Oppskrift: CottageCheese Lapper

 • Skrevet 21.02.2015
 • Klokken 14:16

God lørdag fine mennesker! Håper dere nyter helgen så langt. I hovedstaden er været nydelig og i går var en av de beste dagene i Oslo på lenge. Startet med å møte en venninne for skøyter på spikersuppa og lunch før det ble en kopp te med en annen venninne, og middag og kino med to andre. Jeg elsker dager som er full av nydelig vær og fine mennesker! I dag har jeg slappet av og latt god musikk strømme ut av høytalerne før det ble litt ikke alt for effektiv oppgaveskrivning. Nå skal jeg snart komme meg avgårde på jobb, men først tenkte jeg å dele en kjempe god og super enkel oppskrift. Perfekt for frokost og lunch når du har litt ekstra tid.


- Cottage Cheese Lapper -

Du trenger(1 porsjon):

100g Cottage Cheese(ca 2 ss)

1 egg

1 ss Havregryn

1 klype salt

evt søtt( f.eks honning, stevia eller sukrin)

 

Bland alt sammen til en masse i en blender eller med en stavmikser. La det gjerne svelle mens pannen blir varm. fordel røren i pannen i passe store klatter. trykk dem forsiktig utover med en slikkepott om det trengs. Stek dem på middels høy varme. De må steke 5-8 minutter før du snur dem, eller svil de falle fra hverande.

Server med søtt eller salt. Her har jeg hold det enkelt og kun brukt druer, banan og honning som tipping. Et super godt tips er å steke litt oppkuttet banan i en panne med litt olje og honning om bruke det som topping, det er også super godt til is!!
 

Håper det smaker!

 


kommentarer: 2Something new, and blue

 • Skrevet 19.02.2015
 • Klokken 22:23Si hei til det siste tilskuddet i veskesamlingen min, Louis Vuitton Noè Epi, i Blå! Denne nydelige vesken kom jeg over på finn.no og måtte rett og slett bare ha den. Egentlig har jeg ønsket med Noe GM Large, men denne var rett og slett får fin til å ikke bli min. Det er den minste modellen, men jeg syntes den er perfekt. Den rommer alt jeg trenger til hverdags og en slik veske var det på tide å investere i. Min modell er laget i Frankrike i Mars 1994, så det er helt forståelig at hjørnene er slitt, slik som dere ser på bildene. Den er jo bare et år yngre en meg, haha. Jeg syntes det gir den sjarm, og det og vite at den har vært ute på eventyr før er så fin og kan ikke vente med å ta den med på mine egne! Håper dere har en fin kveld!

Hva syntes dere?


kommentarer: 1Keeping warm

 • Skrevet 19.02.2015
 • Klokken 11:34

God formiddag dere! Håper dere er klar for siste innspurt av uken før helg! Jeg har brukt morgentimene på å lage en handleliste, oppdatere meg på blogger og spist en god frokost. Jeg opplever gjerne at når jeg har fått slappet av litt på morgenen, jobber jeg bedre på lesesalen etterpå, enn om jeg bare løper ut døren rett etter jeg har våknet. Hva med dere? Senere tenkte jeg å stikke innom å vise dere det nyeste tilskuddet i veskesamlingen min, som bare er helt perfekt. Takk gud for seconhand, som gjør det mulig for fattige studenter å gjøre veskekupp!Selv om bakken snart er helt bar, hvertfall her i oslo, er det fremdeles kald. Og for en som favoriserer skjørt og kjoler, så er lag på lag go-to løsning nå om dagen. Deilige sommekjoler er perfekt under store varme gensre! Denne fra Zara har jeg så og si bodd i den siste tiden. Nå får jeg komme meg på lesesalen, siste innspurt på prosjektskissen for bacheloroppgaven venter, og forhåpentligvis etterfulgt av en svett treningsøkt!

