drømmevesken

 • Skrevet 30.04.2014
 • Klokken 18:41

Jeg var så nære ved å by på denne vesken på en auksjon på ebay i dag. Men fornuften tok over. Jeg skal reise litt i sommer, heldigvis skal jeg også jobbe litt, men vesken kan vente til etter sommeren. Første utenlands reise blir nok London i slutten av mai, må jo feires at eksamen er unnagjordt. Så dette er altså drømmevesken min nå, selvfølgelig drømmer jeg jo bland annet også om Chanel 2.55, slik som så mange andre sikkert gjør. Men denne har en litt mer oppnåelig pris, kan man si. Jeg tror jeg kommer til å kjøpe den brukt, hvis jeg finner den jeg vil ha. Det er litt rimeligere og slike vesker er jo oftest pent brukt. Har ikke helt bestemt meg for hvilke farge jeg vi ha på naglene heller. Den jeg så på i dag hadde svarte nagler og jeg står nok mellom det, eller sølvfargede. Den virker bare som den perfekte størrelsen og den er unik, men anvendelig. Nå skal jeg, ja nok en gang, lese litt pensum. ikke mye liv med andre ord.

 

følg meg gjerne på Instagram, her!

Har dere en spesiell veske på ønskelisten?


kommentarer: 8The ideal pearl is perfectly round and smooth, but many other shapes of pearls occur

 • Skrevet 29.04.2014
 • Klokken 20:51


I dag har jeg brukt mesteparten av dagen på å øve til eksamen, bortsett fra en tur på trening. Ikke smart å handle og lage mat på tom mage. Ble en stor gryterett så har mat  flere dager nå hehe. Siden dagen min ikke har vært særlig innholdsrik tenkte jeg at jeg kunne vise dere to av mine siste kjøp. Perleøredobber var egentlig ikke helt min greie, helt til nå. Disse er jo helt rå, uten om det vanlige. Skal brukes flittig i med sommerbrun hud. 


kommentarer: 4Its OK

 • Skrevet 28.04.2014
 • Klokken 23:10Forrige uke begynte med noen netter med dårlig søvn. Russefeiringen har begynt igjen og siden jeg bor rett ved russebussenes møteplass hører jeg musikken hele tiden. Det irriterer meg, jeg ligger bare å venter på neste buss som skal kjøre forbi, lys som skal blinke gjennom rullegardinen. Men så slår det meg, jeg har jo vært russ en gang jeg også. Og det var en fin tid, med masse minner jeg aldri ville vært for uten. Jeg smiler litt for meg selv om kjenner på stemningen som brer seg i kroppen med minnen som kommer strømmende. Det er greit å ligge litt våken, og ørepropper i ørene når hode treffer puten er blitt en innarbeidet rutine, Tenker litt på lillesøster i Bergen som feirer russetiden sin nå og håper hun har "the time of here life". Kanskje noen av dere er russ i år? i såfall må dere ha en kjempe bra feiring!

Det ble en sen oppdatering i dag. Jeg startet dagen med siste seminar i et emne, etterfulgt av kollokvie. Fikk oversikt over alt jeg ikke kunne, for å si det sånn, så nå er det bare å sette i gang. Etterpå gikk jeg til en venninne, spiste lunch og leste ute i hagen hennes i solen. Jeg skulle bare legge fra meg boken bittelitt og nyte solen helt, og plutselig innså jeg at jeg hadde sovnet. Ikke særlig lenge heldigvis, men ikke akkurat det mest interessante lesestoffet heller da. Masse originaltekster, side opp og side ned, hvem som helst kunne sovnet. Etter litt lesing grillet vi og gikk videre for å treffe noen andre. Nå har jeg akkurat kommet hjem og er klar for sengen. 

Håper dere har hatt en fin dag!


kommentarer: 7The first museum/library is considered to be the one of Plato in Athens

 • Skrevet 27.04.2014
 • Klokken 18:49For en herlig dag! Etter gårsdagens vakt på jobb var jeg utrolig sliten, men jeg kom meg opp i morges og startet dagen med å møte noen venner ved rådhuset. Jeg har bodd i Oslo i to år, men aldri vært på noen av museene her, selv om jeg flere ganger har tenkt at jeg skulle det. Det er virkelig noe jeg må bli flinkere til. I dag var arrangement, turist i egen by da man får et pass og går gratis på museer fra 9-15, så hvilke dag er bedre å starte på enn i dag? Vi har vært på Astrup Fearnley museet før vi tok båten til Bygdøy og folkemuseet. Det har vært herlig å vandre rundt og se på de gamle husene og innredningene, spise lefse og nyte solen. Etterpå var vi i Frogneparken og grillet og nøt enda mer sol sammen med en god del av Oslos befolkning. I dag har jeg virkelig hatt sommerfølelsen og strømpebuksen måtte vike for bare ben i parken. Håper å gjenta grillingen allerede i morgen, selv om dagen da må brukes på litt eksamens forberedelse også. 

