken 2 i natt. Noen som har vært der og har noen tips?

Håper dere har hatt en strålende dag!

#roadtrip #snacks


kommentarer: 6Make the most out of it

 • Skrevet 28.07.2014
 • Klokken 20:28Når det er starten på DEN uken alle vi jenter får besøk av hver mnd, og alt er litt vodt og slitsomt. Da er det fint med en kjæreste som syntes det er greit å ta det rolig en dag, lage noe snacks og se noen episoder Grimm. Havregrynsvaffler med 86% sjokolade i, sammen med vaniljekesam, litt krem og banan. Min oppskrift på å føle seg litt bedre! I dag skal jeg virkelig tidlig i seng, før jobb i morgen, så bærer det til sverige og Gøteborg på natten. I dag er hotell bestilt og ingen vei tilbake. Dette blir fint!

Håper dere har en fin kveld!


kommentarer: 6Strawberries and summer-sunsets

 • Skrevet 26.07.2014
 • Klokken 21:56Berries and sunset - perfect summer

I dag var jeg tidlig oppe på jobb, etter litt for få timer med søvn. Etter jobb gikk turen til Change på Åsane Senter. Derifra ble det fineste undertøyssettet med meg hjem, gleder meg til å vise dere, og ikke minst til å ta det i bruk! Nå har jeg plukket et par jordbær av den store fine jordbærplanten på altanen, så gode og søte. Nå er det roadtrip planlegging som står for tur, neste uke setter vi nesen mot Sverige og Gøteborg. Noe tips?

#reise #jordbær #sommer #antrekk #solnedgang #changeåsane #change


kommentarer: 2on the terrace

 • Skrevet 19.07.2014
 • Klokken 15:21


For en herlig lørdag dere! Nå har kjæresten endelig ferie, og vi benyttet feriedagen til å sove godt ut og våknet til en helt blå himmel og en steikende sol. Det ble frokost på altanen før jeg kom meg en tur til mamma. Her har dagen gått med på å rydde, gi juicing tips og så vidt sittet litt i solen med en skål med neper og blåbær. Nå plukker snart kjæresten meg opp og senere står grilling og is på planen!

Håper dere er like helsig med lørdagen deres som meg!

#lørdagskos #bær #helg


kommentarer: 1Enjoying the afternoon

 • Skrevet 18.07.2014
 • Klokken 18:28


Nå har jeg akkurat spist meg mett på fullkornslasagne og har begynt på en ny serie, Grimm. Ganske spennende faktisk, litt skummelt. Har noen av dere sett den? Snart skal jeg opp å se enda en venninne igjen. Over et halvt år siden sist, så det blir koselig. En av de fine tingene med sommeren, alle kommer hjem til hjembyen sin igjen. Men nå får jeg slutte av. Stakk bare innom for å ønske dere god helg! Her er godværet kommet igjen og det skal nytes!

#antrekk #godhelg #nytøyeblikkene #isolen


kommentarer: 4Roses in the rain

 • Skrevet 15.07.2014
 • Klokken 21:29

I dag er jeg fortsatt litt jetlaged, men har fått gjort litt mer. Nå har jeg fått vasket litt mer klær, pakket helt ut, vært å sagt hei til pappa og spist middag hos mamma. Rett og slett rukket over litt, og det føles deilig. Litt tiltak å komme tilbake til hektene igjen, men det må man vel forvente etter en så lang reise og tre uker med ferie. Nå er det sofakos med kjæresten og i morgen skal jeg endelig se en venninne igjen, etter at hun har bodd et halvt år i Australia. Blir kjempe fint! Håper dere har en deilig kveld!

#marcjacobs #toms #antrekk #Bergen #tilbaketilhverdagen #antrekk


kommentarer: 2Breakfast in bed

 • Skrevet 22.06.2014
 • Klokken 14:26
Startet dagen med å overraske kjæresten med frokost på sengen, koselig med en rolig og sen morgen. Etter frokost var pakking på arenaen før turen bar ut for å løpe bakkeintervaller.  Nå har jeg løpt febrilsk rundt og slengt noen siste ting i kofferten og skal straks på jobb. Kan tenkte meg at det blir en liten runde til med pakking senere i kveld når jeg er ferdig på jobb. Uansett blir det spennende å sette foten på flyet i morgen og endelig være på vei!

