There is a painting on the wall, why not join it?

 • Skrevet 30.06.2014
 • Klokken 20:30


Så i dag har jeg altså svømt med delfiner, hehe. Kan jo late som. Dette fine veggmaleriet kom vi over på roadtripen vår i dag. Det var malt på en vegg, litt bortgjemt mellom husene. Vi hadde det ganskje kjekt forran den kan dere tro. Så her er altså en sniktitt på dagens antrekk, før jeg stuper i seng. I morgen et det tilbake til dette stedet, for å ta båten ut til en øy der det er en botanisk hage. Der skal det være kjempe fint, og det skal visst den lille båtturen ut også. Blir forresten glad om dere legger igjen et ord innimellom. Ser det er lesere innom, men hører sjelden fra dere, hehe.

Ha en strålende dag videre fine dere!

#antrekk #mote #kreativt #korea #reise #maleri #hoppebilde #playsuit #delfiner #sjø #okpo 


kommentarer: 4Busan, markedvandring

 • Skrevet 30.06.2014
 • Klokken 12:30

God formiddag til dere i Norge! Nå skal vi ut og spise igjen, for første gang til noen lunde normal tid. I dag har vi hatt en litt roligere dag med en roadtrip. Veiene er store og gjerne bredere, men noen steder er det bare så svingete. Jeg som sliter med bilsyke fra før, blir jo helt grønn. Klarte tilslutt og sovne på hjemveien, så det var herlig. Her er bilder fra i går, etter vi var på kjøpesenteret gikk vi som sagt på diverse markeder. Vi gikk gjennom et tørrfisk marked og kom til fiskemarkedet, Gukje market. Som mamma sa i dag, vi kunne kaldt dette "the contry of the aquarium" for overalt hvor du går finnes det restauranter med store akvarium med fisk, krabber, blekksprut, ål og diverse skjell. Inne på fiskemarkedet var det jo fult med baljer og akvarium som dere ser. Vi ble blant annet inviter til å smake en stor rød blekksprut, rå. Hun tok den opp og ville kutte den opp i biter til oss. Jeg er ikke kresen, men stod over... 


Etter å ha vært på fiskemarkedet, Jagalchi Market  gikk vi innover i Busans gater igjen det det var mange gater med forskjellige markedet. I en gate serverte de mat, i en annen satt de på bakken og spiste, i andre hadde de fullt av hatter, puter, sokker, klær osv. Veldig gøy å se, men ble bare med en ting hjem. Jeg fant de søteste sandalene der nede og var fast bestemt på å få de med meg hjem. Jeg var innom tre butikkerfør jeg gav opp. Damene på gang på gang ut, så fornøgd etter å ha funnet de største skoene i butikken, på lageret. "ååååh, BIIIIG foot, BIG foot". jaja takk for det liksom. Har de ikke størrelsen 38-39 så...

Nei, nå får vi komme oss ut, håper dere får en strålende mandag!

#korea #Busan #marked #Gukjemarket #Jagalchimarket #antrekk #reise #ferie #asia 


kommentarer: 1During the mid-1980s, Madonna caused a controversy when she gyrated in a mesh crop top in her video for the song "Lucky Star"

 • Skrevet 29.06.2014
 • Klokken 20:30

Her er resten av antrekket fra gårsdagen. Birkenstock sandalene er virkelig et go-to her nede på lange, varme, fuktige dager.  Comfy og luftig, joggesko blir liksom for klamme og gjerne ikke like flatterende til alt. Leter fremdeles etter det perfekte hvite paret med joggesko. Nå skal jeg straks hoppe i seng, siden vi ligger syv timer foran Norge. Dette innlegget er derfor forhåndsskrevet, men jeg håper dere har hatt en strålende mandag og er klar for å starte en ny uke!

#antrekk #korea #strand #okpo #mote #birkenstocksandaler #birkenstock 


kommentarer: 3En dag i Busan

 • Skrevet 29.06.2014
 • Klokken 15:46
For en dag, så mange inntrykk, så slitne bein og så fornøgd. I dag tok vi turen inn til Busan som er den største byen i Korea etter Soul. Vi fikk bare sett en liten del av byen og vi skal inn igjen flere ganger, men for en spennende by. Vi begynte med å gå gjennom undergrunnskjøpesenteret som består av ganger med masse butikker der de fleste er second-hand. Når det kom til klær var mye i stilen "bestemor", men jeg fikk med meg en liten skatt. Den ene gangen ledet oss til et 12(?) etasjers kjøpesenter, Lotte der vi spiste lunch. Vi var også oppe på taket der de hadde en mini dyrehage og et grøntområde med telt og trær osv. Syntes så synt i dyrene der, fikk litt vondt i hjertet. De hadde blant annet, dådyr, gris, hunder, kaniner og geiter. Resten av dagen brukte vi på å vandre rundt på forskjellige markeder og andre turist ting. Nå har vi akkurat kommet inn døren igjen. Har så mye bilder fra i dag, så jeg deler det litt opp. Her har dere litt bilder og dagens antrekk fra toppen av Lotte. Håper dere får en fin dag!

#korea #busan #lotteshoppingcenter #marked #antrekk #Mote #utsikt 


kommentarer: 1A day at the Beach

 • Skrevet 28.06.2014
 • Klokken 13:37

Dagen er brukt på stranden,  sidendet var arrangert strandparty for de norske som jobber på samsung verftet. Der var det masse god mat, drikke og tilbud om å kjøre vannskuter og bananbåt. Jeg hadde selvfølgelig ikke med meg bikini, men jeg har prøvd begge deler før, så det var ikke så nøye. Likevel var det en del som tok utfordringen i full påkledning, og morsomt å se på var det jo. I tillegg har vi fått oversikt over noen andre strender, så nå har vi litt å velge mellom framover. På stendene slår koreanerne opp telt, har med seg primus og er tildekket fra topp til tå for å nyte strandlivet. Det er litt morsomt å se hvor forskjellig betydning en dag på stranden har for folk. Jeg har ennå ikke sett noen i bikini.. Nå er vi hjemme og tar en liten halvtime før vi skal ut å spise dessert. Vi har akkurat vært å spist deilig Koreans bbq, "Bi Bi Q" som de sier her nede. Det er mye rart tilbehør her nede, men det meste smaker ikke så værst. Virkelig verdt å prøve om dere får muligheten.

Slenger med en smakebit av  dagens antrekk, så får dere resten senere. Håper dere har en herlig lørdag så langt!