 

Håper dere har nytt være like mye som jeg har, til helgen er det meldt kaldere igjen så jeg planlegger å gjøre det meste ut av fin-været til det!


kommentarer: 7Cited as one of the most beautiful cities in Europe

 • Skrevet 26.04.2014
 • Klokken 13:44

Sånn tilbringer jeg formiddagen. Alene på kjøkkenet, meg og bøkene, for ikke å glemme verdens mykeste varmeste tøfler. Jeg startet dagen med en kopp te, vann i glasset og tyrkisk yoghurt toppet med masse godt. I går gjorde jeg vel egentlig det samme, etterfulgt av en hektisk dag på jobb. Og det skal gjentas i kveld. Forhåpentlig ikke så hektisk som i går da. Kjenner at kroppen er sliten, men så er det under en måned til sommerferie for meg! 

Etter jobb i dag skal jeg få ordnet med noen papirer til utviklingen, for 1. september starter jeg min første skoledag på Corvinius universitetet i Budapest! Budapest? Akkurat nå kan jeg ikke gjøre annet enn å glede meg, selv om jeg ser for meg at reisenervene kommer til å være der når det nærmer seg. Før den tid kommer er det 3 og en halv måned med sommerferie! Og to eksamener. Men når jeg tenker på alt jeg skal oppleve i år, så gjør det ingenting at jeg sitter inne, på en lørdag, med strålende solskinn ute. 

 

Håper dere har en fin helg!

#budapest #utveksling #student #eksamen #frokost 


kommentarer: 8denim denim denim

 • Skrevet 24.04.2014
 • Klokken 21:43

Har funnet frem Jeansjakken igjen. Lette lenge etter den perfekte oversizede jeansjakken, men denne er/var faktisk pappa sin. Fant den hjemme for noen år siden, veldig stor, men elsker den. Så gøy å finne sånne skatter. Hører om så mange som finner unike skatter fra når foreldrene deres var unge. Mamma har ikke spart på noe særlig så har liksom aldri funnet noe. Bortsett fra denne jakken da. Plass til godt med klær under den også så jeg pleier å bruke den litt utover høsten.

Med lite søvn og en gang dag følte jeg meg ikke så bra i dag. Droppet gruppetimen jeg skulle gå på, men kom meg til slutt gjennom en treningsøkt, for meg selv. Har tilbrakt resten av kvelden i sengen med Bones på skjermen. 

Har dere funnet noen skatter gjemt bort?

 

#jeansjakke #antrekk


kommentarer: 14a student's life

 • Skrevet 24.04.2014
 • Klokken 13:48

Åh, solen bare skinner og skinner i Oslo om dagen! Det er så herlig. Jeg lå våken i natt, vet ikke helt hvorfor. Kanskje fordi det er eksamens tid, sommeren nærmer seg, russebusser kjører forbi med gjeve mellomrom utover natten eller jeg kommer på alle tingene jeg har lyst til å gjøre, akkurat når det er tid for å finne sengen? Ihvertfall bestemte jeg meg for å sove ut litt på morgenen i dag, men med det fine været våknet jeg i 9 tiden. Slappet litt av på morgenen med en kopp kaffe og havregrøt toppet med linfrø, tyrkisk yoghurt og kanel, masse kanel...Nå har jeg tilbrakt de siste par timene med nesen i bøkene.Straks er det tid for forelesning etterfulgt av mer lesing og trening. Vann med appelsin og sitron i, frukt og lipsyl. Perfekt oppskrift for konsentrasjonen. Eller ikke. Jeg kan ikke skryte av å være verdens mest effektive hjemmeleser. Nå får jeg pakke sakene og komme meg til siste forelesning i dette emnet, noe som vil si at eksamen er farlig nær, mens sommeren er enda nærmere!