#dagensfrokostpåsenger #frokostpåsengen #frokost


kommentarer: 4helsort og kaker

 • Skrevet 19.06.2014
 • Klokken 22:52For et fint besøk i dag, fikk enda mer fin og skal nok få vist dere noe etterhvert. Hvertfall en ting som kommer til å bli med meg rundt fremover! Jeg gikk for all black i dag, selv om været var lyst. Noen ganger funker det bare, sommer er ikke noen stopper for denne go-to fargen. Resten av antrekket viser jeg i morgen. Har jeg spist meg mett på grillmat og kake og hører på vm kamp i bakgrunnen, til kjærestens store begeistring. Den sukkerfrie ostekaken falt i smak, og skal absolutt lages igjen. Selv om det var mye annet på bordet får slik vente til helgen. Snart skal jeg finne sengen, for i morgen er det tidlig opp på jobb.

 #antrekk #detaljer #kaker #sukkerfritt #bursdag #feiring #outfit #helsort


kommentarer: 0Dager på altanen

 • Skrevet 19.06.2014
 • Klokken 15:46

God dag dere! Jeg våknet til pøsene regn i morges når kjæresten gikk på jobb og tenkte at i dag ble det innetrening. Men når jeg våknet var solen kommet frem og altanen var tørr, så da var det duket for en styrkeøkt. Nå har jeg brukt de siste timene på å se på leiligheter å flybiletter, for her planlegges nok en liten utenlandstur. Jeg forteller dere når alt er i bok! Ellers har jeg tatt en pause fra boktyven og begynt på "Hemmeligheten i fiolinen", foreløpig syntes jeg den er veldig fin. Har noen av dere lest den?

Uansett er dagene perfekt, ikke bare for trening, men også for litt lesing på altanen. Selv om det kan bli litt kaldt, så noe bikini ble det ikke på tirsdag da disse bildene ble tatt. Nå skal jeg straks i familiebesøk. spent på hvordan tilbakemeldingene på den sukkerfrie ostekaken blir. Jeg prøvdesmakte røren i går og var temmelig fornøgd selv hvertfall.

Håper dere nyter resten av dagen!


kommentarer: 0summer mornings

 • Skrevet 17.06.2014
 • Klokken 11:25
God morgen dere! Om ikke det er litt sent for den slags. Nå er det under en uke til jeg setter meg på et fly til Korea for å virkelig starte ferien. Jeg har jo hat ferie i over en måned allerede, men når man er i luften og på vei til et annet land, da er det virkelig ferie for min del. Har aldri vært i Korea, så jeg er utrolig spent på hvordan det er der nede, vi skal også en tur innom Japan, som sikkert også blir helt uforglemmelig! Uansett, reisefeberen melder seg og det er vel bare å begynne å pakke. Selv om det ikke er så alt for lenge siden dagens frokost ble inntatt, skal jeg straks gjøre meg klar og møte mamma for lunch, blir koselig! 

Ha en fin dag og nyt den! 

Lykke til på muntlig eksamen til lillesøster!

#eksamen #frokost #lunch #reising #detaljer #antrekk #bær #ferie #hverdag


kommentarer: 8roser i kinnene og verkende muskler

 • Skrevet 15.06.2014
 • Klokken 21:42


Nå er jeg benket og klar for en episode med supernatural før sengetid, med dessertsmoothie i hånden og kjæresten ved siden av. Mye smoothies om dagene her, men det hører sommeren til! I dag har vi egentlig bare gått en lang fjelltur på 2 av de fine fjellene i Bergen. Etter gårsdagens styrketrening kjente jeg det godt, men for en fin natur! Og så deilig det er når man er ferdig med roser i kinnene og verkende muskler! Da er kroppen klar for en ny uke! Denne pukka teen kjøpte jeg i London, syntes designet er så søtt og blir nesten litt glad av bare å se på det. Teen i seg selv er veldig god, men ennå bedre er den med peppermynte og lakris. 

