party preparation

 • Skrevet 31.05.2014
 • Klokken 18:00


Sminkefrie meg ferdig med å krølle håret


Nå er jeg sitter jeg nok rundt et bord og spiser mat eller noe lignende. Vet ikke helt hva jeg skal forvente, har aldri vært i en trippelårsdag før, hehe. Og når man aldri har møtt de som feires blir det jo litt vanskeligere. Siden jeg kommer til å være der hele kvelden og antakeligvis følger opp med en tur på byn, så er dette innlegget forhåndsskrevet. Ville bare vise dere en liten smakebit på kveldens antrekk. Smykket med steinen i fikk jeg av besteforeldrene mine i fjor og fargen på steinen endres i forskjellig lys. Den er alt fra brun, grønn og lilla, det er å fint og jeg titter til stadighet på den for å se hvilke farge den er. Så måtte jo håret krølles for anledningen, og nå er også sminken kommet på. Nå må jeg nok komme meg avgårde.

Håper dere får en fin kveld!

#antrekk #mote 


kommentarer: 2Before sunset

 • Skrevet 31.05.2014
 • Klokken 13:20Åh, for en herlig dag!  Håper dere har hatt en fantastisk (lang)helg så langt! I går tok vi som skrevet turen inn til Holmefjord. Der ble det mating av lam, en tur til sjøen og grilling i Solen, og dagen startet nok så tidlig. Jeg ble så trøtt at jeg sov hele veien tilbake til Bergen igjen, der var det duket for kvalitetstid med kjæresten med The Wizard of Oz og jordbær. Vi har jo ennå ikke sett den etter vi var på musikalen i London, og måtte vi jo få til siden kjæresten ikke hadde sett den. Jeg husker mamma insisterte på at jeg måtte se den, den er jo ganske gammel, men så koselig! Har dere sett den? Siden jeg var i halvsvime etter bilturen ble det ikke mer blogging i går og hele torsdagens antrekk kommer derfor her.

Så langt i dag har vi styrt litt på med bilen da det er en fjær som må byttes, ikke helt mitt område... Nå har jeg akkurat dusjet etter en liten styrkeøkt her hjemme. Formen er ennå litt pjusk etter Londonforkjølelsen, men noen dager nå så er jeg nok 100% igjen og kan gå for en skikkelig løpeøkt. Nå skal jeg ordne meg litt for klokken 4 venter trippel bursdagsfeiring. 

Håper dere har like fint vær som vi har i Bergen og at dere nyter lørdagen!

#mote #antrekk #helg #outfit 


kommentarer: 0Blosterfrelst.

 • Skrevet 30.05.2014
 • Klokken 12:57
God fredag! Blomster har jo vært inn noen sesonger, men i år har det for alvor blitt å se i jenters hår. Jeg er som flere blitt frelst av trenden og disse to blomsterdekorasjonene ble med meg hjem fra london. Blomster i håret, men hvorfor ikke rundt halsen også? Og i tillegg er de hvite, noe jeg også er svak for denne sesongen. Hva syntes dere om trenden? Er det noe dere går for i vår og sommer?

Nå skal vi straks(så fort dette postes) kjøre avgårde til Holmefjord for en dag i solen med fin natur og grilling. For å være ærlig har jeg aldri vært der før, men kjæresten skryter. 

#blomsterkrone #blomster #tilbehør #blomsterkrans #smykke #mote


kommentarer: 4Platform shoes have been worn, for reasons such as fashion or added height, in various cultures since the Ancient era.

 • Skrevet 29.05.2014
 • Klokken 17:23God ettermiddag! Nå er det straks middag før jeg skal bort til en venninne. Det fine med å være i Bergen i sommer er at jeg får tid til å treffe venner som jeg ikke har hatt så mye tid til siden jeg flyttet til Oslo. Her ser dere noen detaljer fra gårsdagens antrekk. Tenkte å vise dere resten i morgen. Som dere ser fant jeg drømme-skoene i London som jeg skrev om før jeg reiste, HER. De er faktisk utrolig behagelige og myke å gå i, så jeg er stor-fornøgd og de får være på bena i dag også. Kan ikke si at kjæresten er like fornøgd da han syntes jeg er høy nok fra før hehe, men jeg liker dem.

Hva syntes dere?

#antrekk #vagabond #levis #sandaler #platformsandaler #blomsterkrans #mote


kommentarer: 8frokoster i solen med en du er glad i

 • Skrevet 29.05.2014
 • Klokken 14:06

Dagen startet litt(altfor) sent i dag også, men i morgen må jeg få orden på døgnrytmen igjen. Startet dagn med å koke byggrynsgrøt og lage ny juice av selleri, gulrot, eple og sitron. Selv om smakssansene mine er en smule redusert på grunn av forkjølelsen må jeg si det var forfriskende. Byggrynsgrøt er forresten veldig godt for dere som ikke har prøvd det. Når jeg har sene dager på lesesalen pleier jeg å kjøpe ferdigpakkene til fjordland, som kun inneholder byggryn og melk.Nå når jeg har ferie og bedre tid koker jeg det selv. Det er så herlig å kunne spise frokost ute i solen nå, kun i shorts og t-skjorte. Syntes også dette bildet ble fint, siden du kan se at himmelen speiler seg i bordet!