Ha en fortsatt fin dag!

kommentarer: 3Back to busy

 • Skrevet 18.02.2015
 • Klokken 10:40

God Onsdag! I går kveld var jeg tilbake i Oslo igjen, etter 5 dager som bare har flyet av gårde. Karneval i Kølen var helt vilt. For en opplevelse, etterpå sitter jeg igjen med så mange ord, crazy dager i minnet, noen nye venner og to nye byer som er krysset av på listen min. Karneval, er rett og slett en stor fest, der alle kler seg ut i 5 dager på rad og feirer fra tidlig på morgenen. Det er store parader i gatene der de kaster godis, blomster og snaps til tilskuerne. 

Jeg har tilbrakt de siste 5 dager i kostyme, sunget tyske sanger til stemmen var borte, danset dagene vekk i strålende sol, og tatt inn på klubbene i nattetimene. Spist Currywurst og drukket Kölsch, sett parader, Kølen og Düsseldorf. Jeg har hatt det fint med andre ord! Nå er jeg tilbake i Oslo, og skal snart løpe ut døren, hente en pakke på posten, og tilbringe dagen på lesesalen. Deadliner som må holdes, woops, jeg har jo en bachelorgrad som skal skrives også.

kommentarer: 3My litte diy project

 • Skrevet 10.02.2015
 • Klokken 10:40God tirsdag! I morgen setter jeg nesen mot Køln i Tyskland, der blir jeg en uke sammen med en del venner som jeg traff i Budapest. Det blir godt å se dem igjen, og jeg gleder meg til å oppleve det jeg har hørt så mye om fra dem, Karneval. Det er nemlig en uke med kostymer og musikk i gatene der nede som venter meg. Og ikke sånne tropiske Brasilianse rytmer som man gjerne assosierer med karneval, nei her snakker vi tyske viser, hehe.  For anledningen har jeg satt igang med et DIY prosjekt for kostyme som jeg jobbet med i går kveld og forhåpentligvis klarer å få ferdig mellom pakking, skole og andre gjøremål i løpet av dagen.

Kan dere gjette hva jeg skal være?


kommentarer: 2My monday morning

 • Skrevet 09.02.2015
 • Klokken 11:46

Siden helgen har vært fylt med jobb og skole arbied, bestemte jeg med for å bruke mandag morgen litt rolig. Litt "me time" med speilegg og stekte gulrøtter på sofaen, sammen med en oppdatering på iPaden og en herlig kopp med mint te. Av og til er det greit å stoppe opp og prioritere seg selv, i hverdagen. Nå skal jeg bruke en liten time på skolearbeid før det bærer ut for å handle inn til kveldens DIY prosjekt, kostyme til Karvenal i Køln senere denne uken!

Håper dere har en herlig start på uken!


kommentarer: 2A typical sunday agenda

 • Skrevet 08.02.2015
 • Klokken 20:51

God søndag dere! Håper dere begynner å bli klar for en ny uke! Søndagen min startet tidlig på jobb. Etter en relativt grei vakt der, var det rett hjem for å få lest til og skrevet ferdig en oppgave som må leveres før jeg reiser til Tyskland(!) på Onsdag. Gleder meg sånn! Uansett, ettermiddagen har så lite interessant som det er, bestått i spising av riskaker og lompepizza, skriving av oppgave vekselvis med catching opp på Mitt Danse Crew og mange kopper te. Det er vel typisk at det blir litt sånn? Oppgaven er ennå ikke ferdig, og snart skal flere lompepizzaer fortæres sammen med nok en episode av Mitt Danse Crew. Før jeg runder av kvelden med siste innspurt på oppgaven. Funker rett og slett ikke alltid å være like produktiv, og selv om det er irriterende, er det også litt godt!


kommentarer: 1Morningsun

 • Skrevet 07.02.2015
 • Klokken 13:52

God formiddag! Det var herlig å våkne, gå ut i stuen og bli møtt av varme solstråler som strømmer inn gjennom vinduene. I denne fine kroken har jeg tilbragt formiddagen, uten egentlig å ha gjort så mye produktivt. Det er deilig med helge morgener, man kan bruke litt ekstra tid på seg selv. Tross i at jeg elsker å omgis folk, syntes det er fint og ha litt tid for meg selv innimellom, og i dag var en slik dag. Snart går turen til jobb der lørdagskvelden skal brukes. Håper dere har en fin lørdag og like mye deilig sol som det er her i Oslo!