Håper dere har hatt en fin helg!

#tur #avslapping #smoothie #pukka #te

 


kommentarer: 2A birthday is a day that comes once a year when a person celebrates the anniversary of his or her birth

 • Skrevet 12.06.2014
 • Klokken 14:06Hei hei alle dere! Nå er jeg på plass i Bergen  og her pøser det ned. Tross regner må jeg jo bare si at jeg egentlig ikke syntes det regner sååå mye i Bergen, sånn som alle tror hehe. Det er gost å være tilbake og ha hele klesskapet til disposisjon ettersom jeg hadde minimalt med utvalg i Oslo. I dag fyller jeg 21 år og det har jeg feiret med jordbær og kaffe hos pappa og frokost-lunch med rosa smoothies hos mamma allerede. Smoothien består av jordbær, banan, litt eplejuice og vann denne ganger. Jeg liker å mikse inn litt grønnsaker når det er til frokost, men er det bursdag så er alt lov! Snart skal jeg ut på landet i et lite familiebesøk før jeg skal ut og spise med kjæresten i kveld. Travelt å ha bursdag altså hehe. 

Håper dere har en fin dag uansett hvordan været er, og hvis dere ennå ikke er ferdig med skole og eksamener, lykke til!

Konkurransen om å vinne iPhonedeksel samlingen min, avsluttes i kveld. Det eneste dere trenger å gjøre er å skrive mailen deres HER så er dere med!

#giveaway #iphonedeksel #smoothie #bursdag #hipphipphurra #feiring 


kommentarer: 2A day in the sun

 • Skrevet 09.06.2014
 • Klokken 22:50

Først må jeg bare si beklagrer så mye for dårlig med oppdateringer de siste dagene. Det blir fort lite tid til overs når dagene går i ett med flytting, besøk, sol og sommer. I dag startet jeg tidlig med en togtur inn til Oslo, jeg var så vidt hjemme, byttet til shorts, bikini og fylte vannflasken før turen gikk til Frognerparken for å nyte solen med en venninne. Etter mange timer rett ut der gikk vi for å spise middag på Aker brygge. Som sikkert resten av Oslos befolkning hadde tenkt. Det var så mye folk der, men vi fikk oss et fint bord på Olivia. Etter en god middag kom jeg meg god og mett hjem til hybelen der jeg bare Var rett innom å byttet sko før turen gikk rundt Songsvann med en annen venninne. Så nydelig det er der nå! Vi satte oss på et svaberg og plasket litt med beina. Jeg fikk til og med testet mobilkameraet mitt under vann. Den siste timen har jeg støvsuget og pakket litt i hybelen. Det er bare siste resten som gjenstår, men alt kommer ikke med denne gangen heller. Flytting er virkelig alt annet enn gøy!

I morgen skal det vaskes til den store gullmedaljen før det blir bursdagsfeiring med venner, grilling og vin, siden jeg fyller 21 på torsdag. 

Husk at dere ennå kan melde dere på konkurransen om å vinne iphone deksel samlingen min, det eneste dere trenger å gjøre er å legge igjen en mail HER.

Jeg håper dere har fått det beste ut av denne herlige mandagen og er klar for det tirsdagen måtte føre med seg.