2-3 porsjoner:

 Ha 1 dl byggryn legges i ca 1 liter vann over natten. morgenen etter kan du hele av vannet, jeg pleier å bruke en sil. Kok så byggrynet opp med 5 dl melk, til det er blitt en tykk grøt. Det tar 30-45 min. Når den er ferdig kan du toppe den med kanel, sukrin og friske bær eller frukt. Nøtter og rosiner er også godt på. Sammen med nypresset juice er det den perfekte frokosten! Byggryn kan du få kjøpt på de fleste butikker og siden det tar litt tid pleier jeg å koke opp til 2-3 porsjoner når jeg først er i gang. Dagen etter kan du bare tilsette litt ekstra melk og varme den opp på nytt i en kjele eller i mikroen. dere kan lese mer om bygg HER om dere vil.

håper dere nyter fridagen og ble fristet til å prøve noe nytt i frokostskålen.

#bygg #byggryn #byggrynsgrøt #frokosttips #sunt #fiber #grøt 


kommentarer: 2The fruit is widely appreciated for its characteristic aroma, bright red color, juicy texture, and sweetness

 • Skrevet 28.05.2014
 • Klokken 18:49
Kofferten er pakket ut og jordbær er rensket. Har akkurat nytt en herlig grillmiddag ute, og senere blir det jordbær. Det er virkelig den ulitmate sommerdesserten for meg, spesielt toppet med fløte eller krem. Kunne spist det hver dag. Det trenger vel egentlig ikke være til dessert heller, hva med til frokost med litt gresk yoghurt eller bare som snacks?.Nå venter jeg på at kjæresten skal komme, så skal vi ut å ordne et par ting som jeg nevnte tidligere. Jordbærene får vente litt til.

Håper dere har en fin kveld!


kommentarer: 6Back home

 • Skrevet 28.05.2014
 • Klokken 14:57


Nå er jeg i Bergen igjen, og sitter faktisk og ser på billetter til Oslo nå, mye farting for tiden skjenner jeg. Men selv om det kan være litt stressende, så er det ganske fint også. I dag var jeg så vist oppe med kjøresten halv 7 for å lage frokost til ham. Etterpå bar det rett i seng igjen for meg og forkjølelsen. Våknet først igjen kl halv 1, men jeg tror nok jeg trengte det. Tar på å ha ferie. Nå står ut pakking på planen, som dere sikkert kan se i bakgrunnen så har jeg ikke begynt ennå. Senere må jeg opp på Flesland igjen da jeg merket at kofferten min har blitt ødelagt på hjemturen, så må jeg levere nødpasset til Politiet, for det glemte jeg i går. I bergen er det blå himmel og masse sol. så Shorts er på sin plass. Denne Levisshortsen var en av to jeg fant  på Portobelle market. Tenker jeg kan vise de bedre senere. Så herlig når man finner sånne skatter.

Flybilettene får vente til i kveld, får vel sette i gang med å pakke ut. Håper dere har en fin dag!

#levisshorts #bergen #sol #shorts


kommentarer: 0Henry VIII acquired Hyde Park from the monks of Westminster Abbey in 1536

 • Skrevet 27.05.2014
 • Klokken 13:03
 God morgen fra London! Da sitter vi i hotellobbyen og skal straks sette kursen mot tuben og Heatrow.  Check out var kl 10, så når klokken ringte var det bare å kravle opp og pakke ferdig. Før vi nok så søvnige gikk for å spise frokost. Det endte med at det ikke ble noen middag i går, begge var så sliten etter den lange dagen. Vi ble heller sittende inne og snackse på chips, babytomater, jordbær og sjokolade, foran Mordern Family.  Vi har hat noen kjempe fine dager, men det blir deilig å komme hjem igjen også. Må jobbe mot den kommende forkjølelsen og planlegge flyttingen. Her er de siste bildene fra Søndagen i Hyde park. Det var absolutt den dagen vi hadde best vær her nede.

#london #ferie #hydepark #antrekk #mote #hatt #levisshorts #vintage #prada 


kommentarer: 6london mornings

 • Skrevet 26.05.2014
 • Klokken 20:41

Noen bilder fra i morges. Og sånn har vel de fleste morningene sett ut.her borte. Vi har ikke frokost på hotellet, men det gjør ikke noe, det er koselig å jakte på nye frokoststeder. Men jeg er avhengig av noe i magen når jeg våkner. Så noen bær og en bar av et slag funker ypperlig. I dag ble frokosten grønnsakssuppe og ingefær og sitron te, perfekt for en småsyk kropp.