#ferie #reise #asia #korea #okpo #strand #antrekk #mote 


kommentarer: 0Deokpo-dong: Maximum Occupancy 1,000 people

 • Skrevet 27.06.2014
 • Klokken 17:05

God ettermiddag til dere! Dagen har gått i en kjapp runde i butikkene i hovedgaten i Okpo. Jeg fant en utrolig fin kjole, som jeg dør etter å gå med. Må bare finne en riktig anledning. Dere skal nok få en sniktitt senere. Etter Lunch gikk jeg til en by som heter Deokpo og tilbake igjen. Turen tok 3 timer og det tok på i varmen, men man ser jo mye fint og det er godt å bevege seg litt. Følte meg ganske power woman, da de andre bare gikk en av veiene og tok taxi. over 12 km her i varmen er jeg fornøgd med, forfriskende. Nå er det snart tid for sengen her nede, vi har vært en tur ute og spist før vi gikk på en liten runde i gatene. Utrolig mange europeere her nede. De fleste jobber på verftet i byen her eller det som Samsung har i nabobyen 15 min unna. Verftet her i byen er utrolig stort, dere ser deler av det på øverste bildet, der er det tre flyterigger som bygges. To av dem skal faktisk til Norge! De to røde. Det nederste bildet tok er fra et søtt hus som lå ved en liten bukt jeg gikk forbi i dag. Der holdt de på å tørke noen bønner og grønnsaker. Utrolig morsomt å se at de gjør det sånn her nede, hadde jo ikke gått i Norge.

Nå får jeg snart ta kvelden, håper dere har en fin start på helgen og syntes det er kjekt å høre fra Korea! 

#korea #reise #tur #sportu #doekpo #Okpo #natur #trening #ferie #asia


kommentarer: 2city of signs

 • Skrevet 26.06.2014
 • Klokken 19:00

I dag har vi brukt dagen på en "prisoners of war exibition", der stod det om fangene fra nord korea under krigen. Hvordan de ble holdt fanget, og hvordan de hadde det der. Det var innsiktsfull og interessant å se. På kvelden gikk vi ut i gatene i Okpo igjen. I sidegatene er det så mange skilt at de lyser opp gatene selv om det er helt mørk på himmelen. Det øverste bildet er tatt ut vinduet på restauranten vi spiste middag på og det selv så idyllisk ut helt til man ser utsikten. uansett syntes jeg det er litt av sjarmen med gatene her nede.


kommentarer: 0Good Morning Okpo

 • Skrevet 26.06.2014
 • Klokken 12:30

Nå er klokken tre på natten i Norge og derfor forhåndsskriver jeg dette innlegget. Planene for dagen holder på å ta forms mens mamma og meg venter på at de andre skal våkne. det er disig i dag også. Mistenker at det har noe med regntiden å gjøre, at det rett og slett er så fuktig at det blir sånn på denne tiden av året. Uansett er solen her, temperaturen er ikke noe å klage på og det er jo ikke overskyet. Som dere ser bor vi midt i sentrum omringet av hus, barer, restauranter og butikker. Byen er ikke særlig stor og man går fort en runde rundt sentrum, likevel er det så mye å se.

Håper dere får en fin dag!

#korea #okpo #utsikt #antrekk #Mote 


kommentarer: 3Okpo Nuri Garden

 • Skrevet 25.06.2014
 • Klokken 15:50
 Nå er jeg tilbake i leiligheten etter en lang dag i Okpo, vi var så vidt en svipptur innom og skiftet før det bar ut på middag. Vi begynte med å gå på en fin vei langs vannet og vi fortsatte oppover "fjellet". På toppen var det en plass med treningsapparater av alle slag, en liten park og en plass omringet av steiner med forskjellige flagg på. Der var alle som jobber i Okpo representert ikke bare med flagget men også nasjonalsangen, blant annet Norge. Steinene ser dere i bakgrunnen på bilde nr to. Det var som dere ser litt disig i dag så utsikten på toppen var ikke optimal. Men en joggetur opp når utsikten er bedre er allerede på planen. Denne fine hytten i tradisjonell stil måtte uansett foreviges, og taket inni var jo også helt fantastisk. Nå er vi akkurat kommet hjem fra middag, og skal finne ut hva som skal stå på planen i morgen.

Håper dere har en fin ettermiddag hjemme i Norge, eller hvor i verden dere er:)

#nurigarden #okpo #okponurigarden #korea #reise #ferie #asia #antrekk #mote


kommentarer: 0Long flight

 • Skrevet 24.06.2014
 • Klokken 13:14Nå er vi fremme i Korea. Jeg fikk så og si ikke lukket øynene på turen, da det var noen nordmenn bak som ikke klarte å sitte stille, rykking og sparking i setene er ikke noe særlig. Spesielt ikke når flyturen varer over 10 timer.  Når vi kom frem til leiligheten i Okpo, måtte jeg derfor legge meg nedpå litt, nå har vi vært ute og spist koreansk bbq og dessert i denne fine lille byen og alle føler seg vel på overtid klar for sengen selv om klokken bare så vidt er passert 8 på kvelden. Jeg skal dele litt bilder fra byen etter hvert, men i mellomtiden legger jeg ved noen bilder fra reisen nedover. Klar for middag og kos på flyet fra Amsterdam og mellomtiden trøtt og sliten på Fukuoka flyplass i Japan . Nå er klokken 13.00 i Norge, så jeg håper dere får en fin dag videre! 

#korea #japan #ferie #reise #antrekk #fly #trøttjente


kommentarer: 0Travel is the only thing you buy, that makes you richer

 • Skrevet 23.06.2014
 • Klokken 15:00

Hei dere! Nå sitter nok jeg på flyet på vei til Korea, eller kanskje jeg har mellomlandet i Amsterdam eller Japan. Jeg tenkte bare å vise dere fredagens antrekk, sa det kom på Lørdag, men så langt kom jeg aldri. Mye sort på meg for tiden, men jeg liker det. Sort er ikke nødvendigvis trist og kjedelig, men kan være stilfullt og enkelt. Nå skal jeg smekke igjen koffertene her og komme meg i seng. Har et langt døgn med reising i vente. og flyplassen venter klokken 8. Håper dere har en strålende mandag. Kanskje noen av dere skal ut på tur?

Vi snakkes fra Korea!

#reise #korea #eventyr #asia #antrekk #mote


kommentarer: 0Breakfast in bed

 • Skrevet 22.06.2014
 • Klokken 14:26
Startet dagen med å overraske kjæresten med frokost på sengen, koselig med en rolig og sen morgen. Etter frokost var pakking på arenaen før turen bar ut for å løpe bakkeintervaller.  Nå har jeg løpt febrilsk rundt og slengt noen siste ting i kofferten og skal straks på jobb. Kan tenkte meg at det blir en liten runde til med pakking senere i kveld når jeg er ferdig på jobb. Uansett blir det spennende å sette foten på flyet i morgen og endelig være på vei!