#sol #oslo #frognerparken #konkurranse #giveaway #tur


kommentarer: 5Giveaway: iPhonedeksler

 • Skrevet 07.06.2014
 • Klokken 14:35

Hei dere! Håper dere har en fin start på pinsehelgen. Jeg har brukt dagen så langt til å pakke inn resten av tingene mine i plastikk og sitter faktisk på gulvet i hybelen og blogger nå. Ja, jeg liker fra tid til annen å sitte på gulvet, men nå har jeg ikke noe valg, for nå er det ikke noe igjen her bortsett fra litt( for mye) skrot på gulvet som jeg ikke vet hva jeg skal gjøre med... I all pakkingen her kom jeg over den lille iPhone delsel samlingen min, og siden min iPhone 4 druknet har jeg ikke bruk for dem lenger. Derfor lurte jeg på om det er noen av dere som har iPhone 4 eller 4S som har lyst på noen flere deksler i samlingen deres? Ikke den kuleste konkurransen, men det er det jeg har å by på her hehe. Er jo så kjekt å se at lesere titter innom flere ganger også har jeg jo fått noen koselige kommentarer i det siste. Det varmer, blir så glad! Vet det er en del som har iPhone 5 nå og at iPhone 4 begynner å bli gammel, men kanskje dere kjenner noen som ville blitt glad for dem da?


Det eneste dere trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar for å ave dekslene mine, husk mail andresse. Også blir jeg jo veldig glad om dere følger med på blogloving her eller her. Eller sjekker ut instagramen min @juliemsa. Tror jeg avslutter konkurransen Onsdag kveld/torsdag formiddag, så får jeg sendt dekslene før jeg reiser tilbake til Bergen på torsdag.

Håper dere syntes det er kjekt, selv om det finnes så mange andre mer spennende konkurranser der ute! Nå får jeg komme meg tilbake til pakkingen, flyttehjelpen kommer om et par timer, og jeg er veldig usikker på om vi får alt med oss!

 

#konkurranse #giveaway #iphonedeksler #iphonedeksel #vinn #arv


kommentarer: 15its another beautiful day

 • Skrevet 03.06.2014
 • Klokken 12:41

Våknet med tidenes hodepine i dag og etter å ha kjørt kjæresten på jobb til kl 7 var det bare å finne sengen. Det ble en time til med søvn og hodepinen er litt bedre. Nå har jeg akkurat gått tur med hunden og tenkte å trene litt styrke ute på altanen nå. Har ordnet med medlemskap i SIB ut Mai, men for å være ærlig har jeg ikke vært der ennå. Etter London turen har ikke formen vært helt på topp og de få treningsøktene jeg har gjennomført har jeg gjort ute. Kanskje jeg må ta turen ned  senere i dag og se hvordan det er med parkering osv. Sånt stresser meg, haha. Bare vet at i Oslo er det ikke særlig mye parkeringsplasser rundt SIO treningssentrene. Legger ved et bilde fra formiddagen i går som bestod av me-time med Boktyven og snacks. Tror til og med det ble et lite bikini skille på meg. I dag har jeg litt mer på planen så spørs om jeg får åpnet boken i dag. Uansett seg jeg veldig frem til middag og serie i armkroken til han jeg er glad i når kvelden kommer.

Nå får jeg komme i gang. Ha en strålende dag så snakkes vi senere!


kommentarer: 0Ulriken is the highest of the Seven Mountains that surround Bergen, Norway

 • Skrevet 01.06.2014
 • Klokken 21:12
I dag tok vi som skrevet turen opp på Ulriken, turen var som alltid tung, men veldig fin med skyfri himmel og ikke så voldsomt med vind på toppen. Måtte bare vise disse bildene av nydelige solfylte Bergen, der er litt av en følelse å se ut over denne utsikten etter den bratte turen opp. Resten av dagen har gått med til grilling og middag i solen og støvsuging og vasking av bil. Nå er det duket for Supernatural med kveldsmaten. En perfekt avslutning på uken som forhåpentligvis starter slik som denne slutter, med nydelig vær, energi og overskudd.  Har en del planer for uken, blant annet en Oslo tur for å flytte helt ut av hybelen og gå i en konfirmasjon. 

Håper dere har hatt en fin søndag og er klar for en ny uke!

#bergen #ulriken #tur #friluft #sporty #natur


kommentarer: 2A day without laughter is a day wasted.