Nå er vi akkurat kommet på hotellet etter en dag på farten i regnet. Begge er sliten i både armer, ben og rygg, så det blir en time med avslapping før det bærer ut for å spise middag.

Håper dere har hatt en fin start på uken! For meg føles det som helg ennå, mandag får vente et par dager til...

#frokost #london #sunn #suppe #ferie


kommentarer: 2Hyde Park is one of London's eight Royal Parks and every year millions of Londoners and tourists visit the park

 • Skrevet 25.05.2014
 • Klokken 20:10

Her er detaljer fra dagens antrekk, og som dere ser har vi vært heldige med været i dag. Det er akkurat som om London sier unnskyld for den regnfulle ettermiddagen vi fikk i går. Når vi omsider startet dagen satte vi nesen mot Arsenal, får å se Emirates stadion. Der var det cup for masse barn så omvisningen i dag var begrenset. Som de supporterne vi er(les: Kjæresten er), fant vi ut at vi heller tar turen i morgen så vi får med oss alt. Når vi skulle inn til byn igjen så vi et skilt til en annen tube stasjon og bestemte oss for at vi skulle gå dit da det sikkert var nærmest. Vi endre opp med å gå i evigheter, for det var absolutt ikke rett rundt hjørnet. Vi kom oss omsider til oxford street, der vi slo ihjel noen timer og jeg kom bla annet tilbake til hotellet med 3 par sko, kjæresten med 2. Nå er vi altså en tur innom hotellet og lader opp før det bærer ut for middag om litt. hele antrekket visere jeg dere i morgen.

Hvordan har deres helg vært?

#london #hydepark #arsenal #shopping #mote #antrekk


kommentarer: 0One of London's notable street markets, known for its second-hand clothes and antiques

 • Skrevet 24.05.2014
 • Klokken 23:26
I dag startet vi med å ta tuben til Notting Hill og Portobello Market. Der fant vi oss et sted å spise typisk engelsk frokost, med egg, taost, bønner og alt. Været i London var utrolig varierende i dag så når vi sa oss ferdig med Portobello Market tok vi turen til Westfield shoppingsenter. Der ble det litt shopping, men senteret er voldsomt stort, så skulle gjerne tatt turen dit igjen før vi reiser. Nå har to stk slitne Bergensere tatt turen hjem med pizza i hånden. Den gikk ned med en episode av Mordern Familiy og C-vitaminer. Jeg føler virkelig at jeg brygger på noe, men jeg håper jeg holder det i sjakk til jeg kommer hjem! Nå sitter vi i hotell lobbyen der det er Internett, prøver å få lastet ned trollmannen fra Oz. Vi var jo å så Wicked i går og kjæresten har faktisk ikke sett filmen! Så det må gjøres noe med.

Håper dere har hatt en fin lørdag!


kommentarer: 0Walking around

 • Skrevet 24.05.2014
 • Klokken 14:18

I går startet dagen med frokost ved Earls court før turen gikk til oxford street. Der ble det litt shopping og lunch, før vi gikk hjem å sovnet utslitte på sengen. På kvelden var vi å så wicked. Utrolig bra musikal. Nå er vi på Portobello market og ser. Det regner i dag, men det gjør ikke så mye. Vi er jo i London!


kommentarer: 2London, at last

 • Skrevet 23.05.2014
 • Klokken 12:25

Da kom vi oss til slutt til London etter en lengre reise enn vi hadde sett for oss. Flyet vårt ble innstilt i Bergen på grunn av all tåken og med mange andre ble vi stående i den lengste køen opp mot sav skranken. Etter å ha kommet gjennom på telefon fikk vi til slutt nye biletter og etter enda litt til fikk vi sendt avgårde bagasjen. Etter 4 timer kom vi oss i luften. Skulle bytte fly i København, men tror dere ikke ser også var forsinket? Så etter ennå to timer med forsinkelser kom vi oss endelig frem.

Hotellet var over all forventning og vi kom oss ut og spiste en kjempe god middag. Nå sitter og planlegger resten av oppholdet vårt. Så mye å velge mellom, så nå får vi bare ta fatt på dagen. God helg!


kommentarer: 0Fog is a collection of liquid water droplets or ice crystals suspended in the air at or near the Earth's surface

 • Skrevet 22.05.2014
 • Klokken 09:33

God morgen! Nå sitter vi på flesland og  er klar for noen dager i London. Det er meldt litt varierende vær, men jeg tror vi kommer til å få det kjempe fint uansett. På Flesland er det masse tåke i dag og det er allerede 8 fly som er forsiknet. Vi har bare 45 minutter på oss for å rekke overgången i København så jeg venter bare på at vårt fly også skal bli forsinket. Da spøker det i såfall for at vi skal rekke det flyet. Det er bare å krysse armer og bein for at alt går vår vei til slutt. 