#student #mevit #frokost #appelsin 


kommentarer: 6Flowers in the hair

 • Skrevet 23.04.2014
 • Klokken 18:00
Prove yourself to yourself, not others. For hva er egentlig godt nok? 


kommentarer: 7originally from southern Italy

 • Skrevet 22.04.2014
 • Klokken 20:36

Tøft med hverdag igjen, men godt også. Folk kommer tilbake til hovedstaden og været er herlig. Har brukt dagen på å ordne papirer til utvekslingen til høsten, skrive ferdig en oppgave og lest litt pensum. Ikke særlig interessant med andre ord. 

Nå er det til for å ligge rett ut på sengen med en film.

Akkurat når jeg skulle poste dette gikk brannalarmen, så da var det bare å gå ut å vente på brannbilen. En av hakene ved å bo i studentbolig. Men skal ikke klage, verre når de går midt på natten, hehe.

Håper alle har hatt en fin start på hverdagen. Siste innspurt til sommerferien nå!


kommentarer: 6blues and pinks on the Oprah

 • Skrevet 21.04.2014
 • Klokken 17:55

På Lørdag var det nydelig vær i Oslo, det er det forsovet nå også. Elsker den nye kåpen min, så sommerlig, blir glad av å ta den på. Materiell lykke... Lever på påsken litt lengre, kan ikke vente til eksamner er ferdig og det blir grilling i parken, late dager og lange turer. For ikke å snakke om litt reising.

 Startet dagen med en treningsøkt, merker virkelig at formen kunne vært bedre. Satt noen timer på lesesalen også, men det fine været gjør noe med konsentrasjonen. Eller jeg kan jo skylde på det. Nå skal jeg snart lage middag. Håper alle nyter siste pust av påsken! 

#Kåpe #antrekk #converse #jeans #Oslo #mote #trench #pasteller


kommentarer: 19Blue Flannel and Layers

 • Skrevet 20.04.2014
 • Klokken 18:14


Detaljer av dagens antrekk.  Temperaturen i Oslo er helt fantastisk i dag, men holder meg til lag på lag litt til. Er den største frysepinnen altså. Når jeg vet jeg skal rekke noe på morgenen, sover jeg så dårlig. Våknet 3-4 ganger i natt, men kom meg på jobb til slutt. Når jeg kom hjem var hybelen så tom, rart å bare være en når man har hatt besøk i nesten en uke. Nå slapper jeg litt av, før jeg må se litt på en oppgave. Nå er ferien er over for min del.

#detaljer #flanell #skjorte #rute #jeans #antrekk 


kommentarer: 9bright pastels and a sunny day

 • Skrevet 19.04.2014
 • Klokken 20:01Detaljer fra dagens antrekk. I dag har vi nytt det herlige været i Oslo, tatt en tur på opraen og i Frogneparken. Nå har vi akkurat spist pinnekjøtt og er klar for å fråtse i chips og påskesnop. I morgen reiser besøket mitt hjem til Bergen igjen og det blir jobb for min del. 

Håper dere har en fin Påskeaften!

#pastell #mintgrønn #kåpe #oslo #antrekk


kommentarer: 15Your approval is not needed

 • Skrevet 17.04.2014
 • Klokken 15:10

I går ble det er roadtrip til Trogstad og Sverige. I dag var planen å gå tur, men siden det regner sånn blir det en dag inne med film og masse snop fra turen i går. 

#antrekk #biltur #allwhite #converse 


kommentarer: 14Sunny city

 • Skrevet 15.04.2014
 • Klokken 22:18
Påsken er endelig i gang for meg også! Etter 4 dager med jobb på sykehjemmet, ble jeg hentet av besøketet fra Bergen, som kom med verdens største påskeegg. I dag har vi vært en tur i byn i finværet, så herlig med litt vår følelse. Har også hentet den nye telefonen min på posten i dag, himmel, så på tide. Jeg Litt oppgaveskriving og i morgen blir det en til Sverige. Håper dere nyter ferien. Nå skal jeg gå løs på påskeegget med Modern Family etterfulgt av en film.

#påskeegg #antrekk #sjokolade #outfit #Oslo


kommentarer: 5Live every moment

 • Skrevet 13.04.2014
 • Klokken 14:17

Gleder meg til jeg faktisk kan begynne å bruke denne shortsen uten! Kjøpte den på Topshop i Filippinene og den er akkurat det jeg har sett etter, akkurat passe baggy og høy i livet. Enn så lenge får jeg bruke den hjemme på hybelen, med masse varme på hehe. 