#dagensfrokostpåsenger #frokostpåsengen #frokost


kommentarer: 4strand tips

 • Skrevet 21.06.2014
 • Klokken 17:41

God kveld dere, her er det synonymt med kvalitetstid, kos og godis. Har brukt dagen på jobb og så nå skal Bergens beste take-out pizza nytes, med reese peanutbuttercups og hershey's cookies and cream sjokolade. Senere må jeg fortsette på pakkingen som jeg helt ærlig ikke har kommet noe særlig i gang med. Hva tar man med seg til Korea i regntiden liksom? Er visst veldig varmt og fuktig, men kaldt inne så blir vel litt forskjellig.

Jeg er tilhenger av en naturlig look, spesielt om sommeren. Nå som mange reiser og forhåpentligvis er flittige brukere av solkrem tenkte jeg å tipse dere om denne BB creamen som ble flittig brukt når jeg var på Filippinene i februar. Den er fra Clinique, har solfaktor 30, perfekt sekkevne for en naturlig look. Over denne trengs ikke noe pudder, men man kan putte på litt blush eller bronzing pudder. Det beste er jo selvfølgelig å kun gå med en solkrem beregnet for ansiktet og la huden få være sminkefri i solen, men som alle vet er det av og til greit med et alternativ. Den blir hvertfall med meg i kofferten på enda en tur. Nå får jeg komme meg i sofaen før pizzaen blir kald, håper dere får en herlig lørdags kveld!

#sminketips #bbcream #clinique #pakking #reise #kosekveld


kommentarer: 1walks in the grass

 • Skrevet 20.06.2014
 • Klokken 21:53
Her er det grillfest med pappa og hans ansatte, snakk på altanen, musikk på høytalerne, fotball på tv. Nå har vi trukket oss på på rommet for å se fotball(og blogge) for nå var tv'en opptatt av morsomme youtube klipp, haha. Her kommer som vanlig(?) detaljer av dagens antrekk, været er fint i Bergen, men kaldt. Det fikk jeg fort merke når det ble insistert på å spise grillmaten ute, tynn jakke måtte byttes ut med tykk strikkegenser. Nå skal jeg begynne å pakke til Korea så blir det tidlig sengen på meg. I morgen tidlig er det jobb kl 8 og etter en natt med dårlig søvn har jeg litt å ta igjen.

Nyt helgen med alt som kommer med!

#antrekk #mote #outfit #grillfest #sommer #helg #reise 


kommentarer: 1all black

 • Skrevet 20.06.2014
 • Klokken 12:00
God morgen dere. Jeg forhåndsskriver dette innlegget til dere, for nå skal jeg straks løpe på jobb. Sov skikkelig dårlig i natt, blir alltid litt kavete når jeg vet jeg skal opp tidlig så jeg tror det er derform Uansett satser jeg på bedre søvn i morgen for det er virkelig nøkkelen til en god dag for min del. Ikke at i dag ikke blir flott, men dere skjønner. Her er gårsdagens antrekk, som skrevet gikk jeg for helsort, med detaljer av sølv i sokkene og rundt halsen, og så klart hvite sandaler med traktorsåler for å gi looken litt edge. Glittersokker i sandalene... Skal gjentas!

Ha en strålende dag!

#antrekk #mote #sandaler #traktorsåler #glittersokker #helsort #outfit


kommentarer: 5helsort og kaker

 • Skrevet 19.06.2014
 • Klokken 22:52For et fint besøk i dag, fikk enda mer fin og skal nok få vist dere noe etterhvert. Hvertfall en ting som kommer til å bli med meg rundt fremover! Jeg gikk for all black i dag, selv om været var lyst. Noen ganger funker det bare, sommer er ikke noen stopper for denne go-to fargen. Resten av antrekket viser jeg i morgen. Har jeg spist meg mett på grillmat og kake og hører på vm kamp i bakgrunnen, til kjærestens store begeistring. Den sukkerfrie ostekaken falt i smak, og skal absolutt lages igjen. Selv om det var mye annet på bordet får slik vente til helgen. Snart skal jeg finne sengen, for i morgen er det tidlig opp på jobb.

 #antrekk #detaljer #kaker #sukkerfritt #bursdag #feiring #outfit #helsort


kommentarer: 0Dager på altanen

 • Skrevet 19.06.2014
 • Klokken 15:46

God dag dere! Jeg våknet til pøsene regn i morges når kjæresten gikk på jobb og tenkte at i dag ble det innetrening. Men når jeg våknet var solen kommet frem og altanen var tørr, så da var det duket for en styrkeøkt. Nå har jeg brukt de siste timene på å se på leiligheter å flybiletter, for her planlegges nok en liten utenlandstur. Jeg forteller dere når alt er i bok! Ellers har jeg tatt en pause fra boktyven og begynt på "Hemmeligheten i fiolinen", foreløpig syntes jeg den er veldig fin. Har noen av dere lest den?

Uansett er dagene perfekt, ikke bare for trening, men også for litt lesing på altanen. Selv om det kan bli litt kaldt, så noe bikini ble det ikke på tirsdag da disse bildene ble tatt. Nå skal jeg straks i familiebesøk. spent på hvordan tilbakemeldingene på den sukkerfrie ostekaken blir. Jeg prøvdesmakte røren i går og var temmelig fornøgd selv hvertfall.

Håper dere nyter resten av dagen!


kommentarer: 0duskregn, røde vegger og rustede vinduer

 • Skrevet 18.06.2014
 • Klokken 22:21


Jeg var på vei hjem for grilling med familien, så ringte det fra jobb og plutselig skulle kvelden tilbringes der og ikke i armkroken til kjæresten. Her er hele gårsdagens antrekk, må si solbrillene var ganske unødvendig, men gjorde seg på bildene da. Jeg skrøt jo av været tidligere i dag, men nå er duskregnet tilbake og kvelden er veldig lik gårsdagen. Nå har jeg(les:kjæresten) akkurat grillet meg en kotelett og er klar for veldig sen middag og en episode Mordern Family. 

Håper dere har en herlig kveld!

#antrekk #mote #outfit #dagensantrekk


kommentarer: 8Diego, I love you

 • Skrevet 18.06.2014
 • Klokken 12:43
God dag! I dag er været tilbake til herlig sol og blå himmel her i Bergen. Vi skal straks sette i gang med kakebakingen for familiebesøk i morgen. Feires en uke etter bursdagen min, men sånn må det være når alle er så travle. Noe sukkerfritt står selvfølgelig på planen, ostekake! Selv om igjenting kan overgå mammas ostekake... Wish me luck. Starter dagen med å vise dere min store kjærlighet( bortsett fra han jeg fikk den av). Alexander Wang Diego Bucket Bag, er den ikke nydelig? Kjæresten fant den på finn, secondhand er litt av sjarmen spør du meg, men den er så og si plettfri. Ah, materiell lykke..