Jeg elsker å reise og kunne gjerne vært på reisefot hele tiden. Men en ting som stresser meg er pakkingen. Jeg føler alltid jeg har glemt noe og sjekker listen gang på gang selv om alt er krysset ut. Klarer ikke riste av meg følelsen før vi er på flyplassen og kommet gjennom securityen. Da er det liksom ikke noe å gjøre med. Uansett er det ikke verdens undergang om man har glemt å pakke en bukse, eller ikke har med toppen som man hadde tenkt å bruke til "det skjørtet". Pass, Penger og P(b)iletter der det viktigste. Noe jeg har fått erfare i det siste i og med at jeg mistet bankkortet på søndagsturen vår og glemte passet i Oslo. Men nå får vi bare håpe at alt ordner seg til slutt.

Håper dere har en fin dag! Nå kommer fredags-følelsen for fullt og jeg er virkelig klar for å feire sommerferien.

#reise #bergen #london #pakking  #ferie 


kommentarer: 8Når ingenting går som det skal, helt til det gjør det

 • Skrevet 21.05.2014
 • Klokken 18:48
Glad å fornøgd ble jeg hentet av kjæresten etter jobb i dag. På vei hjem fikk jeg melding om at det var mulig å sjekke inn for flyturen til London i morgen .Og da slår det meg. JEG HAR PASSET I OSLO. Fikk så panikk at jeg bare stivnet et lite øyeblikk. Etter det gjorde jeg det en hver jente gjør, ringte mamma. Selv om jeg visste hva jeg måtte gjøre. Mammaer har liksom alltid en eller annen magisk løsning på ting. Men ikke denne gangen. Så da var det bare å snu på flekken og komme seg til politistasjonen på Nesttun. Når vi kom dit, rimelig stresset og fortvilet, var det stegnt. Etter litt googling kjørte vi opp på Flesland, der møtte jeg et snill politimann som kunne hjelpe. Måtte selvfølgelig ta noen passbilder av det trøtte jobb ansiktet mitt pluss problemer med bankkortet som måtte ordnes, men ting ordnet seg til slutt. Åh, er virkelig så typisk meg. Etter å ha fått roet meg litt igjen ser jeg endelig frem til å sette kursen mot London i morgen tidlig. 

Nå pakkes det, før kjæresten kommer tilbake fra jobb nr 2, men en koffert klar for London han også.

Har dere noen London-tips?

#Ferie #nødpass #pass #reise #london


kommentarer: 4En god start på dagen, vitaminer, jern og en god bok

 • Skrevet 20.05.2014
 • Klokken 11:18

Dagen startet for meg i halv 7 tiden, da var det opp og smøre matpakke til kjæresten, før jeg fant sengen og fikk meg noen timer til meg søvn. Når jeg stod opp startet jeg pakkingen til London med resten av dessertsmoothien fra i går, det må være lov. Nå har jeg spist en herlig frokost bestående av en byggrynsgrøt, toppet med kanel, sukrin og banan og en nypresset frokostjuice av gullerøtter, litt eple og litt sitron. Med andre ord er jeg klar for å starte dagen. Jeg skal sette meg ut i det fantastiske været og begynne på denne boken. Noen som har lest den? Jeg har hørt mye bra om både boken og filmen så jeg gleder meg til å sette i gang! Senere i dag blir det vakt nummer to på den nye jobben min, det ser jeg frem til. Håper dere får en fin dag!

 

#boktyven #byggrynsgrøt #banan #juice #greenjuice #sunn #frokost 


kommentarer: 21emerging from sleep

 • Skrevet 19.05.2014
 • Klokken 21:38

Håper det ikke var for hardt å komme tilbake til hverdagen etter 17. Mai helgen. I går kveld var jeg så trøtt at jeg sovnet, uten å selv innse det. Så jeg bråvåknet mist på natten viftende med armer og bein og skjønte ingen ting og det tok en stund før jeg skjønte hva som foregikk. Stakkars kjæresten skjønte ingen ting. Fikk somlet meg litt og det tok heldigvis ikke lag tid før jeg sovnet igjen...

For meg var det tidlig opp og på jobb kl 8, første dag på sommerjobben her i Bergen. Jeg jobber på sykehjem her, slik jeg gjør i Oslo, og etter første dag på plass tror jeg at jeg kommer til å stortrives! Etter jobb og middag har det blitt en storrengjøring og ommøblering på rommet. Noe som føltes riktig etter som jeg "flytter hjem" for sommeren. Her jeg sitter i sengen, kan jeg si meg temmelig fornøgd med resultatet. Nå er dessertsmoothien på laget og jeg er godt plassert ved siden av kjæresten(snart). For en episode eller to av Modern Family før vi finner segnen, tidlig. 

