Crop tops and Denim shorts

 • Skrevet 22.06.2015
 • Klokken 14:24


Sommerferien har virkelig satt inn for fullt. Selv om det er mandag, kunne det like gjerne vært søndag for min del. Med andre ord en veldig rolig start på dagen. Her er noen snaps fra Oslo og de beste solfylte dagene denne våren. Denimshorts and crop tops er aldri feil, speilet ikke med blå himmel og sol. Nå skal jeg ut noen ærend før jeg skal møte en venninne senere. Håper alle har en fin dag!


kommentarer: 4Braids and pink pants

 • Skrevet 20.06.2015
 • Klokken 18:29


Her er et antrekk fra en av de siste dagene i Oslo. Denne flettefrisyren skal nok bli brukt flittig i sommer, spesielt på festival, med jeans shorts og croptops. Deilig med en frisyre som får håret litt vekk fra ansiktet.

Her er sommerens andre grillmiddag akkurat inntatt, første var i går så her snakker vi om en som er ganske sent ute. Godt var det uansett, og godt er det å være tilbake i Bergen for en litt lengre periode. Nå skal jeg ut et ærend før jeg skal gjøre klart til besøk. I kveld blir det en girlsnight out, med to venninner jeg ikke har sett på alt for lenge.Håper alle har en strålende lørdag!


kommentarer: 1It's good to be back home

 • Skrevet 19.06.2015
 • Klokken 22:37Da er jeg i hjembyen, Bergen for sommeren, og med denne bamsen snorkende i sofaen sammen med meg. Det var med litt blandede følelser jeg forlot hovedstaden, men om to måneder er jeg tilbake. To måneder går fort når jeg har så mye gøy planlagt.


kommentarer: 0White dungarees, bomber jacket and birkenstocks

 • Skrevet 17.06.2015
 • Klokken 17:14Selebukse BikBok // Sandaler Birkenstock // Top H&M // Bomberjakke SheInside // Solbriller ebay // veske Michael Kors

I dag våknet Oslo til regn og gråvær, så planene om å legge seg ut i parken rundt hjørnet ble byttet ut med pakking. For på fredag bærer det hjem til Bergen for sommeren. Så da skal jeg være økonomisk og leie ut rommet mitt de to månedene jeg ikke er i hovedstaden. Bortsett fra pakking har jeg fått inn en styrke økt, og om to timers tid møter jeg noen venninner for å spise middag ute før alle skal ta fatt på sommerens planer.

Her er flere bilder av antrekket som ble brukt da jeg tok med lillesøster og pappa på operaen da de besøkte med i helgen. Selv om de har vært i Oslo mange ganger etter hvert, må jeg liksom alltid dra de med på noen turist ting. Jeg er jo alt for dårlig til det på egenhånd.

Håper dere nyter sommeren, sol eller ei.


kommentarer: 5Sneakpeak: Dungaree

 • Skrevet 16.06.2015
 • Klokken 18:42
Et av de nyeste tilskuddene i garderoben min, en hvit selebukse. Im in love! Perfekt til sommerens croptops som også er noe jeg har lagt min elsk på om dagen.

Nå skal jeg komme meg ut for å nyte de siste timene med sol i fine Oslo.


kommentarer: 0The beginning of something new

 • Skrevet 14.06.2015
 • Klokken 15:38

Kan herved si at jeg har fullført en bachelor i sosiologi. Starten på sommeren er endelig her og helgen har jeg tilbrakt med familien på besøk i anledning min 22 års dag. Det er rart å stå uten en ordentlig plan, og med så mange muligheter. Blir det master? Jobb? Reising? Litt av begge delere? Tiden får vise det, men først blir det en rå sommer med Bergen, Kroatia, Budapest og Sziget festivalen notert i kalenderen!


kommentarer: 1DITT NAVN

Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord. Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord. Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord.
hits