Håper dere har en strålende dag og husk at materiell lykke er kortvarig( eller så sies det, hehe)

#diego #alexanderwang #veske #bursdagspresang #perfeksjon #bucketbag


kommentarer: 4detaljer i duskregnet

 • Skrevet 17.06.2014
 • Klokken 20:47

Håper dere har hatt en fin dag uansett hva dere har gjort! Her er noen detaljer fra dagens antrekk, resten viser jeg dere i morgen. Kanskje en smule sommerlig for Bergen i dag, men det er ingenting i veien med å være litt optimistisk. Nå er vi akkurat kommet hjem fra middag hos mamma, og en liten tur innom et lager salg. Så en jakke annonsert da jeg hentet posten i dag og en slik har jeg sett etter lenge. Måtte bare ha den, utrolig kjekt med kupp som dette! Har også endelig fått bursdagspresangen fra kjæresten i dag og det føles nesten for godt til å være sant. Gjett om jeg har maset hull i hodet på han etter jeg fikk vite hva det var da, utålmodig... Mye materiell lykke her i gården haha. Jeg viser dere i morgen. Nå skal vi se serie og slappe av, fast kveldsrutine, så og si.

Håper dere får en herlig kveld, nyt den med en du er glad i eller bruk litt ekstra tid på deg selv!

#antrekk #Mote #detaljer #hverdag #tilbehør


kommentarer: 4summer mornings

 • Skrevet 17.06.2014
 • Klokken 11:25
God morgen dere! Om ikke det er litt sent for den slags. Nå er det under en uke til jeg setter meg på et fly til Korea for å virkelig starte ferien. Jeg har jo hat ferie i over en måned allerede, men når man er i luften og på vei til et annet land, da er det virkelig ferie for min del. Har aldri vært i Korea, så jeg er utrolig spent på hvordan det er der nede, vi skal også en tur innom Japan, som sikkert også blir helt uforglemmelig! Uansett, reisefeberen melder seg og det er vel bare å begynne å pakke. Selv om det ikke er så alt for lenge siden dagens frokost ble inntatt, skal jeg straks gjøre meg klar og møte mamma for lunch, blir koselig! 

Ha en fin dag og nyt den! 

Lykke til på muntlig eksamen til lillesøster!

#eksamen #frokost #lunch #reising #detaljer #antrekk #bær #ferie #hverdag


kommentarer: 8treningstips: tren ute

 • Skrevet 16.06.2014
 • Klokken 17:00

Nå står sommeren og reiser for tur for de fleste og det kan det være vanskelig å finne lyst eller mulighet til å komme seg på treningssenteret. Selv om sommeren forbindes med god mat, hygge og avslapping, syntes jeg det kan være greit å holde seg litt i bevegelse. I sommer kommer jeg hovedsaklig til å holde meg til ute-trening og da tenker jeg at det blir mange fjellturer, joggeturer og bakkeintervaller. Men det er viktig å ikke glemme stryketreningen. Jeg kom over et program som funker supert for meg og er ganske så tungt. Karoline bak bloggen alakaroline har laget en bikini bootcamp med et veldig fint styrke-program.


Som jeg har skrevet på bildet over kjører du gjennom programmet 3 ganger og gjør hver øvelse i 30-45 sekunder, noen av øvelsene kan gjøres lettere ved å ikke ta med push-upen i burpees, eller stå på knærne når du gjør planke push-up. Jeg skal ikke skryte på meg den beste formen for og si det sånn og programmet er ekstra tøft på lårene for min del, burpees dreper meg haha. Men er det ikke det som er godt? å kjenne at man har trent? 


bilde fra pintrest

For å se forklarelser på øvelsene kan du google de, eller klikke deg inn på Karoline sitt innlegg HER, der finner du også forslag til treningsplan. HER finner dere også noen øvelser dere kan variere med om dere skulle trenge litt variasjon. Håper dette gir litt inspirasjon til å holde seg aktiv i sommer!

 

#trening #bootcamp #styrkeprogram #utetrening #styrke #aktiv #treningsprogram


kommentarer: 2roser i kinnene og verkende muskler

 • Skrevet 15.06.2014
 • Klokken 21:42


Nå er jeg benket og klar for en episode med supernatural før sengetid, med dessertsmoothie i hånden og kjæresten ved siden av. Mye smoothies om dagene her, men det hører sommeren til! I dag har vi egentlig bare gått en lang fjelltur på 2 av de fine fjellene i Bergen. Etter gårsdagens styrketrening kjente jeg det godt, men for en fin natur! Og så deilig det er når man er ferdig med roser i kinnene og verkende muskler! Da er kroppen klar for en ny uke! Denne pukka teen kjøpte jeg i London, syntes designet er så søtt og blir nesten litt glad av bare å se på det. Teen i seg selv er veldig god, men ennå bedre er den med peppermynte og lakris. 

Håper dere har hatt en fin helg!

#tur #avslapping #smoothie #pukka #te

 


kommentarer: 2ettermiddagssol på landet

 • Skrevet 15.06.2014
 • Klokken 13:50Lørdagskvelden ble tilbrakt på landet med familien og kjæresten. Deilig med sol i husveggen, grilling, volleyball og en litt crazy hund. Nå skal vi nok snart ta oss en tur på en(eller to) av de syv fjellene som omringer byen. 

Vinneren av iphone dekslene ble Jenny, Gratulerer du får snart mail! 

Ha en strålende dag i solen, det skal hvertfall jeg prøve på!

#mote #antrekk #dagensantrekk #sommeridyll #tilbehør 


kommentarer: 0Favoritt: avocado-shake

 • Skrevet 14.06.2014
 • Klokken 15:52

God lørdag alle sammen! Startet dagen med å trene og nå har jeg akkurat nytt en avocado-shake i solen med mamma. Denne er virkelig en storfavoritt, men for dere som ikke er vant til green smoothies er den kanskje litt sur. Uansett metter den godt og er perfekt til frokost, eller som et lunchtillegg.