#antrekk #hverdag #ferie #jobb #mote


kommentarer: 8søndagstur

 • Skrevet 18.05.2014
 • Klokken 19:52
I dag sov vi lenge for første gang siden ferien begynte og spiste god frokost. Været i Bergen er nydelig i dag, så måtte vi benytte muligheten til å gå tur. Når vi kom hjem fant jeg ut at jeg hadde mistet bankkortet sa da var det bare å hoppe i bilen og gå halve turen på nytt, uten hell. Så da må kortet sperres og jeg bestille nytt. Typisk meg, også nå som vi reiser til London på torsdag og alt. Veldig usannsynlig at jeg får det før vi reiser. Men tror jeg får lånt meg et mastercard ned dit. 

I morgen har jeg første dag på sommerjobben min i Bergen, så det blir spennende å sette i gang! Nå er det sofatid etter å ha forspist meg på rømmegrøt, igjen. Håper dere har hatt en fin helg!

#antrekk #tur #mote #hund #jackrussel #bergen


kommentarer: 2The Constitution of Norway was signed at Eidsvoll on May 17 in the year 1814

 • Skrevet 17.05.2014
 • Klokken 18:53
Gratulerer med dagen Norge! Håper alle har hatt en fantastisk dag med rømmegrøt, spekemat, blobbler og alt som hører med! Som så mange andre er bunaden på for første gang i år. I år er det ekstra gøy ettersom det er første gang den faktisk passet. Når jeg fikk den til konfirmasjonen var sydamen sikker på at jeg kom til å legge meg ut, men nå har jeg ventet på det i 5 år, så nå fikk det være nok. Fra å føle meg som et telt i bunaden var det virkelig deilig å føle alt alt var riktig. Det er noe med at når man føler seg fin, så vises det på utsiden. 

Dagen har for det meste gått i spising, litt taler, sanger og masse buekorps. Det savnet jeg i fjor i Oslo, buekorpsene. 17. Mai toget blir liksom noe helt annet. Nå er det Arsenal kamp på arenaen, etter kjærestens ønske(Det vil si at jeg blogger og han ser kamp hehe).

Har dere bunad? Hvordan pleier dere å feire?

#17mai #nasjonaldag #hurra #feiring #bunad #bergensbunad


kommentarer: 4Distance does to love what wind does to fire...

 • Skrevet 16.05.2014
 • Klokken 10:59

...extinguishes the weak anf fluels the strongGod morgen! Håper alle har en strålende start på dagen. Jeg startet min første feriedag med en lang dusj, hårkur og oppfriskning på alle fronter:) Nå har jeg inntatt frokosten og kommet meg i klærne, om en times tid sette jeg nesen om Gardermoen og Bergen. Det skal bli fint å komme hjem. 

Legger ved noen bilder av Onsdagens antrekk og en trøtt og sliten Julie etter mange timer meg eksamensskriving.

Vi snakkes fra Bergen, ha en fin dag!

#antrekk #mote #ferie #hatt 


kommentarer: 4im not interested in competing with anyone, I hope we all make it

 • Skrevet 15.05.2014
 • Klokken 18:37

Image and video hosting by TinyPic

Da er siste eksamen levert og sommerferien offesielt begynt. Det måtte selvfølgelig feires med litt shopping, blant annet denne skjorten fra bikbok. Ser for meg mangen antrekk med denne så gleder meg til å ta den i bruk. Jeg vet jeg lovet meg selv null shopping før London, men sommerferien måtte rett og slett feires. 

Planen i dag var å gå ut og feire, men eksamensperioden gjør noe med kroppen. I dag er jeg så sliten, hodet verker og planene byttes ut for en ordentlig dose me-time. Nå har jeg akkurat lakket neglene, som så helt forferdelig ut etter eksamen. Koffertene begynner å bli klar for bergen i morgen og jeg skal ta meg en tur på kiwi og handle en stor boks med is, sjokoladeis. Før jeg skal fullføre resten av tingene på den lille listen min. Har dere noen boktips?

Håper dere har hatt en fin dag!


kommentarer: 8siste innspurt

 • Skrevet 14.05.2014
 • Klokken 16:21Jeg sitter, ikke overraskende på Blindern og skriver på den siste eksamens oppgaven min før sommeren. Kan vel si at følelsen nå ikke er noe særlig lovende, men sånn er det alltid i slutten av et semester. For ikke å snakke om etter 3 dager med skriving. Jeg blir nok sittende her noen(les: mange) timer til, før jeg tar kvelden. Litt som gjenstår før jeg kan si meg ferdig. Uansett stikker jeg innom for å gi en smakebit på gårsdagens antrekk. Resten kommer i morgen, når eksamen er unnagjort og sommerferien innvies! 

Lykke til for de andre som har eksamen i disse dager!

#mote #antrekk #eksamen #hatt


kommentarer: 6De perfekte sommerskoene

 • Skrevet 13.05.2014
 • Klokken 22:38

Bildet lånt av Ebba Zingmark

Jeg har allerede skrevet at et par hvite Nike Air Max er helt nødvendig for min sommergarderobe. Men nå må disse hvite plattformsandalene legges til på den listen også.

