Positive vibes, positive life

 • Skrevet 31.03.2014
 • Klokken 15:57Tilbake i Oslo og med bare en uke til første eksamen er det bare en ting å gjøre. Og det er hvertfall ikke å gå på jobb, men det er akkurat det jeg skal bruke ukens to første dager til. Ikke helt mett på sol ennå, men det ser det ut som om Oslo skal gjøre noe med. Gårsdagen ble brukt i solen med pensumbok, denne herlige skapningen og en fin type. Fint med en helg man kan leve litt på, når man går eksamenstiden i møte med stormskritt. Håper dere har hatt en fin start på uken!


kommentarer: 0keep your face always towards the sunshine...

 • Skrevet 29.03.2014
 • Klokken 22:20

...and shadows will fall behind you

quote: Walt Whilman

Selv om jeg er forkjølet ennå, nyter jeg helgen i Bergen. Været er helt fantastisk! Årets første grill middag er gjennomført og jeg lengter allerede etter sommerferie og late dager i parken. En av grunnen til at jeg reiste hjem var noen jobb intervju. Ettersom jeg fikk tilbud om jobb begge stedene er det bare å gå i tenkteboksen å finne ut hva som blir mest praktisk. Blir ikke noe nytt, men det blir fint å tilbringe sommeren i Bergen.

 

Nå skal jeg lese en time før det blir film med en jeg er glad i. En liten titt på en kåpe jeg har forelsket meg helt i for øyeblikket.

Håper alle har en fin kveld.


kommentarer: 4Mickey Mouse Shirt

 • Skrevet 27.03.2014
 • Klokken 16:25En søt topp jeg fant på primark. Ser for meg at den er kjempe fin med en highwaist jeans i en kul vask, eller en slitt highwaist shorts. 

Kommer til å legge ut litt klær for salg fremover siden jeg flytter til Budapest til høsten og har alt for mye klær i skapet. Trykk dere gjerne inn HER og se. Du kan evt sende bud, og er du i Oslo kan vi gjerne møtes i stedenfor å sende

Hvis noen flytter til oslo i sommer å trenger et sted å bo, leier jeg også ut hybelen min, trykk HER for å komme til annonnsen.

Nok selvpromotering, nå skal jeg snart komme meg til flyplassen, for helgen skal tilbringes i Bergen. Var hjemme i litt over 1 døgn, kjenner at fartingen tar på, men jeg liker det også.

Ha en fin dag!


kommentarer: 3And then I realized, adventure was the best way to learn

 • Skrevet 26.03.2014
 • Klokken 15:36

Kunne jo sakt det til sensor på eksamen.. Tilbake i Oslo etter 3 fine, men hektiske dager på studietur i Barcelona. Jeg har vært der før, men denne gangen var anderledes. For en by! Den har jo alt, jeg skal absolutt tilbake, og det snart. I tillegg til faglig og sosialt opplegg ble det tid tl shopping, kan si det er godt at lønningen kommer på fredag.

Har hatt en litt for rolig morgen med tanke på at det er under 2 uker til første eksamen, men sånt må til. Spesielt når jeg har klart å bli forkjølet på turen, og det har snødd ute i dag. 15 grader og sol føles ganske fjernt nå. Får komme i gang med litt pensum lesing. Håper alle har en fin uke. 


kommentarer: 8choose happines

 • Skrevet 16.03.2014
 • Klokken 23:42Etter jobb i to dager brukes søndagen på å koble helt ut og gjøre minst mulig. Snacker på grønne epler(som er de beste) og bannan og kakao smootihe(?) og ser Bones. Ikke helt klar for mandag ennå, men det er bare å gå uken i møte med et smil og en positiv innstilling, så blir uken deretter.

 

#smoothie #fruit #eple #banan #frukt #interiør #ugle #starbucks


kommentarer: 4dott dott dott

 • Skrevet 14.03.2014
 • Klokken 21:07

Har en fing for skjorter for tiden. Og for krøller i håret. Hva er vel da bedre enn å kombinere de to? Det gjorde jeg i går.

Da var helgen endelig her! Nå har jeg akkurat hevet innpå litt middag og nå skal jeg strags ut døren igjen for å møte masse nye mennesker.

Ha en fin start på helgen!

 

#antrekk #skjorte #krøller #hår #skjørt #outfit 


kommentarer: 14Magnetic and glowing

 • Skrevet 13.03.2014
 • Klokken 18:36

kjole HER, shorts HER

Så dette bilder i nyeste nummer av costume hentet fra Nicole Warne. Må si jeg elsker Alice McCalls design, merket ble stiftet i 2004 av stylisten med samme navn. Den typiske Alice McCall jenten defineres som "...born, magnetic and glowing; pretty and in love and completely carefree." . Skulle virkelig likt å danse runt i en slik kjole i sommersolen!

photos:  garypepper//pintrest

Fint å kunne drømme seg vekk i slike klær i en travel hverdag, selv om været i Oslo for tiden faktisk ikke er noe å klage over. Sol og mildvær, våren kommer snart!

Men likevel hatt en lang dag på Blindern, nå venter jeg på en venninne så blir det middag og vp. Ha en fin kveld!


kommentarer: 10Pink for Breakfast

 • Skrevet 12.03.2014
 • Klokken 13:05Startet dagen med en rosa herlighet og en kopp kaffe, litt lesing og surrig hjemme. Nå er det  forelesning i filmhistorie, ettefulgt av timer på  lesesalen og kolokvie.

Noen ganger er det godt med en rolig morgen selv om jeg er alt for flink å sulle vekk tiden med alt annet enn det jeg egentlig burde gjøre.


kommentarer: 20Stolen Dance

 • Skrevet 11.03.2014
 • Klokken 21:01

 

Drømmer meg allerede tilbake til denne solnedgangen!

Tilbake i Oslo etter 10 dager på Filippinene, en natt på sykehus og en helg i Bergen. Nå er det bare å komme tilbake til rutinene og slenge seg over pesnumbøker. Fordriver dagene med albummet til Milky Chance, Sadnecessary, absolutt vert å lytte litt til! FlicFlacs mix av Stolen Dance er også fantstisk.

 
kommentarer: 3DITT NAVN

Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord. Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord. Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord.
hits