 • Skrevet 01.06.2014
 • Klokken 13:17

God formiddag! Besøket i går var kjekt og vi benyttet sjansen til å være ute litt, men med en gang solen er vekke så blir det litt kaldt etter min smak. Det ble derimot ingen tur på byn, alle har joe eksamen hehe. Bare jeg som er heldig å har ferie. Nå har solen akkurat tittet frem bak skyene og siden formen er topp, må sjansen gripes. Vi er på vei ut døren for en liten fjelltur i solen.  Litt bevegelse i kroppen blir godt etter gårsdagens feiring. Legger ved et bilde fra å går av kjæresten og meg. Umulig å få et ordentlig bilde av oss med sol i øynene, tull og fjas, men jeg syntes dette var så fint. Er jo helt naturlig og "in the moment". Håper dere får en fin søndag og er klar for en ny uke!

#antrekk #latter #glede #feiring #jumpsuit 


kommentarer: 0Blosterfrelst.

 • Skrevet 30.05.2014
 • Klokken 12:57
God fredag! Blomster har jo vært inn noen sesonger, men i år har det for alvor blitt å se i jenters hår. Jeg er som flere blitt frelst av trenden og disse to blomsterdekorasjonene ble med meg hjem fra london. Blomster i håret, men hvorfor ikke rundt halsen også? Og i tillegg er de hvite, noe jeg også er svak for denne sesongen. Hva syntes dere om trenden? Er det noe dere går for i vår og sommer?

Nå skal vi straks(så fort dette postes) kjøre avgårde til Holmefjord for en dag i solen med fin natur og grilling. For å være ærlig har jeg aldri vært der før, men kjæresten skryter. 

#blomsterkrone #blomster #tilbehør #blomsterkrans #smykke #mote


kommentarer: 4Back home

 • Skrevet 28.05.2014
 • Klokken 14:57


Nå er jeg i Bergen igjen, og sitter faktisk og ser på billetter til Oslo nå, mye farting for tiden skjenner jeg. Men selv om det kan være litt stressende, så er det ganske fint også. I dag var jeg så vist oppe med kjøresten halv 7 for å lage frokost til ham. Etterpå bar det rett i seng igjen for meg og forkjølelsen. Våknet først igjen kl halv 1, men jeg tror nok jeg trengte det. Tar på å ha ferie. Nå står ut pakking på planen, som dere sikkert kan se i bakgrunnen så har jeg ikke begynt ennå. Senere må jeg opp på Flesland igjen da jeg merket at kofferten min har blitt ødelagt på hjemturen, så må jeg levere nødpasset til Politiet, for det glemte jeg i går. I bergen er det blå himmel og masse sol. så Shorts er på sin plass. Denne Levisshortsen var en av to jeg fant  på Portobelle market. Tenker jeg kan vise de bedre senere. Så herlig når man finner sånne skatter.

Flybilettene får vente til i kveld, får vel sette i gang med å pakke ut. Håper dere har en fin dag!

#levisshorts #bergen #sol #shorts


kommentarer: 0london mornings

 • Skrevet 26.05.2014
 • Klokken 20:41

Noen bilder fra i morges. Og sånn har vel de fleste morningene sett ut.her borte. Vi har ikke frokost på hotellet, men det gjør ikke noe, det er koselig å jakte på nye frokoststeder. Men jeg er avhengig av noe i magen når jeg våkner. Så noen bær og en bar av et slag funker ypperlig. I dag ble frokosten grønnsakssuppe og ingefær og sitron te, perfekt for en småsyk kropp.

Nå er vi akkurat kommet på hotellet etter en dag på farten i regnet. Begge er sliten i både armer, ben og rygg, så det blir en time med avslapping før det bærer ut for å spise middag.

Håper dere har hatt en fin start på uken! For meg føles det som helg ennå, mandag får vente et par dager til...

#frokost #london #sunn #suppe #ferie


kommentarer: 2One of London's notable street markets, known for its second-hand clothes and antiques

 • Skrevet 24.05.2014
 • Klokken 23:26
I dag startet vi med å ta tuben til Notting Hill og Portobello Market. Der fant vi oss et sted å spise typisk engelsk frokost, med egg, taost, bønner og alt. Været i London var utrolig varierende i dag så når vi sa oss ferdig med Portobello Market tok vi turen til Westfield shoppingsenter. Der ble det litt shopping, men senteret er voldsomt stort, så skulle gjerne tatt turen dit igjen før vi reiser. Nå har to stk slitne Bergensere tatt turen hjem med pizza i hånden. Den gikk ned med en episode av Mordern Familiy og C-vitaminer. Jeg føler virkelig at jeg brygger på noe, men jeg håper jeg holder det i sjakk til jeg kommer hjem! Nå sitter vi i hotell lobbyen der det er Internett, prøver å få lastet ned trollmannen fra Oz. Vi var jo å så Wicked i går og kjæresten har faktisk ikke sett filmen! Så det må gjøres noe med.