Helt siden jeg så noen lignende på Ebba for noen uker fant jeg ut at jeg bare måtte ha et slikt par. Men til min fortvilelse sendte ikke den nettbutikken til Norge. Nå har jeg endelig funnet den på Asos, men de er selvfølgelig utsolgt. Jeg fant også noen andre der som kan måle seg. Hva syntes dere? 

her og her

Uansett må det vente til etter London. Kanskje jeg finner noe lignende der? Hvis jeg får det som jeg vil og får disse skoparene i samlingen, sammen med de hvite Birkenstock sandalene mine, ser det ut som jeg går en hvit sommer i møte. Hvertfall på sko fronten. 


kommentarer: 4My new nailaddiction

 • Skrevet 13.05.2014
 • Klokken 15:55

Jeg stikker bare innom får å vise hvordan neglene mine ser ut nå! For en stund siden oppdaget jeg watermarbeling gjennom noen videoer på instagram og ble så fascinert. Det tok et stund før jeg turte å prøve det for der virket jo alt for vanskelig for at jeg skulle klare det. Men på fredag(når jeg egentlig skulle øve til eksamen, *kremt*) prøvde jeg. Etter et par ganger med feiling fikk jeg det til, og jeg syntes det blir så stilig og unikt!

Du drypper rett og slett neglelakker i ønsket farge i et glass med rom temperert vann, lager mønster med en nål, før du dypper fingen i. Mens du har fingen i samler opp den overflødige neglelakken som ligger på vannoverflaten med en q-tips eller tannstikker. Smart å teipe fingen før du dypper den nedi, så slipper de å bli full av neglelakk. Anbefaler å søke på "watermarbeling" på youtube for å se hvordan man gjør det. Når får jeg vel skrive videre på eksamen. Håper dere har en fin dag.

Har dere prøvd eller sett dette før?

#watermarbeling #negelakk #negler 


kommentarer: 0Blues and flannels

 • Skrevet 12.05.2014
 • Klokken 21:53


Da er jeg hjemme, har spist meg god og mett, sett litt serie og kost meg med litt sjokolade. Sånn skal det være i eksamensperioden, viktig å ta seg en liten pausen i løpet v de tre dagene det står på. Detaljer fra dagens antrekk. Enkelt og behagelig med rufsete fiskebeinsflette til. har også fått en ting for neglelakk for tiden, "watermarbeling". Så enkelt og utrolig stilig! Dere kan så vidt se det på disse bildene, men tenkte å vise det bedre i morgen. Også har jeg noe ganske stilig i tankene for neglene mine på nasjonaldagen! Tilfeldigvis er det veldig viktig å styre på med neglelakk når man skal lese til eksamen, hehe. 

 

Håper dere har hatt en fin mandag!


kommentarer: 4Kindness, it doesnt cost a damn thing, sprinkle that shit everywhere

 • Skrevet 12.05.2014
 • Klokken 15:25

Da er jeg i full gang med siste eksamen og sitter for øyeblikket begravd i bøker og notater fra hele semesteret. Oppgaven var ikke som forventet så da må man gjøre det beste ut av det og holde hodet kaldt. Jeg blir nok sittende i noen timer til så jeg stikker bare innom for å ønske dere en fin start på uken og vise resten av lørdagens antrekk.

 

Er det noen andre som nærmer seg sommerferie kanskje?

#newbalance #antrekk #mote #eksamen


kommentarer: 0all things chocolate

 • Skrevet 11.05.2014
 • Klokken 14:39Da er søndagen godt i gang. Jeg startet dagen med en time på trening, virkelig en fin måte å avslutte uken på. Nå er det til for litt avslapping med sjokolademoussé av kokosmelk(Så mektig, får nok spare halvparten til dessert etter middag), en kopp med sukkerfri kakao med marshmallows i og en episode Bones før jeg skal lese litt mer. Siste eksamen starter i morgen, hepp!

 

Håper dere har fått slappet av og er klar for en ny uke!

#sjokolade #kakao #kokosmelk #mat #søndagsbliss


kommentarer: 5before the rain

 • Skrevet 10.05.2014
 • Klokken 19:56

Etter lesing ble det en liten lufte tur med en venninne, litt vasking av klær og nå er lørdagsmiddagen inntatt. Pepperbiff med søtpoteter, sopp og peppersaus hører med på en lørdag. Søtpoteter går jeg virkelig aldri lei av, et tips er å steke dem i ovnen med kanel, salt, pepper og koriander, kjempe godt! Nå skal jeg straks til en venninne for å se film. Rolig lørdag med andre ord, men sånn er det med eksamenstid.

