v Inspirasjon (Let Free Fantasy Flow)


This is my bottle

 • Skrevet 23.04.2015
 • Klokken 19:45

Siste skole eksamen på bachelor er gjennomført, nå gjenstår bare en semesteroppgave og selve bachelor oppgaven og det føles utrolig bra! Det måtte selvfølgelig feires med en utepils og noen vel fortjente timer med sol før det bar hjem for å ta igjen litt tapt søvn. Nå er jeg på vei ut døren, neste stopp Bergen. Blir godt å se hjembyen igjen etter mange månder vekke kjenner jeg. 


Last schoolexam before i finish my bachelor is done, now there is just å semester paper and the bachelor paper left and it feels so great! It had to be celebrated with a beer and a few hours in the sun before i headed home to catch up some sleep. Now im on my way out the door, next stop is Bergen. Its gone be good to see my hometown after a few months away!

Just wanted to show you my new water bottle It's so much easier to get enough water throughout the day with this practical thing! And the best of all, it was just 25 kr! Check it out on ebay HERE

Have a lovely evening!


kommentarer: 0In my ears

 • Skrevet 05.04.2015
 • Klokken 16:58Disse øredobbene plukket jeg med meg da jeg var i Köln sist og de har fått sitte permanent i siden. Jeg liker å holde tilbehøret mitt enkelt og foretrekker gull. Disse er i mine øyne perfekt og skal nok få fortsette å sitte i en god stund til. Det har så mye å si hvordan man føler seg, og det å ha noe enkelt, men shiny hengende fra høreflippene gjør det for meg!

Nå er jeg kommet hjem fra helgens andre vakt på jobb og er klar for en kjapp time med lesing før det blir middag og film på sofaen, for det er jo sånn søndagene skal brukes!


I found this earrings when i was in Cologne the last time and they have been in my ears ever since. I like to keep my accessories simple and i prefer them i gold. In my eyes this pairs are perfect and will probably be hanging in my ears for quite a while. Accessories makes such a difference on how i feel. A extra ring there, a cute necklace here. To have something simple, but shiny hanging from my ears makes the little extra for me.

I got home from this weekend's second shift at work and now im ready for some reading before i make dinner and chill for the rest of the evening. 'Cause thats what sundays are for!


kommentarer: 2Thursdays table content

 • Skrevet 23.03.2015
 • Klokken 23:08
Girls Nights! Det har det blitt mye av i det siste og flere skal det bli. Det finnes ikke noe kjekkere enn å gode venner god mat og god vin. Slik så stuebordet ut på torsdag kveld, når besøk fra Trondheim var i byen. I tillegg slo vi tilmed dadler i bacon og søtpoteter. Så her er et lite tips om dere har planer om besøk fremover! Håper dere har hatt en herlig start på uken!


Girls nights, thats something it has been a lot of lately, and there are more to come. There is nothing more cosy than good friends, good food and good wine. This is how our living room table looked on thursday when a friend from Trondheim was in town. We also make dates rolled in bacon and oven baked sweet potato, So this is a little top for you guys on what to have on the table if your having visitors over soon! Hope you had a amazing start on this week!


kommentarer: 2A day in the life of Amiee Song

 • Skrevet 17.03.2015
 • Klokken 21:20

Da er jeg tilbake på Norsk jord, hvertfall for en stund. Etter jeg kom hjem har jeg catchet litt opp med rommates og snappet av. Nå står kofferten her å venter på å bli pakket ut, før sengen venter. Forlenget helgen med to dager denne gangen, så i morgen blir det fult kjør med en del å ta igjen.


So, now im back in norway, at least for awhile. After getting home i did some catching up with my roommates and relaxed for a bit. Now im soon starting to unpack my suitcase before i head for my bed. After prolonging my weekend with two days, i have a lot of catching up to do tomorrow.


Bilder fra Amiee Songs blogg

Dere kjenner kanskje til bloggeren Amiee Song bak bloggen Song of Style? Jeg er fast leser og syntes det er spesielt gøy å følge henne på instagram. Nylig relanserte hun bloggen sin og lagde da en liten videosnutt om en dag i hennes liv. Som fast bloggleser syntes jeg sånne innlegg og videoer er veldig gøy, så derfor deler jeg den med dere. Amiee legger ut videorer fra tid til annen, jeg liker spesielt videoen om tips til å ta gode instagram bilder, kan dere sjekke den ut HER.