Håper dere har hatt en fin lørdag!


kommentarer: 0Fog is a collection of liquid water droplets or ice crystals suspended in the air at or near the Earth's surface

 • Skrevet 22.05.2014
 • Klokken 09:33

God morgen! Nå sitter vi på flesland og  er klar for noen dager i London. Det er meldt litt varierende vær, men jeg tror vi kommer til å få det kjempe fint uansett. På Flesland er det masse tåke i dag og det er allerede 8 fly som er forsiknet. Vi har bare 45 minutter på oss for å rekke overgången i København så jeg venter bare på at vårt fly også skal bli forsinket. Da spøker det i såfall for at vi skal rekke det flyet. Det er bare å krysse armer og bein for at alt går vår vei til slutt. 

Jeg elsker å reise og kunne gjerne vært på reisefot hele tiden. Men en ting som stresser meg er pakkingen. Jeg føler alltid jeg har glemt noe og sjekker listen gang på gang selv om alt er krysset ut. Klarer ikke riste av meg følelsen før vi er på flyplassen og kommet gjennom securityen. Da er det liksom ikke noe å gjøre med. Uansett er det ikke verdens undergang om man har glemt å pakke en bukse, eller ikke har med toppen som man hadde tenkt å bruke til "det skjørtet". Pass, Penger og P(b)iletter der det viktigste. Noe jeg har fått erfare i det siste i og med at jeg mistet bankkortet på søndagsturen vår og glemte passet i Oslo. Men nå får vi bare håpe at alt ordner seg til slutt.

Håper dere har en fin dag! Nå kommer fredags-følelsen for fullt og jeg er virkelig klar for å feire sommerferien.

#reise #bergen #london #pakking  #ferie 


kommentarer: 8Når ingenting går som det skal, helt til det gjør det

 • Skrevet 21.05.2014
 • Klokken 18:48
Glad å fornøgd ble jeg hentet av kjæresten etter jobb i dag. På vei hjem fikk jeg melding om at det var mulig å sjekke inn for flyturen til London i morgen .Og da slår det meg. JEG HAR PASSET I OSLO. Fikk så panikk at jeg bare stivnet et lite øyeblikk. Etter det gjorde jeg det en hver jente gjør, ringte mamma. Selv om jeg visste hva jeg måtte gjøre. Mammaer har liksom alltid en eller annen magisk løsning på ting. Men ikke denne gangen. Så da var det bare å snu på flekken og komme seg til politistasjonen på Nesttun. Når vi kom dit, rimelig stresset og fortvilet, var det stegnt. Etter litt googling kjørte vi opp på Flesland, der møtte jeg et snill politimann som kunne hjelpe. Måtte selvfølgelig ta noen passbilder av det trøtte jobb ansiktet mitt pluss problemer med bankkortet som måtte ordnes, men ting ordnet seg til slutt. Åh, er virkelig så typisk meg. Etter å ha fått roet meg litt igjen ser jeg endelig frem til å sette kursen mot London i morgen tidlig. 

Nå pakkes det, før kjæresten kommer tilbake fra jobb nr 2, men en koffert klar for London han også.

Har dere noen London-tips?