kommentarer: 1Back on that obsession

 • Skrevet 05.02.2015
 • Klokken 15:19Lenge har fingrene mine fått være bare, tilbehøret har fått henge alle andre steder. Men da en venninne gav meg et sett med fine sølvfargede små ringer når hun forlot Budapest, kjente jeg at det var tid for å pynte fingrene igjen. Jeg er tilbake på en obsession om at enkle ringer er tingen, helst mange, helst på hver hånd. Så da var det bare å fiske de frem igjen. I dag fikk et sett med gullringer jobben, tre på en hånd, og 2 på den andre...


Nå får jeg komme meg tilbake til skole bøkene, og lete videre i bachelorgrad havet av muligheter. Ha en fin dag videre!


kommentarer: 1Striped t-shirt

 • Skrevet 03.02.2015
 • Klokken 21:42
Noen ganger skal det ikke mer en en behagelig stripete t-skjorte til, før man føler seg vel nok til å gå ut døren. Og i dag var en slik dag. Denne deilige t-skjorten ble med meg hjem fra Zara i Budapest, da jeg var på en siste shoppingrunde før hjemreise dagen etter. Shopping, tross i at jeg hadde alt for mye bagasje og endte opp med å sende 5,5 kg hjem(som jeg håper kommer frem!!). Passformen er så fin, løs og ledig, med den perfekt utringede v-halsen. Jeg er alt for dårlig til å handle basis plagg, så den skal jeg prøve å bli flinkere på.

I dag har vært en tøff dag, med utfordringer på bachelor fronten og sliten kropp, det er jo bare tirsdag(!). Snart skal jeg komme meg i seng så jeg kan starte morgendagen med mer energi og motivasjon!

Ha en fin kveld


kommentarer: 4Not just a simple ponytail

 • Skrevet 03.02.2015
 • Klokken 00:15Når man våkner opp med en dårlig hårdag og ikke har tid til å gjøre de store justeringene, slik jeg gjorde i dag. Ble det en enkel løsning med en lav hestehale, men med en liten vri.

-Start med å flette en fiskebeinsflette, før du fester med et strikk. Surr litt hår rundt stikken for å sjule den, fest med fliseklemme eller i strikken - 

At håret er litt ustelt og ruffsete framhever bare looken, og plutselig var det ikke en så dårlig hårdag likevel.


Nå er akkurat første utkastet av prosjektskissen for bachelorgraden levert, etter en dag fylt med skole og jobb. 

Håper dere har hatt en strålende mandag!

 


kommentarer: 4Its good to be back

 • Skrevet 01.02.2015
 • Klokken 19:42

God søndag! Nå er middagen inntatt og etter en søndag fylt med jobb på sykehjemmet, er det duket for skolearbeid. Jeg har vært tilbake i Oslo i en knapp uke og har hatt det kjempe fint. Jeg har catchet up på Blindern, møtt opp med venninner jeg ikke har sett siden i sommer og snart er jeg ferdig med å flytte inn. Så langt er det godt å være tilbake, men også litt rart.  Jeg har virkelig fått øynene opp for hvor mye det er å se og oppleve, og gleden i å møte nye mennesker og kulturer. 
Denne fine paljett toppen ble med meg hjem fra en av favoritt second-hand butikkene mine i Budapest, og fikk være med meg ut for første gang på fredag. Jeg kom over så mange fine paljettplagg i second-hand butikker der nede, men ingen var i god nok stand til at jeg ville ta dem med meg hjem, før jeg fant denne. Tidløs, glitrende og perfekt til et enkelt skjørt eller et par hullete svarte jeans som her!


kommentarer: 1DITT NAVN

Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord. Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord. Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord.
hits