Håper dere har hatt en fin dag!


You might know the blogger Amiee Song behing the blog Song of Style? I read the blog from time to time and i especialy like her instagram. She recentli relaunched her blog, and made a video for the ocation, about anormal day in here life. As a blogreader i really like this kind of posts and videos so i decided to share it with you. Amiee puts out videoes from time to time, and another one i really like is the one about how to take good instagram pics. Check it out HERE if you want to!

Hope you had a good day


kommentarer: 0Flash flash flash, tattoos.

 • Skrevet 14.03.2015
 • Klokken 20:26Disse her virker som de blir sommerens store must have. og da kan jeg jo ikke være dårligere selv. For noen dager siden fikk jeg to ark med flash tatveringer i posten og i det øyeblikket jeg hadde fått dem på, måtte jeg bare inn på ebay og bestillemer. Im hooked! Råkult rund fingre, håndledd, overarmer eller ankler, for ikke å snakke om alle andre steder man kan få plass til en slikk glittrende detalje. Dette skal absolutt brukes flittig i sommer. For et enkelt og herlig tilbehør! Hva sier dere?


Jeg er som dere kanskje har fått med dere, i Køln. I dag har vi brukt tid i de travle shopping gatene(minne meg selv på å aldri gå å shoppe på en lørdag), og nå kommer snart flere venner fra utvekslingssemesteret mitt over, og senere bærer det ut for å prøve nattelivet.

Hører at været i Oslo er fantastisk, nyt for meg også!


kommentarer: 2Spring inspiration

 • Skrevet 05.03.2015
 • Klokken 16:46Det er så herlig vær i Oslo for tiden, og blå himmel og sol har virkelig fått tankene til å vandre til korte skjørt, crop-topper, tynne lette materialer, matchende sett og lyse farger. I tillegg deler jeg to quotes jeg har planer om å ha i bakhodet den neste måneden. Vår gir meg sommerfugler i magen, ser sånn frem til den kommende tiden med vårsol, fuglekvitter, café besøk i solen, for ikke å snakke om reising!


 Apropos reising, så går turen til Stockholm i morgen! Der skal jeg besøke en av flatmatsene mine fra Budapest. Feire bursdagen hennes og se byen. Har aldri vært der så jeg gleder meg. Seks timer på toget er heller ikke så værts, når man kan bruke dem til å jobbe med bacheloroppgaven. Har brukt dagen så langt på lesesalen, men nå skal jeg ut i solen med lillesøster som er på besøk!

Håper dere er like heldig med vårværet som vi i Oslo!


kommentarer: 3Not just a simple ponytail

 • Skrevet 03.02.2015
 • Klokken 00:15Når man våkner opp med en dårlig hårdag og ikke har tid til å gjøre de store justeringene, slik jeg gjorde i dag. Ble det en enkel løsning med en lav hestehale, men med en liten vri.

-Start med å flette en fiskebeinsflette, før du fester med et strikk. Surr litt hår rundt stikken for å sjule den, fest med fliseklemme eller i strikken - 

At håret er litt ustelt og ruffsete framhever bare looken, og plutselig var det ikke en så dårlig hårdag likevel.


Nå er akkurat første utkastet av prosjektskissen for bachelorgraden levert, etter en dag fylt med skole og jobb. 

Håper dere har hatt en strålende mandag!

 


kommentarer: 4Hva pakker man for et halvt år i en fremmed storby?

 • Skrevet 12.08.2014
 • Klokken 19:35Jeg som syntes det er ille nok å pakke til noen ukers ferie, men står nå foran en pakkeutfordring uten like. Jeg har vel ikke skrevet så utfyllende om det her, men det kommer. Og er vel rett og slett fordi jeg vet veldig lite selv. Jeg flytter til Budapest om en uke i dag for å ta femte semester i sosiologi der. Denne listen er en av mange jeg fant på ebay, og den oppsummerer egentlig alt jeg føler jeg må ha med, unntatt alt jeg ikke har tenkt på ennå, haha. Har vel allerede skjønt at to kofferter er nødvendig. Ennå jobber jeg med å finne et sted å bo, velge forsikring og orientere meg, men jeg regner med alt kommer i boks de neste dagene. Har dere noen erfaring med å være vekke så lenge i et annet land? 

