v Japan 2014 (Let Free Fantasy Flow)


Back from Tokyo

  • Skrevet 07.07.2014
  • Klokken 17:20

Da er jeg tilbake i Okpo, Korea etter 4 fantastiske, men travle dager i Tokyo. I går var jeg bare så trøtt at når jeg kom inn døren var det rett i dusjen, og sovnet før hodet traff puten. Vi brukte dagen i Shibuja og Shinjuku, skulle virkelig ønske jeg hadde hatt mer tid i disse delene av byen. Det var bare så mye å se. Jeg skal legge ut litt flere bilder fra Tokyo etter hvert, men nå er det sent her og utpakking og pizza står på planen. Før en lang og god natts søvn, for det har ikke akkurat vært første prioritet de siste dagene.

Håper dere har en strålende start på uken!

#tokyo #japan #ferie #antrekk #mote #reise #asia #shibuja 


kommentarer: 2Meiji Shrine is a shrine dedicated to the deified spirits of Emperor Meiji and his consort

  • Skrevet 05.07.2014
  • Klokken 17:49


Nok en lang dag i Tokyos gater er over. Så herlig med disse dagene, travle fra morgen til kveld, men så godt å legge seg på kvelden også! Her er dagen antrekk,. Litt begrenset for å si det sånn, pga kamera problemer. Men flere bilder fra dagen skal jeg nok få ut. Begynner med å dele et par bilder fra Meiji shrine hvor vi startet dagen. Det var selvfølgelig det eneste tidspunktet på dagen det skulle regne, men vi fikk sett og slitt rundt og ble til og med vitnet et nydelig brudepar som tok bryllups bildene sine. Senere tok vu turen gjennom harajukus hovedgate, der det er masse anime inspirerte kostymer før vi endte opp i designer distriktet, omotesandro. Før vi rundet av dagen rakk vi også en tur opp i tokyo tower. Så fint! Men nå får jeg finne sengen, før siste hele dag i tokyo venter!

Håper dere nyter sommeren hvor enn dere er i verden!

#tokyo #japan #meijishrine #harajuku #asia #reise #ferie #antrekk #mote #opplevelser


kommentarer: 2It is absolute that Akihabara is the largest town collecting all kinds of electronic appliances and devices in the world

  • Skrevet 04.07.2014
  • Klokken 17:15


God natt fra Tokyo! For en lang dag, bena er helt møre. Men det har vært kjempe kjekt. Vi tok metroen inn til Akihabara i dag. Det er kjent for å være et elektronikdistrikt. Og det stod til forventningen. Store outlet på opp til 8 etasjer, samt gate opp og ned med second hand utstyr, alt fra kameraer, headsets til pcer. I tillegg er området preget av mye anime og manga. Det var store butikker med blader, figurer, filmer osv. Vi var blant annet inni et 6 etasjers bygg med bare anime. Ikke at jeg har så mye peiling da. Langs fortauet og i sidegatene står det fult av jenter som reklamerer for "maid cafes" kledd ut som forskjellige anime figurer eller i andre kostymer. Akihabara var overveldende, så mye å se, så mye lyd, så mye mennesker. I tillegg til mange nye inntrykk kom jeg fornøgd tilbake til hotellrommet med et nytt speilrefleks kamera. Som jeg gleder meg til å få testet det ordentlig ut! Nå har jeg akkurat knasket i meg noen Maria-kjeks med sjokolade og skal finne sengen. I morgen
 er det tidlig opp for å tråle Harajuku og Shibuja.

Håper dere får en herlig start på helgen!

#asia #japan #tokyo #akihabara #maidencafe #akihabaraelectronictown #anime #manga #reise #ferie 


kommentarer: 3Tōkyō: tō "east" and kyō "capital"

  • Skrevet 03.07.2014
  • Klokken 20:30

Da er jeg i Tokyo, endelig! ble en kort tur inn til Tokyo station bare for å se i dag. Så fint, så mye mennesker og så spennende! Vi blir her bare til mandag ettermiddag så for min del er programmet tett, og jeg ha bare så alt for mye jeg har lyst å se før vi reiser. Begynner å skjønne at det ikke går, men da må jeg tilbake her igjen. Det er regntid, noe som betyr at det er ganske mye tåke i både Japan og Korea, så ting som utsikter fra høye steder osv, er ikke så relevant denne gangen. Hadde også lyst å se kirsebærtrær, og spesielt ta turen til Kawachi Fujien med masse Wistera trær, men da må jeg reise hit i mars-april ettersom det er da de blomstrer.  Skal ikke klage, det gjør det lettere å velge hva jeg skal gjøre. I morgen tidlig starter vi tidlig og skal til Akihabara. Nå må hodet treffe puten, så jeg forhåndsskriver dette innlegget. 

Håper dere har hatt en fin dag, er dere også ute å reiser?

#japan #Tokyo #reise #ferie #asia #stort #opplevelse #tokyostation 


kommentarer: 0DITT NAVN

Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord. Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord. Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord.
hits