#Ferie #nødpass #pass #reise #london


kommentarer: 4En god start på dagen, vitaminer, jern og en god bok

 • Skrevet 20.05.2014
 • Klokken 11:18

Dagen startet for meg i halv 7 tiden, da var det opp og smøre matpakke til kjæresten, før jeg fant sengen og fikk meg noen timer til meg søvn. Når jeg stod opp startet jeg pakkingen til London med resten av dessertsmoothien fra i går, det må være lov. Nå har jeg spist en herlig frokost bestående av en byggrynsgrøt, toppet med kanel, sukrin og banan og en nypresset frokostjuice av gullerøtter, litt eple og litt sitron. Med andre ord er jeg klar for å starte dagen. Jeg skal sette meg ut i det fantastiske været og begynne på denne boken. Noen som har lest den? Jeg har hørt mye bra om både boken og filmen så jeg gleder meg til å sette i gang! Senere i dag blir det vakt nummer to på den nye jobben min, det ser jeg frem til. Håper dere får en fin dag!

 

#boktyven #byggrynsgrøt #banan #juice #greenjuice #sunn #frokost 


kommentarer: 21all things chocolate

 • Skrevet 11.05.2014
 • Klokken 14:39Da er søndagen godt i gang. Jeg startet dagen med en time på trening, virkelig en fin måte å avslutte uken på. Nå er det til for litt avslapping med sjokolademoussé av kokosmelk(Så mektig, får nok spare halvparten til dessert etter middag), en kopp med sukkerfri kakao med marshmallows i og en episode Bones før jeg skal lese litt mer. Siste eksamen starter i morgen, hepp!

 

Håper dere har fått slappet av og er klar for en ny uke!

#sjokolade #kakao #kokosmelk #mat #søndagsbliss


kommentarer: 5before the rain

 • Skrevet 10.05.2014
 • Klokken 19:56

Etter lesing ble det en liten lufte tur med en venninne, litt vasking av klær og nå er lørdagsmiddagen inntatt. Pepperbiff med søtpoteter, sopp og peppersaus hører med på en lørdag. Søtpoteter går jeg virkelig aldri lei av, et tips er å steke dem i ovnen med kanel, salt, pepper og koriander, kjempe godt! Nå skal jeg straks til en venninne for å se film. Rolig lørdag med andre ord, men sånn er det med eksamenstid.

Håper dere får en fin lørdagskveld, uansett hvordan det tilbringes!


kommentarer: 6Breakfast is the first meal taken after rising from a night's sleep

 • Skrevet 10.05.2014
 • Klokken 11:05Proteinpannekaker, toppet med kesam lime, tyrkisk yoghurt, banan, druer og jordbær


I dag skinner solen ute og det var helt herlig å våkne til! Sov i hele 9 timer i natt og det er lenge siden sist jeg har vært i drømmeland så lenge. Lørdagsmorgener krever litt ekstra kos. Så før jeg tar fatt på lesingen nok en gang, blir det en god frokost, deilig musikk og litt surfing på nettet.


kommentarer: 4everyone elses definition of success and happiness, doesnt apply to you

 • Skrevet 08.05.2014
 • Klokken 20:33

En eksamen igjen, en uke til sommerferie. Ja jeg skriver FOR mye om eksamen for tiden, men så er det stortsett det jeg gjør for tiden også. Etter innlevering ble det en times tid på trening, og nå kjennes det godt. Spist masse frukt og litt sukkerfri sjokolade for å feire. Nå har jeg ryddet litt, skiftet på sengen og laget meg en kopp med te. 

Tenkte å vise dere denne lille chlutchen fra Selected Femme. Kjøpte den på salg for en stund siden, bare fordi den var søt. Men den er litt liten til at jeg får brukt den noe serlig utenom fest, Men Jeg har funnet bruks området den egner seg perfekt til. Nå får den inneholde alle tingene som er greit å ha med seg på farte. Paracetter, tamponger, leppestift, håndkrem, neglefil, nødlader til mobilen og nå også et par markeringspenner og kulepenner. Det fungerer supert for meg ettersom jeg bytter vesker en del og da er jeg sikker på at jeg har alt jeg trenger. Kanskje et lite tips?