 Skrell eplet, kutt opp avocadoen og press sitronen. Ha alle ingrediensene i en blender og tilsett juice eller litt vann underveis til ønsket tykkelse. Jeg liker den litt tykk med sugerør. Oppskriften er veldig ca og for at den skal mette skikkelig anbefaler jeg at du bruker 1 stor avocado per pers. Vanligvis pleier jeg å presse min egen juice med juicemaskinen, men den har jeg ikke her så da ble det kjøpe juice i dag.  Oppskriften er for to middelsstore glass så her er det bare å mikse og trikse til man får den slik som man vil. Jeg syntes uansett denne shaken/smoothien(kall det hva du vil haha) er en utrolig god kombinasjon av smaker og avocadoen gir det en herlig kremet konsistens. Nå skal jeg snart ut på landstedet vårt en tur for grilling og mer soling med familie og kjæreste. Hva annet er vel lørdager for? (selv om jeg er ganske misunnelig på de som skal se Lana Del Rey på Bergensfest i kveld!)

Håper dere har ens trålende lørdag!

#greensmoothie #smoothie #shake #greenshake #avocado #grønterskjønt #sunt #frokostsmoothie


kommentarer: 2lykkelig på brostein, mellom trehusene

 • Skrevet 13.06.2014
 • Klokken 17:20har hatt en fin dag på jobb, ble hentet av kjæresten og spist litt taco. Senere skal vi en tur innom en grillfest, før det blir seriemaraton og avslapping hjemme. Ser frem til å slappe litt av selv om jeg egentlig liker å ha det litt travelt. Her er noen flere bilder fra gårsdagen, det er jo typisk at den dagen jeg har bursdag skal det regne plastposer. Uansett hadde jeg en veldig fin dag og Bergen er vakker uansett hvilke vær det er. På vei til restauranten måtte jeg bare stoppe å ta et bilde, fra under paraplyen. Tross den sultne kjærestens protest. Nå er det helg og det skal nytes. Krysser fingrene for noen soltimer på kroppen også.

Håper dere har en fin start på helgen!

#antrekk #detaljer #bergen #marken #regn #mote #outfit


kommentarer: 0Bursdager er til for å deles

 • Skrevet 13.06.2014
 • Klokken 10:34

God morgen! Nå er jeg nok på jobb og der blir jeg til klokken er 15. Jeg hadde en kjempe fin bursdag i går med familie og kjæresten. Etter litt mat med familien på landet kom jeg meg inn til byn igjen og møtte kjæresten. Vi prøvde et nytt spisested som absolutt skal prøves igjen, maten var god og stemningen perfekt for en date. Holdt på å ramle over når jeg fikk vite hva han har kjøpt til meg. Har ikke fått det ennå, men kan vise dere når jeg får det. Uansett er det noe som har stått øverst på ønskelisten min en stund.
Her legger jeg ved noen bilder av meg og siste resten av flyttelasset mitt, klar for å forlate Oslo på onsdag.

Håper dere får en strålende dag, så snakkes vi senere!


kommentarer: 2A birthday is a day that comes once a year when a person celebrates the anniversary of his or her birth

 • Skrevet 12.06.2014
 • Klokken 14:06Hei hei alle dere! Nå er jeg på plass i Bergen  og her pøser det ned. Tross regner må jeg jo bare si at jeg egentlig ikke syntes det regner sååå mye i Bergen, sånn som alle tror hehe. Det er gost å være tilbake og ha hele klesskapet til disposisjon ettersom jeg hadde minimalt med utvalg i Oslo. I dag fyller jeg 21 år og det har jeg feiret med jordbær og kaffe hos pappa og frokost-lunch med rosa smoothies hos mamma allerede. Smoothien består av jordbær, banan, litt eplejuice og vann denne ganger. Jeg liker å mikse inn litt grønnsaker når det er til frokost, men er det bursdag så er alt lov! Snart skal jeg ut på landet i et lite familiebesøk før jeg skal ut og spise med kjæresten i kveld. Travelt å ha bursdag altså hehe. 

Håper dere har en fin dag uansett hvordan været er, og hvis dere ennå ikke er ferdig med skole og eksamener, lykke til!

Konkurransen om å vinne iPhonedeksel samlingen min, avsluttes i kveld. Det eneste dere trenger å gjøre er å skrive mailen deres HER så er dere med!

#giveaway #iphonedeksel #smoothie #bursdag #hipphipphurra #feiring 


kommentarer: 2London attracts over 14 million international visitors per year, making it Europe's most visited city

 • Skrevet 11.06.2014
 • Klokken 13:37
God ettermiddag! Nå har jeg offesielt overlevert hybelen og det føles kjempe rart, men også godt. Har jo styrt så lenge med det at nå er det godt å bare ha det ute av verden. Koffertene er omsider pakket og mat og diverste ting er gitt bort til venner, fretex eller kastet. Den lille bursdagsfeiringen i går ble kjempe koselig. Har allerede åpnet min første presang som var en guide bok om Budapest, helt perfetkt når man skal bo der i 4-5 mnd. Så den gleder jeg med til å se nærmere på! I natt sov jeg hos en venninne og nå skal vi straks komme oss ut døren med bagasjen min. Som alltid er jeg litt småstresset med tanke på fly, bagasje og alt som hører med, men så snart jeg får sjekket inn så kan jeg roe meg igjen. I Bergen tordner det visst nå, men jeg håper at det gir seg til jeg kommer og at det blir fint noen dager til. Ønsker meg fint vær til bursdagen!

Legger ved et antrekk fra London som jeg har helt glemt å dele med dere. Husene der er så spesielle og koselige, så det gav den perfekte bakgrunnen for bildene. Ikke rart dette er Europas mest besøkte by.

Husk giveawayen Her da, bare skriv inn mail så er dere med i trekkningen! Håper dere får en strålende onsdag videre, så skrives vi fra bergen!

#London #flytting #antrekk #Mote #outfit  #giveaway


kommentarer: 7The jelly-shoes

 • Skrevet 10.06.2014
 • Klokken 16:33

Jeg fikk øynene opp for disse skoene for en tid tilbake, og fant noen alternativer på ebay. Ettersom dette var rett før jeg reiste til London, bestemte jeg med for å vente og se om jeg fant noen der. Og det gjorde jeg. Disse er mye mer behagelig enn man skulle tro og de gjør mye med et antrekk. Det første min mor sa når hun fikk se skoene var "sånne hadde du som badesko når du var liten også". Det er nok ikke noe for alle, men jeg elsker dem. De skal etter hvert kombineres med sølvglitrende sokker, hehe. Men nå er været for fint for denslags.I dag har jeg brukt dagen så langt på å vaske ned hybelen, brukite rundt 5 timer og føler meg ganske utslitt nå. Om en liten halvtime skal jeg møte noen venninner i Frognerparken for å feire meg litt på forskudd, i og med at jeg reiser til Bergen igjen i morgen. Har egentlig bursdag på torsdag. Men skader jo ikke å feire flere ganger? Det er så varmt og deilig at grilling, gode venner, kald vin og sommer i luften skal nytes til det fulle. 