Nå har jeg akkurat fylt en halv koffert med nødvendigheter for et halvt år. Resten av pakkingen for vente, mens annet formelt ordnes.

Ha en herlig kveld dere!

#utveksling #corvinius #uio #reise #pakking #smartpakkeliste #pakkeliste


kommentarer: 1The helix piercing is a perforation of the helix or upper ear for the purpose of inserting and wearing a piece of jewelry.

 • Skrevet 02.06.2014
 • Klokken 19:16

Når jeg var liten tok en venninne av meg piercing oppe i øret, som jeg nå etter litt googling fant ut av kalles helix. Hun gikk rundt med en blank fin stein i øret og jeg var så misunnelig, og fast bestemt på at, sånn skulle jeg også ha! Men jeg har en frykt for å gjøre noe med kroppen min som jeg vil angre på, alt av arr, tatoveringer osv, gir med angst. Ja det kan være fint på andre, men jeg syntes det blir så fryktelig permanent. Dette gjelder også diverse "utradisjonelle" hull i ørene. Eller navlen for den slags skyld, noe som også var fryktelig populært når jeg var mindre.  Med tiden så datt ønsket om en slik piercing litt ut av tankene, men nå har jeg virkelig gått å tenkt på det litt igjen, og det må gjennomføres denne gangen. Nå vil jeg ikke ha en skinnende stein sånn som jeg ville når jeg var 13, men en ring, kanskje med en liten knott på. Den må ikke være for høyt oppe, men heller ikke for lavt. Sen skal kunne henge litt, men også byttes ut med en annen øredobb om jeg føler for det. Her kommer en liten(STOR) bilde colloage, som inspirasjon, til meg selv, men kanskje noen av dere liker det? Si gjerne hva dere mener! jeg vet det bare er et hull i øret, men for meg føles det liksom så stort. Høres helt teit ut, men hullet vil jo alltid være der.


(bilder fra weheartit og pinterest)


Bilde nr 1 av meg lyst på to hull, syntes det var så fint slik. Og hvor søtt er ikke den lille stjernen i øret på bilde nr 2? Bilde nr 4nviser sånn jeg har sett det for meg, men er litt usikker på om det er litt for lavt og jeg heller bør ha det slik som på det siste bilde.  Åh, JA, det er bare et hull, men vil ha det riktig, og fint, og perfekt. Så hva sier dere? En eller 2 hull? Lavt eller høy?

#helix #huliøret #alvorligesakerhaha #inspirasjon #ørering #tilbehør


kommentarer: 4My new nailaddiction

 • Skrevet 13.05.2014
 • Klokken 15:55

Jeg stikker bare innom får å vise hvordan neglene mine ser ut nå! For en stund siden oppdaget jeg watermarbeling gjennom noen videoer på instagram og ble så fascinert. Det tok et stund før jeg turte å prøve det for der virket jo alt for vanskelig for at jeg skulle klare det. Men på fredag(når jeg egentlig skulle øve til eksamen, *kremt*) prøvde jeg. Etter et par ganger med feiling fikk jeg det til, og jeg syntes det blir så stilig og unikt!

Du drypper rett og slett neglelakker i ønsket farge i et glass med rom temperert vann, lager mønster med en nål, før du dypper fingen i. Mens du har fingen i samler opp den overflødige neglelakken som ligger på vannoverflaten med en q-tips eller tannstikker. Smart å teipe fingen før du dypper den nedi, så slipper de å bli full av neglelakk. Anbefaler å søke på "watermarbeling" på youtube for å se hvordan man gjør det. Når får jeg vel skrive videre på eksamen. Håper dere har en fin dag.

Har dere prøvd eller sett dette før?