Ellers fikk jeg disse øyenvippene i posten for en tid tilbake, har ennå ikke fått limen så jeg har ikke fått prøvd de ennå, men tenker at dette er kjekt å ha nå når det kommer en del anledninger der det er gøy å være ekstra pyntet. Tenker en del på å prøve vippeextension, men syntes det er litt dyrt. Så "Let's del" hadde en god deal på det her i Oslo nå, så kanskje jeg slår til. Så mye or shoppingstopp?

også til overskriften, syntes det er en viktig ting å minne seg selv på innimellom. Vær fornøgd med det du selv har oppnådd. Jeg er hvertfall for flink til å sammenlikne meg med andre, istedenfor å se på det jeg selv har..

Håper dere har hatt en fin dag!


kommentarer: 0If you always do what you always did,you will always get what you always got

 • Skrevet 07.05.2014
 • Klokken 20:53


Da gjenstår bare korrektur og finpuss på oppgaven i morgen. Er faktisk relativt fornøgd med oppgaven, vet ikke om jeg skal ta det som et godt tegn eller et dårlig et. Syntes egentlig det er vanskelig å vite om en oppgave er bra eller dårlig. Derfor får jeg ingen forhåpinger, men bare satser på at det går gjennomsnittlig bra. Når jeg leverer i morgen er det bare 3 dager å øve på før neste eksamen. Men etter det blir det 3 og en halv måned sommerferie! Føler det er det eneste jeg skriver om for tiden, men det er så mye mer å se frem til. Elsker alt sommeren har å by på. Reiser, timer i solen, frukt og friskt i glasset, fine mennesker og ikke noe pensum lesing. Det å ikke ha lesingen hengende over seg og istedenfor lese fordi man vil.

 

Noen bok tips kanskje?


kommentarer: 5pysj

 • Skrevet 05.05.2014
 • Klokken 22:20


ah, endelig hjemme. På med pysjen og mat i magen. Dagens startet med eksamensoppgave, og nå som jeg er i gang er jeg lettet og ser faktisk sommerferien i enden av tunnelen. Etter noen(mange) timer med eksamens skriving ble det en time på trening.  Når jeg kom hjem ble det en lang dusj. Vaktmesteren har endelig(fordi jeg er så treig), vært å fikset sluken på badet, så det var fantastisk å dusje uten at hele badet flommet over. Nå skal jeg se ferdig en episode av White Collar før jeg finner sengen.

Håper dere har hatt en fin start på uken!


kommentarer: 2sunday mornings

 • Skrevet 04.05.2014
 • Klokken 17:11Image and video hosting by TinyPic

Tyrkisk yoghurt med cacaonibs, banan og en hjemmelaget muffins. Muffins er lov på søndager, hvertfall når det er det inneholder proteinpulver, mørk sjokolade, banan og havregryn.

Har brukt dagen på å forberede meg på eksamen i morgen. Planen var egentlig å starte dagen med en treningsøkt, men ble veldig dårlig etter frokost så utsetter det til i morgen. får heller starte den nye uken sterkt. Resten av dagen skal brukes på vasking av klær og kjøkkenet før jeg tenkte å se en film i kveld. Kanskje også litt baking? Men først, middag og white collar.

Håper dere er klar for en ny uke

 


kommentarer: 7no weekend feeling

 • Skrevet 03.05.2014
 • Klokken 20:06

I dag har jeg brukte dagen på å, nok en gang lese til eksamen, har også vært en tur på trening og nå er det lørdagskos med hjemmelaget sjokolade, jordbær og cola zero. bilde fra forrige helg, da det var helt fantastisk vær. Blomster i håret og blomster på trærne. Været er jo ennå fint, men syntes det har blitt litt kaldt.. bortskjemt altså.. Under 2 uker til sommerferie og med de kaotiske ukene frem  mot siste eksamen har jeg uansett ikke mye til til å nyte været. I går bestilite vi endelig hotellet til London, ah som jeg gleder meg! Vi skal bo i Kensington området. Hvis noen har noen London tips blir jeg kjempe glad. Vintage butikker og ting som ikke er shopping relatert? Reiser med typen så tenker at det blir mye pikniker i parkene og litt fotball. Blir så fint.

Håper dere har en fin Lørdag.


kommentarer: 7DITT NAVN

Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord. Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord. Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord.
hits