Nå skal jeg kutte opp litt frukt før jeg må løpe ut døren. Håper dere får en nydelig ettermiddag!

Husk at dere ennå kan melde dere på iphonedeksel giveawayen HER!

 

#jellyshoes #badesko #glitter #sommersko #sandaler

 


kommentarer: 2A day in the sun

 • Skrevet 09.06.2014
 • Klokken 22:50

Først må jeg bare si beklagrer så mye for dårlig med oppdateringer de siste dagene. Det blir fort lite tid til overs når dagene går i ett med flytting, besøk, sol og sommer. I dag startet jeg tidlig med en togtur inn til Oslo, jeg var så vidt hjemme, byttet til shorts, bikini og fylte vannflasken før turen gikk til Frognerparken for å nyte solen med en venninne. Etter mange timer rett ut der gikk vi for å spise middag på Aker brygge. Som sikkert resten av Oslos befolkning hadde tenkt. Det var så mye folk der, men vi fikk oss et fint bord på Olivia. Etter en god middag kom jeg meg god og mett hjem til hybelen der jeg bare Var rett innom å byttet sko før turen gikk rundt Songsvann med en annen venninne. Så nydelig det er der nå! Vi satte oss på et svaberg og plasket litt med beina. Jeg fikk til og med testet mobilkameraet mitt under vann. Den siste timen har jeg støvsuget og pakket litt i hybelen. Det er bare siste resten som gjenstår, men alt kommer ikke med denne gangen heller. Flytting er virkelig alt annet enn gøy!

I morgen skal det vaskes til den store gullmedaljen før det blir bursdagsfeiring med venner, grilling og vin, siden jeg fyller 21 på torsdag. 

Husk at dere ennå kan melde dere på konkurransen om å vinne iphone deksel samlingen min, det eneste dere trenger å gjøre er å legge igjen en mail HER.

Jeg håper dere har fått det beste ut av denne herlige mandagen og er klar for det tirsdagen måtte føre med seg.

#sol #oslo #frognerparken #konkurranse #giveaway #tur


kommentarer: 5Eventyrlige omgivelser og folk du er glad i

 • Skrevet 08.06.2014
 • Klokken 23:28

Beklager for sent innlegg nok en gang. Dagen har gått med på konfirmasjon på nydelige Årnes med flott vær og familie.

Så glad for at jeg får bruke bunaden min for andre gang i år! At verdens beste mormor har sydd den gjør den ekstra spesiell og jeg ville ikke byttet den for alt i verden. Her er noen detalebilder av den.

Husk at dere kan delta i konkurransen om å vinne iPhone deksel samlingen min. Det eneste dere trenger å gjøre er å kommentere med mail på innlegget to under her. Får ikke linket siden jeg skriver fra mobil. Men i morgen er det tilbake til Oslo igjen og en tur på stranden står på planen

Håper dere har hatt en strålende helg og nyter en ekstra fridag i morgen!


kommentarer: 2Landlig idyll

 • Skrevet 07.06.2014
 • Klokken 23:12

Nå er tingene endelig kommet it av leiligheten og opp til Årnes der de skal stå til jeg kommer tilbake fra Budapest i januar. Aner ikke.hvordan jeg skulle fått det til uten hjelp fra snille tante og flere slektninger! Jeg blir på Årnes til i morgen, da skal jeg i konfirmasjon til en tremenning. Det er så fint her ute og solen og varmen kommer visst i morgen så det blir en fin dag! Legger ved den nydelige solnedgangen og utsikten rett nedenfor verandaen her. Landet er virkelig magisk, fredelig og idyllisk.Er det ikke nydelig her? Ikke glem å meld dere på konkurransen i innlegget under da! Alt dere trenger å gjøre er å skrive mailen deres så kan dere vinne iPhone deksel samlingen min! 

Håper dere har en strålende helg så langt.


kommentarer: 2Giveaway: iPhonedeksler

 • Skrevet 07.06.2014
 • Klokken 14:35

Hei dere! Håper dere har en fin start på pinsehelgen. Jeg har brukt dagen så langt til å pakke inn resten av tingene mine i plastikk og sitter faktisk på gulvet i hybelen og blogger nå. Ja, jeg liker fra tid til annen å sitte på gulvet, men nå har jeg ikke noe valg, for nå er det ikke noe igjen her bortsett fra litt( for mye) skrot på gulvet som jeg ikke vet hva jeg skal gjøre med... I all pakkingen her kom jeg over den lille iPhone delsel samlingen min, og siden min iPhone 4 druknet har jeg ikke bruk for dem lenger. Derfor lurte jeg på om det er noen av dere som har iPhone 4 eller 4S som har lyst på noen flere deksler i samlingen deres? Ikke den kuleste konkurransen, men det er det jeg har å by på her hehe. Er jo så kjekt å se at lesere titter innom flere ganger også har jeg jo fått noen koselige kommentarer i det siste. Det varmer, blir så glad! Vet det er en del som har iPhone 5 nå og at iPhone 4 begynner å bli gammel, men kanskje dere kjenner noen som ville blitt glad for dem da?


Det eneste dere trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar for å ave dekslene mine, husk mail andresse. Også blir jeg jo veldig glad om dere følger med på blogloving her eller her. Eller sjekker ut instagramen min @juliemsa. Tror jeg avslutter konkurransen Onsdag kveld/torsdag formiddag, så får jeg sendt dekslene før jeg reiser tilbake til Bergen på torsdag.

Håper dere syntes det er kjekt, selv om det finnes så mange andre mer spennende konkurranser der ute! Nå får jeg komme meg tilbake til pakkingen, flyttehjelpen kommer om et par timer, og jeg er veldig usikker på om vi får alt med oss!

 

#konkurranse #giveaway #iphonedeksler #iphonedeksel #vinn #arv


kommentarer: 15One of the most beautiful qualities of true friendship is to understand and to be understood.

 • Skrevet 06.06.2014
 • Klokken 20:15

Hei på dere! Ble ikke noe tidlig innlegg i dag da jeg rett og slett bare hat stått midt oppe i flyttekaoset her. Nå er helgen i gang, selv om dagene får i ett for meg nå for tiden. Uten noen faste jobbvakter eller skole så blir dagene litt like. Dagen min startet med pakking av hybelen, før jeg møtte en venninne for å spise lunch på Grünerløkka. Det var så koselig ettersom det begynner å nærme seg en måned siden sist. Etter lunch gikk vi på kaffebrenneriet og kjøpte oss hver sin kaffe før vi satte oss på en benk. Og da kom solen og ting kunne ikke vært bedre! Kjempe herlig å sitte der, med kaffe i den ene hånden og en god venninne. Når vi skiltes følte jeg meg så lett. Tror jeg har hatt en del frustrasjon oppbygd, men nå er humøret på topp igjen! 