 

Nå har jeg vært og trent og skal bruke en times til på lesesalen før jobb. For en helg... Heldigvis skinner solen igjen i Oslo og jeg håper det holdes seg. Planlegger nemlig kafebesøk, turer og vandring i Oslos gater, så snart jeg får besøk. 

#antrekk #shorts #denim #jeans #jeansskjorte #topshop #blått #mote


kommentarer: 14The Cat eye look

 • Skrevet 12.04.2014
 • Klokken 15:04

Ah, ferdig med første eksamen! Helgen brukes på jobb og oppgaveskriving så kan ikke si at jeg føler på ferien ennå, men er ett steg nærmere, noe som er utrolig godt. Har virkelig fått øynene opp for Cat eye looken i det siste. Derimot syntes jeg ikke det er så lett selv. Men, øvelse gjør mester!

Bilder fra pinterest.


Det ser så elegant ut, så kan man jo begrense seg litt i hverdagen og gå all in i helgene. Det er med på å gi hverdags-looken det lille ekstra! Ser for meg at dette er noe jeg kommer til å gå for i sommer.

Nå skal jeg straks på jobb for kvelden, med cateye liner på, faktisk. Why not?

#cateye #mackeup #inspiration #pinterest #sminke #eyeliner


kommentarer: 1The journey of a thousand miles begins with a single step

 • Skrevet 07.04.2014
 • Klokken 22:14Drømmer meg tilbake til Filippinene. Fikk eksamensoppgaven min i dag så nå er det bare å skrive for harde livet og håpe jeg får det til.

Disse bildene er tatt i Filippinene på en fantastisk øy, Bohol. Jeg skal absolutt tilbake. Da tenkte jeg å ta dykkelappen, utforske flere øyer, og drikke masse Mango/banana shakes. Men før nye opplevelser på Filippinene, blir det nok mange andre reiser og opplevelser.

 

The journey of a thousand miles begins with a single step

#outfit #antrekk #Filippinene #Phileppines #travel #Bohol #nature #seaside


kommentarer: 14moments

 • Skrevet 06.04.2014
 • Klokken 19:55

Jeg våknet med en skikkelig vond kink i nakken i morges, så ser ikke fremt til 3 dager foran pcen med den. Får se om jeg får gjort noe med det i morgen. Lengter tilbake til denne solfylte helgen i Bergen. Men jeg ser frem til påsken, den skal tilbringes i Oslo, men forhåpentligvis blir den like solfylt som den i Bergen for noen uker siden. Jeg ser hvertfall frem til å tilbringe den med besøk fra Bergen. 

Har virkelig falt for denne Trenchen, for ikke å snakke om jumpsuiten. Ser frem til å bruke den masse fremover, selv om det er litt kaldt ennå, for en frysepinn som meg. 

#antrekk #outfit #Bergen #UIO #newbalance #trenchcoat #jumpsuit #style


kommentarer: 6THE WEEKEND SO FAR

 • Skrevet 05.04.2014
 • Klokken 23:00

Helgen har gått i cava drikking, konsert og jobb for Levis der jeg kom over verdens mest perfekte boyfriend-jeans. Synd de ikke kommer i butikken før om noen månder. Det har vært en herlig helg hittil, men i morgen er planen eksamenslesing og oppladning til eksamen som starter på mandag. Må man så må man.

#grandmasteaparty #Levis #carlingkickoff #Girlsnight


kommentarer: 7Every morning is a fresh beginning

 • Skrevet 04.04.2014
 • Klokken 11:52

Leser hjemme i dag, eller skal lese hjemme i dag. Første eksamen er på mandag og jeg er stresser ikke (noe som gjør meg litt stresset). Men før 3 dagers eksamen har jeg er fin helg forran meg, med venner, jobb for Levis og endelig litt trening igjen. Solen skinner i Oslo i dag og det frister mye mer med en tur i skogen enn å lese pensum. Men nå får jeg sette i gang med dagens gjøre mål, etter en deilig morgen med rydding og god frokost.

#antrekk #outfit #morningbliss #eksamen


kommentarer: 12DITT NAVN

Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord. Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord. Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord.
hits