v Hverdag (Let Free Fantasy Flow)


Last months favourites and highlights

 • Skrevet 02.04.2015
 • Klokken 17:06

Enda en måned er over og da tenkte jeg å komme med en liten oppsummering av diverse ting som har skjedd. 


Favoritt kjøp: Surface to Air jakke


Favoritt opplevelse: Gode vennskap er verdt å pleie


Lærdom: Ikke kom for tidlig på lesesalen


Reisemål: Stockholm/Köln


Obsession: Temporary tattoos


Nå er jeg så klar for en ny måned med flere fine opplevelser, varmere vær, mer reisning og mye latter! 

 


kommentarer: 0Ps. Volumising Mascara

 • Skrevet 19.03.2015
 • Klokken 17:53

Snart helg dere! I dag har jeg vært en tur på Blindern før jeg har vasket litt i leiligheten, ikke akkurat det gøyeste jeg vet, men det var virkelig på tide! Senere blir det jentekveld her og det gleder jeg meg til. En venninne jeg ikke har sett siden før sommeren er på besøk i Oslo, så kan tenke meg det blir mye å snakke om. 


I feel the weekend around the corner! Today i as usualy was at the university for a bit, before i headed home to wash the apartment. Not exactly the funnest thing i like to do, but it was about time now! Tonight a real girlsnight awaits, and im really looking forwart to it. A friend of mine that i havent seen since before the summer is in Oslo, so im guessing it will be a lot to catch up about.

Tenkte jeg skulle komme med et lite tips: 

Jeg har en liten regel når det kommer til sminke, og det er at alt som skal på huden bør være av god kvalitet og er verdt å bruke litt ekstra penger på. Når det kommer til andre ting, som neglelakker, leppestifter(skal jo riktig nok på huden, men men) og mascaraer kan det være litt rimeligere. For rundt et år siden plukket jeg med meg denne mascaraen fra Primark og tenkte at, det skader jo ikke å prøve. Jeg ble overrasket over hvor god den var, og når jeg var i Köln nå så plukket jeg selvfølgelig en til med meg. Så hvis dere er innom Primark i nærmeste fremtid, kan dere jo plukke en med dere å prøve selv? For 1.5 euro er det liksom ikke noe motargument.


A little tip:

I have a rule about makeup that says that everything that goes on the skin should be of good quality and can be a bit expensive. When it comes to other stuff like nail polish, lipstick(oh well, it's going on the skin, but still) and mascara it can be a bit cheaper. About a year ago i bought this mascara at Primark, because it couldn't hurt to try it out. I was surprised by how good it was , and when i was in Cologne, I of course had to buy one more. So if you are at a Primark in the nearest future, you should try it out! For only 1.5 euro you cant really say no.

 


kommentarer: 0Girls Night Out

 • Skrevet 10.03.2015
 • Klokken 19:45

Hjemme i Oslo igjen hvertfall for 3 dager før turen bærer til Tyskland. Har klart å  pådra meg en liten forkjølelse etter helgens, så dagene hjemme skal brukes til å bli frisk i tillegg til å ta igjen litt skolearbeid.  When turning 23

Her er noen bilder fra Idas fine leilighet før lørdagens bursdagsfeiring. Det ble stelt i stand snacks, velkomstdrinker og partyleker. Kan ikke bli en bedre start på en girls night out!

Håper dere har hatt en fin start på uken!


kommentarer: 5Kalas

 • Skrevet 07.03.2015
 • Klokken 18:07

I dag har vi vært rundt i Stockholm, vært i butikker, som de forøvrig har mange flere av enn Oslo. Hvertfall virker det sånn hehe. Jeg glemte selvfølgelig laderen til kameraet mitt i Oslo, så bildene er ikke i den vanlige kvaliteten. Uansett blir det bilder fra Stockholm, siden Ida hadde et kamera jeg kunne låne.Her begynner det å bli klart for kalas! I kveld skal venninnen min Ida feires, tror det blir en fantastisk kveld og gleder meg til å prøve utelivet i Stockholm. Håper dere har en herlig lørdag, enten den brukes i sofakroken eller på dansegulvet!


kommentarer: 5Back to busy

 • Skrevet 18.02.2015
 • Klokken 10:40

God Onsdag! I går kveld var jeg tilbake i Oslo igjen, etter 5 dager som bare har flyet av gårde. Karneval i Kølen var helt vilt. For en opplevelse, etterpå sitter jeg igjen med så mange ord, crazy dager i minnet, noen nye venner og to nye byer som er krysset av på listen min. Karneval, er rett og slett en stor fest, der alle kler seg ut i 5 dager på rad og feirer fra tidlig på morgenen. Det er store parader i gatene der de kaster godis, blomster og snaps til tilskuerne. 