Håper dere får en fin lørdagskveld, uansett hvordan det tilbringes!


kommentarer: 6Breakfast is the first meal taken after rising from a night's sleep

 • Skrevet 10.05.2014
 • Klokken 11:05Proteinpannekaker, toppet med kesam lime, tyrkisk yoghurt, banan, druer og jordbær


I dag skinner solen ute og det var helt herlig å våkne til! Sov i hele 9 timer i natt og det er lenge siden sist jeg har vært i drømmeland så lenge. Lørdagsmorgener krever litt ekstra kos. Så før jeg tar fatt på lesingen nok en gang, blir det en god frokost, deilig musikk og litt surfing på nettet.


kommentarer: 4red brick wall

 • Skrevet 09.05.2014
 • Klokken 19:37Selv om været ikke er så solrikt og varmt som det var for noen uker siden, kan jeg jo late som. Aldri feil med lyse farger om våren.
I dag har jeg hatt besøk av en venninne og øvd litt til eksamen, laget god lunch og sett en film. Relevant til eksamen selvfølgelig, har filmhistorie. Når man først skal gjøre noe kjipt, hvorfor ikke gjøre det sammen med noen? Det gjør det så mye bedre. Skikkelig værsykt for tiden og i kombinasjon med lesingen tror jeg det er grunnen til konstant hodepine. Så lei av det, men håper det forsvinner når eksamen er ferdig. inntil det er det bare å drikke masse vann og tenke positive tanker!

Nå har jeg slappet litt av med en episode av Bones. Skal straks gjøre meg klar til å stikke og trene litt. Håper dere har en fin start på helgen!

#mote #eksamen #atrekk #outfit 


kommentarer: 17everyone elses definition of success and happiness, doesnt apply to you

 • Skrevet 08.05.2014
 • Klokken 20:33

En eksamen igjen, en uke til sommerferie. Ja jeg skriver FOR mye om eksamen for tiden, men så er det stortsett det jeg gjør for tiden også. Etter innlevering ble det en times tid på trening, og nå kjennes det godt. Spist masse frukt og litt sukkerfri sjokolade for å feire. Nå har jeg ryddet litt, skiftet på sengen og laget meg en kopp med te. 

Tenkte å vise dere denne lille chlutchen fra Selected Femme. Kjøpte den på salg for en stund siden, bare fordi den var søt. Men den er litt liten til at jeg får brukt den noe serlig utenom fest, Men Jeg har funnet bruks området den egner seg perfekt til. Nå får den inneholde alle tingene som er greit å ha med seg på farte. Paracetter, tamponger, leppestift, håndkrem, neglefil, nødlader til mobilen og nå også et par markeringspenner og kulepenner. Det fungerer supert for meg ettersom jeg bytter vesker en del og da er jeg sikker på at jeg har alt jeg trenger. Kanskje et lite tips?

Ellers fikk jeg disse øyenvippene i posten for en tid tilbake, har ennå ikke fått limen så jeg har ikke fått prøvd de ennå, men tenker at dette er kjekt å ha nå når det kommer en del anledninger der det er gøy å være ekstra pyntet. Tenker en del på å prøve vippeextension, men syntes det er litt dyrt. Så "Let's del" hadde en god deal på det her i Oslo nå, så kanskje jeg slår til. Så mye or shoppingstopp?

også til overskriften, syntes det er en viktig ting å minne seg selv på innimellom. Vær fornøgd med det du selv har oppnådd. Jeg er hvertfall for flink til å sammenlikne meg med andre, istedenfor å se på det jeg selv har..

Håper dere har hatt en fin dag!


kommentarer: 0If you always do what you always did,you will always get what you always got

 • Skrevet 07.05.2014
 • Klokken 20:53


Da gjenstår bare korrektur og finpuss på oppgaven i morgen. Er faktisk relativt fornøgd med oppgaven, vet ikke om jeg skal ta det som et godt tegn eller et dårlig et. Syntes egentlig det er vanskelig å vite om en oppgave er bra eller dårlig. Derfor får jeg ingen forhåpinger, men bare satser på at det går gjennomsnittlig bra. Når jeg leverer i morgen er det bare 3 dager å øve på før neste eksamen. Men etter det blir det 3 og en halv måned sommerferie! Føler det er det eneste jeg skriver om for tiden, men det er så mye mer å se frem til. Elsker alt sommeren har å by på. Reiser, timer i solen, frukt og friskt i glasset, fine mennesker og ikke noe pensum lesing. Det å ikke ha lesingen hengende over seg og istedenfor lese fordi man vil.

 

Noen bok tips kanskje?


kommentarer: 5A step towards the perfect summer wardrobe...

 • Skrevet 06.05.2014
 • Klokken 21:29

...would start with this pieces!

De to øverste hattene er fra asos, den tredje er fra vivikes, buksen og kjolen er også fra asos.


Siden jeg kun sitter å skriver om dagen og ikke er noe særlig inspirert på kles fronten. Viser jeg noen av mine ønsker for øyeblikket. Jeg har satt shoppingstopp frem til London, og egentlig frem til jeg reiser til Korea, men det er jo lov å drømme litt. Uansett så vet jeg jo at dette er ting jeg kommer til å se etter. Ting som må inn i sommergarderoben er: En fedora hatt i lyse/duse farger, En løs stripete kjole, gjerne stylet med et tynt belte i livet og med helt hvite Nike Air Max til. Er også på jakt etter det perfekte parret med dressbukser og etter jeg så dette parret på Cathrine, var jeg solgt. Jeg skulle bare ønske de var hvite! Men hvem vet, kanskje den perfekte hvite dressbuksen venter på meg i London?