Planen var egentlig at jeg skulle vært ute med en venninne nå, men så ble det endringer i flytteplanene og vi skulle ta det i dag istedenfor. Jeg føk rundt på hybelen både glad og stresset. Jo fortere jeg får det overstått, jo bedre. Men så ble planene endret tilbake igjen og flyttingen blir i morgen som planlagt. Derfor sitter jeg her i kaoset på hybelen og skal straks komme meg tilbake til siste del av pakkingen. Hvor vanskelig skal det være å få en tv ned i orginalforpakkningen? de isoporbitene kan jo ikke være riktig! haha utfordringer... føler meg litt som Dexter her jeg dekker alt i plastikk for turen på hengeren i morgen.

Her er dagens antrekk, litt sånn "man tar hva man har" her. Siden jeg reiste ned med en kjole, bunad, et skjørt og en shorts. Fant heldigvis litt klær å supplere med, selv om det meste ligger i bossekker under trappen i Bergen.

Håper dere får en strålende start på helgen og at været er like fint hos dere som det er her!

#antrekk #outfit #mote #oslo #pakking #flytting


kommentarer: 0thinking of this sunny friday

 • Skrevet 05.06.2014
 • Klokken 20:38

Da er jeg på plass i Oslo. Her regner det som bare det, ble litt overrasket når jeg kom ut på togstasjonen i litt for sommerlige klær. Nå har jeg spist en god salat, og jordbær og banan til dessert. Holder på å pakke sammen ting og selv om  jeg allerede har fått det meste av klær og sko ut, virker det håpløst med papirer, smykker, møbler osv. En annen ting er at jeg ikke har pakket med meg nok klær, faktisk ikke i nærheten av nok klær. Trodde jeg hadde litt mer klær her. Så må se hvordan jeg skal løse det. Uansett hadde jeg sett frem til soling og grilling i parken her i Oslo, hører det skal bli bedre til mandag, så da må jeg vel bare krysse fingrene for at det er rett.

Legger ved resten av antrekket fra fredagen i Bergen, med sol og sjø luft. virker som om jeg har en ting for blått for tiden, tok meg selv i å gå i blått i dag også. Nå skal jeg fortsette å pakke, også skal jeg få sett litt på Dexter før kvelden er omme. Håper dere har en fin kveld!

#antrekk #bergen #oslo #ruter #levis #outfit #mote


kommentarer: 8Perfekt til å dele

 • Skrevet 05.06.2014
 • Klokken 11:30

I går kveld ble det bollebaking, etter kjærestens ønske. Men det er midt i uken så det ble en sunnere sukkerfri utgave av skoleboller. Men de ble veldig gode, passer perfekt å dele med noen du er glad i og skal absolutt lages igjen. Jeg brukte speltmel, kokosolje og sukrin for å gjøre de litt sunnere. Skulle gjerne skrevet at vi lagde vaniljekremen fra bunnen av også, men det ble en pakke fra eldorado denne gangen, uten tilsatt sukker. Jeg hadde selvfølgelig ikke sukrinmelis, jeg var sikker på at nærsenteret her hadde en helsekost butikk. Men det er vist en stund siden jeg var der sist for den var lagt ned nå. Sånn er det når man studerer utenbys. Derfor ble bollene uten glasus og kokos denne ganger. Men det er bare en god unnskyldning til å lage de igjen.
Oppskriften fant jeg hos Cecilie, dere finner den HER og en anbefales virkelig. Et tips for store luftige boller er å rulle ut bollene, sette dem inn midt i ovnen på 40 grader, med en langpanne med varmt vann på nederste rille. De skal stå å heve i ca 20 min, så kan de taes ut og fylles med vaniljekrem og settes inn igjen. Uten langpannen med vann selvfølgelig. Funket bra for meg og de hevet fort og ble kjempe store. Vi endre opp med 7 store boller.

Nå er jeg på plass ved gaten på Flesland og neste stopp blir Oslo. Det blir en del pakking de neste dagene, men også konfirmasjon og tid med venner. Nå er det straks boarding så jeg får slutte av. Håper dere likte oppskrift tipset, og sunne boller kunne jo ikke passet bedre enn i dag, lillelørdag

Ha en strålende dag!

#boller #skoleboller #sunnbakst #sukkerfritt #oppskrift #baking 


kommentarer: 6The seaside

 • Skrevet 04.06.2014
 • Klokken 15:20

Legger ved noen bilder fra fredagen på holmefjord. Antrekket kommer i morgen. Skjøluft, sol, beiter, sauer og grill, noe slikt må gjentas i løpet av sommeren. I dag kjørte jeg kjæresten til jobb igjen, planen var å legge seg litt igjen etterpå. skulle bare sjekke mobilen rett før jeg skulle legge meg igjen, men ikke noe liv der. Så nå har jeg sendt mail til både cdon og Sony og håper det ordner seg. Kjøpte den i påsken og har behandlet den fint så må være noe feil med den. Syntes den har klikket en del både når det gjelder apper og kameraet, men har ikke giddet å gjøre noe med det. Men nå har jeg jo ikke noe valg da... Følt med litt begrenset i dag, hadde planer om å ta en del telefoner ang. jobb og flytting, men uten mobil og hustelefon må det vente til i kveld da jeg forhåpentligvis får lånt meg en. 

Nå skal jeg snart opp til mamma og spise middag. Eller kanskje lage, siden hun opererte hånden i går. Håper dere har hatt en fin dag!

#antrekk #outfit #detalsjer #sjø #natur #sommer


kommentarer: 0Time for a late dinner

 • Skrevet 03.06.2014
 • Klokken 20:42

God kveld alle sammen! Her har vi akkurat satt oss ned og skal straks spise middag. Dagen har gått i ett med trening, kafebesøk, en svipptur innom familiebesøk og bilfiksing og vi har først nå kommet oss inn døren igjen. Middagen skal nytes med supernatural og etterpå skal vi ta en tur med hunden i den friske kveldsluften. Vi rakk akkurat å knipse et bilde før solen gikk bak en sky og om en stund er den vel på vei ned. I byen i dag var det helt fantastisk og det må sies at jakken ikke kom på før nå i kveldstimene. Bergen sentrum med sol på himmelen, det finnes ikke noe bedre, ikke for i dag hvertfall.


 

Nå skal middagen spises, squashlasagne med vitløksbaguetter må være lov. Håper dere har hatt en fin dag!