Jeg har tilbrakt de siste 5 dager i kostyme, sunget tyske sanger til stemmen var borte, danset dagene vekk i strålende sol, og tatt inn på klubbene i nattetimene. Spist Currywurst og drukket Kölsch, sett parader, Kølen og Düsseldorf. Jeg har hatt det fint med andre ord! Nå er jeg tilbake i Oslo, og skal snart løpe ut døren, hente en pakke på posten, og tilbringe dagen på lesesalen. Deadliner som må holdes, woops, jeg har jo en bachelorgrad som skal skrives også.

kommentarer: 3My litte diy project

 • Skrevet 10.02.2015
 • Klokken 10:40God tirsdag! I morgen setter jeg nesen mot Køln i Tyskland, der blir jeg en uke sammen med en del venner som jeg traff i Budapest. Det blir godt å se dem igjen, og jeg gleder meg til å oppleve det jeg har hørt så mye om fra dem, Karneval. Det er nemlig en uke med kostymer og musikk i gatene der nede som venter meg. Og ikke sånne tropiske Brasilianse rytmer som man gjerne assosierer med karneval, nei her snakker vi tyske viser, hehe.  For anledningen har jeg satt igang med et DIY prosjekt for kostyme som jeg jobbet med i går kveld og forhåpentligvis klarer å få ferdig mellom pakking, skole og andre gjøremål i løpet av dagen.

Kan dere gjette hva jeg skal være?


kommentarer: 2My monday morning

 • Skrevet 09.02.2015
 • Klokken 11:46

Siden helgen har vært fylt med jobb og skole arbied, bestemte jeg med for å bruke mandag morgen litt rolig. Litt "me time" med speilegg og stekte gulrøtter på sofaen, sammen med en oppdatering på iPaden og en herlig kopp med mint te. Av og til er det greit å stoppe opp og prioritere seg selv, i hverdagen. Nå skal jeg bruke en liten time på skolearbeid før det bærer ut for å handle inn til kveldens DIY prosjekt, kostyme til Karvenal i Køln senere denne uken!

Håper dere har en herlig start på uken!


kommentarer: 2A typical sunday agenda

 • Skrevet 08.02.2015
 • Klokken 20:51

God søndag dere! Håper dere begynner å bli klar for en ny uke! Søndagen min startet tidlig på jobb. Etter en relativt grei vakt der, var det rett hjem for å få lest til og skrevet ferdig en oppgave som må leveres før jeg reiser til Tyskland(!) på Onsdag. Gleder meg sånn! Uansett, ettermiddagen har så lite interessant som det er, bestått i spising av riskaker og lompepizza, skriving av oppgave vekselvis med catching opp på Mitt Danse Crew og mange kopper te. Det er vel typisk at det blir litt sånn? Oppgaven er ennå ikke ferdig, og snart skal flere lompepizzaer fortæres sammen med nok en episode av Mitt Danse Crew. Før jeg runder av kvelden med siste innspurt på oppgaven. Funker rett og slett ikke alltid å være like produktiv, og selv om det er irriterende, er det også litt godt!


kommentarer: 1Morningsun

 • Skrevet 07.02.2015
 • Klokken 13:52

God formiddag! Det var herlig å våkne, gå ut i stuen og bli møtt av varme solstråler som strømmer inn gjennom vinduene. I denne fine kroken har jeg tilbragt formiddagen, uten egentlig å ha gjort så mye produktivt. Det er deilig med helge morgener, man kan bruke litt ekstra tid på seg selv. Tross i at jeg elsker å omgis folk, syntes det er fint og ha litt tid for meg selv innimellom, og i dag var en slik dag. Snart går turen til jobb der lørdagskvelden skal brukes. Håper dere har en fin lørdag og like mye deilig sol som det er her i Oslo!

kommentarer: 1Back on that obsession

 • Skrevet 05.02.2015
 • Klokken 15:19Lenge har fingrene mine fått være bare, tilbehøret har fått henge alle andre steder. Men da en venninne gav meg et sett med fine sølvfargede små ringer når hun forlot Budapest, kjente jeg at det var tid for å pynte fingrene igjen. Jeg er tilbake på en obsession om at enkle ringer er tingen, helst mange, helst på hver hånd. Så da var det bare å fiske de frem igjen. I dag fikk et sett med gullringer jobben, tre på en hånd, og 2 på den andre...


Nå får jeg komme meg tilbake til skole bøkene, og lete videre i bachelorgrad havet av muligheter. Ha en fin dag videre!


kommentarer: 1Its good to be back

 • Skrevet 01.02.2015
 • Klokken 19:42

God søndag! Nå er middagen inntatt og etter en søndag fylt med jobb på sykehjemmet, er det duket for skolearbeid. Jeg har vært tilbake i Oslo i en knapp uke og har hatt det kjempe fint. Jeg har catchet up på Blindern, møtt opp med venninner jeg ikke har sett siden i sommer og snart er jeg ferdig med å flytte inn. Så langt er det godt å være tilbake, men også litt rart.  Jeg har virkelig fått øynene opp for hvor mye det er å se og oppleve, og gleden i å møte nye mennesker og kulturer. 
Denne fine paljett toppen ble med meg hjem fra en av favoritt second-hand butikkene mine i Budapest, og fikk være med meg ut for første gang på fredag. Jeg kom over så mange fine paljettplagg i second-hand butikker der nede, men ingen var i god nok stand til at jeg ville ta dem med meg hjem, før jeg fant denne. Tidløs, glitrende og perfekt til et enkelt skjørt eller et par hullete svarte jeans som her!


kommentarer: 1DITT NAVN

Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord. Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord. Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord.
hits