Nå er det litt over to dager igjen til 2. eksamen for semesteret er ferdig og kun en eksamen igjen! I dag er det nøyaktig 10 dager til jeg setter foten på et fly til Bergen igjen. Besøke venner, familie og ikke minst se på lillesøster i russetoget!

Lykke til på eksamen for de som er i samme situasjon som meg nå! 


kommentarer: 5pysj

 • Skrevet 05.05.2014
 • Klokken 22:20


ah, endelig hjemme. På med pysjen og mat i magen. Dagens startet med eksamensoppgave, og nå som jeg er i gang er jeg lettet og ser faktisk sommerferien i enden av tunnelen. Etter noen(mange) timer med eksamens skriving ble det en time på trening.  Når jeg kom hjem ble det en lang dusj. Vaktmesteren har endelig(fordi jeg er så treig), vært å fikset sluken på badet, så det var fantastisk å dusje uten at hele badet flommet over. Nå skal jeg se ferdig en episode av White Collar før jeg finner sengen.

Håper dere har hatt en fin start på uken!


kommentarer: 2sunday mornings

 • Skrevet 04.05.2014
 • Klokken 17:11Image and video hosting by TinyPic

Tyrkisk yoghurt med cacaonibs, banan og en hjemmelaget muffins. Muffins er lov på søndager, hvertfall når det er det inneholder proteinpulver, mørk sjokolade, banan og havregryn.

Har brukt dagen på å forberede meg på eksamen i morgen. Planen var egentlig å starte dagen med en treningsøkt, men ble veldig dårlig etter frokost så utsetter det til i morgen. får heller starte den nye uken sterkt. Resten av dagen skal brukes på vasking av klær og kjøkkenet før jeg tenkte å se en film i kveld. Kanskje også litt baking? Men først, middag og white collar.

Håper dere er klar for en ny uke

 


kommentarer: 7no weekend feeling

 • Skrevet 03.05.2014
 • Klokken 20:06

I dag har jeg brukte dagen på å, nok en gang lese til eksamen, har også vært en tur på trening og nå er det lørdagskos med hjemmelaget sjokolade, jordbær og cola zero. bilde fra forrige helg, da det var helt fantastisk vær. Blomster i håret og blomster på trærne. Været er jo ennå fint, men syntes det har blitt litt kaldt.. bortskjemt altså.. Under 2 uker til sommerferie og med de kaotiske ukene frem  mot siste eksamen har jeg uansett ikke mye til til å nyte været. I går bestilite vi endelig hotellet til London, ah som jeg gleder meg! Vi skal bo i Kensington området. Hvis noen har noen London tips blir jeg kjempe glad. Vintage butikker og ting som ikke er shopping relatert? Reiser med typen så tenker at det blir mye pikniker i parkene og litt fotball. Blir så fint.

Håper dere har en fin Lørdag.


kommentarer: 7Strawberries are the only fruit with seeds on the outside of their skin. There are about 200 seeds on each berry.

 • Skrevet 02.05.2014
 • Klokken 17:30

Da er flybiletter til London bestilt og jeg reiser i slutten av mai. Etter at flybilettene var bestilt i går kveld fikk jeg litt panikk over budsjettet mitt i Mai og måtte sette opp et regnestykke før jeg fikk sove. Rar sånn, må ha litt kontroll. Endre med at jeg sovnet i tre tiden, kan si jeg er ganske trøtt i dag! 

Ville bare vise dere neglene mine, syntes det ble ganske kult. Hatt det liggende ganske lenge, men fikk endelig prøvd det. Siden jeg ikke føler meg helt på topp i dag, ble det en kurv med jordbær på meg etter kollokvie. formiddagen har jeg brukt på å slappe av. Nå skal jeg snart plukke frem pensum igjen.

Hva syntes dere?


kommentarer: 7Always turn a negative situation into a positive situation

 • Skrevet 01.05.2014
 • Klokken 19:53Arbeidernesdag betyr fri for mange, men her gikk et i lesing. Fornøgd og uthvilt gikk jeg for å kjøpe frokost og fylle på i kjøleskapet. Jeg hadde glemt at butikkene var stengt i dag. Heldigvis er det en liten butikk på hjørnet her som alltid er åpen, så da ble det tyrkisk yoghurt og jordbær på meg likevel. toppet også frokosten med banan, linfrø og peanøttsmør. Har hatt en venninne over, lest og laget god lunch. Man gjør det beste ut av en god situasjon. Nå har jeg akkurat fikset neglene, tenkte å vise dere i morgen, ble ganske stilig!

håper dere har hatt en fin dag!


kommentarer: 8DITT NAVN

Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord. Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord. Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord.
hits