#watermarbeling #negelakk #negler 


kommentarer: 0Flowers in the hair

 • Skrevet 23.04.2014
 • Klokken 18:00
Prove yourself to yourself, not others. For hva er egentlig godt nok? 


kommentarer: 7The Cat eye look

 • Skrevet 12.04.2014
 • Klokken 15:04

Ah, ferdig med første eksamen! Helgen brukes på jobb og oppgaveskriving så kan ikke si at jeg føler på ferien ennå, men er ett steg nærmere, noe som er utrolig godt. Har virkelig fått øynene opp for Cat eye looken i det siste. Derimot syntes jeg ikke det er så lett selv. Men, øvelse gjør mester!

Bilder fra pinterest.


Det ser så elegant ut, så kan man jo begrense seg litt i hverdagen og gå all in i helgene. Det er med på å gi hverdags-looken det lille ekstra! Ser for meg at dette er noe jeg kommer til å gå for i sommer.

Nå skal jeg straks på jobb for kvelden, med cateye liner på, faktisk. Why not?

#cateye #mackeup #inspiration #pinterest #sminke #eyeliner


kommentarer: 1Magnetic and glowing

 • Skrevet 13.03.2014
 • Klokken 18:36

kjole HER, shorts HER

Så dette bilder i nyeste nummer av costume hentet fra Nicole Warne. Må si jeg elsker Alice McCalls design, merket ble stiftet i 2004 av stylisten med samme navn. Den typiske Alice McCall jenten defineres som "...born, magnetic and glowing; pretty and in love and completely carefree." . Skulle virkelig likt å danse runt i en slik kjole i sommersolen!

photos:  garypepper//pintrest

Fint å kunne drømme seg vekk i slike klær i en travel hverdag, selv om været i Oslo for tiden faktisk ikke er noe å klage over. Sol og mildvær, våren kommer snart!

Men likevel hatt en lang dag på Blindern, nå venter jeg på en venninne så blir det middag og vp. Ha en fin kveld!


kommentarer: 10Hair

 • Skrevet 02.06.2011
 • Klokken 15:48


Jeg glemte kameraet mitt ute i går, så da blir det noen inspo bilder i steden for. Merket først nå at det bare er blondiner på bildene, haha, men jeg syntes det er så kult med ombre hår! Men jeg kan aldri tenke meg at det hadde sett like fint ut i mitt mørke hår som det gjør her.

Nå har jeg akkurat vært på sats og skal snart ut å spise, dårlig tid. Gøy med repons på forrige innlegg!, kommer på det hele tide, OJ jeg er jo med i Team Models*haha*

Ha en fin fridag da!

- <3 


kommentarer: 4Prettiness is the enemy of beauty...

 • Skrevet 21.04.2011
 • Klokken 19:39


Har ikke blogget på noen dager fordi jeg har vært i Hemsedal, stått på ski og bodd på en hytte med begrenset mobil dekkning og absolutt ikke internett. Deilig å være litt isolert fra resten av verden, selv om det er godt å være hjemme igjen.

Jeg kom over dette bildet av Rosie Huntington da jeg så igjennom en av inspo mappene på dataen. Får sommerfølelse av det...

- <3


kommentarer: 3Beauty Queens

 • Skrevet 30.03.2011
 • Klokken 16:40
We are all beauty queens.

- <3


kommentarer: 4Brothers SS 2011

 • Skrevet 23.03.2011
 • Klokken 19:58

Jeg bare smeltet når jeg så disse bildene av Sean O'Pry og Garret Neff!

 Bildene er fra det svenske Brothers'  S/S 2011 kampanje.
*sikkleee*

Det ble ikke noe trening i går, i stedet ble det øvelseskjørin i tre og en halv time, hehe. I dag har jeg derimot fått tid til en økt og nå er det sosiologi på  planen*sovner* 

 

- <3


kommentarer: 9Hide in the corner

 • Skrevet 08.03.2011
 • Klokken 14:06

kommentarer: 7Emma Watson, Stylist Magazine

 • Skrevet 21.12.2010
 • Klokken 10:21

Kom over noen bilder av Emma Watson.

 Rått!

Du kan lese hele intervjuet klikk HER.

 

Nå skal  jeg på skolen i et par timer, så er det Juleferie! Virkelig klar for det

Har dere juleferie nå?

- <3


kommentarer: 18DITT NAVN

Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord. Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord. Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord.
hits