#antrekk #mote #sol #bergen #middag


kommentarer: 2its another beautiful day

 • Skrevet 03.06.2014
 • Klokken 12:41

Våknet med tidenes hodepine i dag og etter å ha kjørt kjæresten på jobb til kl 7 var det bare å finne sengen. Det ble en time til med søvn og hodepinen er litt bedre. Nå har jeg akkurat gått tur med hunden og tenkte å trene litt styrke ute på altanen nå. Har ordnet med medlemskap i SIB ut Mai, men for å være ærlig har jeg ikke vært der ennå. Etter London turen har ikke formen vært helt på topp og de få treningsøktene jeg har gjennomført har jeg gjort ute. Kanskje jeg må ta turen ned  senere i dag og se hvordan det er med parkering osv. Sånt stresser meg, haha. Bare vet at i Oslo er det ikke særlig mye parkeringsplasser rundt SIO treningssentrene. Legger ved et bilde fra formiddagen i går som bestod av me-time med Boktyven og snacks. Tror til og med det ble et lite bikini skille på meg. I dag har jeg litt mer på planen så spørs om jeg får åpnet boken i dag. Uansett seg jeg veldig frem til middag og serie i armkroken til han jeg er glad i når kvelden kommer.

Nå får jeg komme i gang. Ha en strålende dag så snakkes vi senere!


kommentarer: 0The helix piercing is a perforation of the helix or upper ear for the purpose of inserting and wearing a piece of jewelry.

 • Skrevet 02.06.2014
 • Klokken 19:16

Når jeg var liten tok en venninne av meg piercing oppe i øret, som jeg nå etter litt googling fant ut av kalles helix. Hun gikk rundt med en blank fin stein i øret og jeg var så misunnelig, og fast bestemt på at, sånn skulle jeg også ha! Men jeg har en frykt for å gjøre noe med kroppen min som jeg vil angre på, alt av arr, tatoveringer osv, gir med angst. Ja det kan være fint på andre, men jeg syntes det blir så fryktelig permanent. Dette gjelder også diverse "utradisjonelle" hull i ørene. Eller navlen for den slags skyld, noe som også var fryktelig populært når jeg var mindre.  Med tiden så datt ønsket om en slik piercing litt ut av tankene, men nå har jeg virkelig gått å tenkt på det litt igjen, og det må gjennomføres denne gangen. Nå vil jeg ikke ha en skinnende stein sånn som jeg ville når jeg var 13, men en ring, kanskje med en liten knott på. Den må ikke være for høyt oppe, men heller ikke for lavt. Sen skal kunne henge litt, men også byttes ut med en annen øredobb om jeg føler for det. Her kommer en liten(STOR) bilde colloage, som inspirasjon, til meg selv, men kanskje noen av dere liker det? Si gjerne hva dere mener! jeg vet det bare er et hull i øret, men for meg føles det liksom så stort. Høres helt teit ut, men hullet vil jo alltid være der.


(bilder fra weheartit og pinterest)


Bilde nr 1 av meg lyst på to hull, syntes det var så fint slik. Og hvor søtt er ikke den lille stjernen i øret på bilde nr 2? Bilde nr 4nviser sånn jeg har sett det for meg, men er litt usikker på om det er litt for lavt og jeg heller bør ha det slik som på det siste bilde.  Åh, JA, det er bare et hull, men vil ha det riktig, og fint, og perfekt. Så hva sier dere? En eller 2 hull? Lavt eller høy?

#helix #huliøret #alvorligesakerhaha #inspirasjon #ørering #tilbehør


kommentarer: 4In this world, there are things you can only do alone, and things you can only do with somebody else

 • Skrevet 02.06.2014
 • Klokken 12:48


Da kameraet tydeligvis ligger hos kjæresten ligger jeg vet noen bilder fra London, her var vi akkurat kommet hjem fra musikal, kost oss masse og jeg skulle faktisk ta av meg skoene etter å ha prøvd oss på noen middels gode antrekksbilder ute i hotellkoridoren. Det ble ekstra gøy når en hotellgjest leggere forvirret kommer gående. Gjett og jeg rødmet da, hva driver folk med i korridorene midt på natten. Uansett likte jeg faktisk isse bildene bedre, selv om de ikke var ment for noe annet en minner. Men er det ikke det bloggen er til? Å dele minner? 

Hittil i dag har jeg ikke gjort så mye annet enn å ta igjen litt bloggposter på bloglovin. Nå skal krysse av en del ting på "to do" listen her  før en tur med hunden. Senere får jeg se om jeg får tatt meg en tur på trening. Kan hende det frister mer å legge seg ut i solen med en bok. Jeg sier foreløpig jatakk begge deler. Håper dere får en super mandag!

#antrekk #mote #london #hotell #påtur 


kommentarer: 2Ulriken is the highest of the Seven Mountains that surround Bergen, Norway

 • Skrevet 01.06.2014
 • Klokken 21:12
I dag tok vi som skrevet turen opp på Ulriken, turen var som alltid tung, men veldig fin med skyfri himmel og ikke så voldsomt med vind på toppen. Måtte bare vise disse bildene av nydelige solfylte Bergen, der er litt av en følelse å se ut over denne utsikten etter den bratte turen opp. Resten av dagen har gått med til grilling og middag i solen og støvsuging og vasking av bil. Nå er det duket for Supernatural med kveldsmaten. En perfekt avslutning på uken som forhåpentligvis starter slik som denne slutter, med nydelig vær, energi og overskudd.  Har en del planer for uken, blant annet en Oslo tur for å flytte helt ut av hybelen og gå i en konfirmasjon. 

Håper dere har hatt en fin søndag og er klar for en ny uke!

#bergen #ulriken #tur #friluft #sporty #natur


kommentarer: 2A day without laughter is a day wasted.

 • Skrevet 01.06.2014
 • Klokken 13:17

God formiddag! Besøket i går var kjekt og vi benyttet sjansen til å være ute litt, men med en gang solen er vekke så blir det litt kaldt etter min smak. Det ble derimot ingen tur på byn, alle har joe eksamen hehe. Bare jeg som er heldig å har ferie. Nå har solen akkurat tittet frem bak skyene og siden formen er topp, må sjansen gripes. Vi er på vei ut døren for en liten fjelltur i solen.  Litt bevegelse i kroppen blir godt etter gårsdagens feiring. Legger ved et bilde fra å går av kjæresten og meg. Umulig å få et ordentlig bilde av oss med sol i øynene, tull og fjas, men jeg syntes dette var så fint. Er jo helt naturlig og "in the moment". Håper dere får en fin søndag og er klar for en ny uke!

#antrekk #latter #glede #feiring #jumpsuit 


kommentarer: 0DITT NAVN

Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord. Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord. Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord.
hits