Liseberg is one of the leading amusement parks in Europe

 • Skrevet 31.07.2014
 • Klokken 10:55

 


sko New Balance / genser  Bik Bok / jakke Topshop / veske Alexander Wang

God morgen fineste dere! Nå er hotellfrokosten inntatt og vi er klare for en dag på Liseberg. Jeg har vært der mye når jeg var yngre ettersom vi hvert år var på rideleir i Falkenberg hvert år. Kjæresten derimot, har aldri vært i berg og dal bane så dette blir gøy! Her er gårsdagens antrekk. Gøteborg er varmt så da ble det en behagelig kjole og en myk genser på når vi kom frem.

Håper dere har en fin dag, vi får komme oss av gårde! 

#liseberg #gøteborg #reise #antrekk #mote #ferie #roadtrip


kommentarer: 2To travel

 • Skrevet 30.07.2014
 • Klokken 19:53

Da er vi på plass på hotellet i Gøteborg etter rundt 12 timer på veiene. Turen startet med febrilsk leting etter ladeledningen til GPSen kl 2 i natt, før vi tilslutt gav opp og bestemte oss for å prøve uten. Det har gått overraskende greit, selv om kjøringen i selve Gøteborg sentrum kunne gått litt lettere. Parkeringen utenfor hotellet var for dyr for min lommebok, så når vi kom på hotellet var det rett på nett for litt parkeringsplassjakt. Nå har vi endelig parkert bilen for dagene vi skal være her. Slitne begge to, men krysser fingrene for at det blir en tur ut for mat senere.Tok disse bildene når vi stoppet å spiste i morges, små falabellaer som delte et brød. Alt for opptatt til å vise oss noe oppmerksomhet. 

Håper dere har hatt en fin dag!


kommentarer: 2For the ride

 • Skrevet 29.07.2014
 • Klokken 21:26


- Ready for a getaway -

Siste dag å jobb for seks dager er gjennomført og det skal bli godt med en liten roadtrip. Dette er med i bagasjen når vi kjører over til Sverige i natt. Nødvendig med en god blanding av snacks, i tillegg har vi planer om å få med oss masse vann. Nøttene, nudlene og redbullen er forbeholdt kjæresten mens jeg skal kose med med smil, blåbær og rett i koppen. I tillegg er druer et must, samt en ny droppspakke som fikk være med fra butikken. Nå er bagasjen i bilen og vi er klar for sengen i noen timer, før vi setter nesen mot Gøteborg klokken 2 i natt. Noen som har vært der og har noen tips?

Håper dere har hatt en strålende dag!

#roadtrip #snacks


kommentarer: 6Make the most out of it

 • Skrevet 28.07.2014
 • Klokken 20:28Når det er starten på DEN uken alle vi jenter får besøk av hver mnd, og alt er litt vodt og slitsomt. Da er det fint med en kjæreste som syntes det er greit å ta det rolig en dag, lage noe snacks og se noen episoder Grimm. Havregrynsvaffler med 86% sjokolade i, sammen med vaniljekesam, litt krem og banan. Min oppskrift på å føle seg litt bedre! I dag skal jeg virkelig tidlig i seng, før jobb i morgen, så bærer det til sverige og Gøteborg på natten. I dag er hotell bestilt og ingen vei tilbake. Dette blir fint!

Håper dere har en fin kveld!


kommentarer: 6Mellom mastene

 • Skrevet 27.07.2014
 • Klokken 20:19


I dag kom regnet til Bergen for fult, og etter noen skurer mens jeg var på jobb, trodde jeg det var over for en stund. Derfor ble planen å trene litt på Fana Stadion. Typisk nok åpnet himmelen seg med en gang vi satte foten der, hehe. Det ble 3 km i øsregnet, det regnet virkelig så tett at jeg like godt kunne gått i dusjen med klærene på. Uansett er jeg glad jeg gjennomførte, og nå etter en dag som har gått i ett, er det duket for en episode med Grimm igjen. Her er flere bilder av fredagens antrekk, blant mastene i Bergen. Nå er The Tall Ship Race over for denne gang og jeg er glad jeg fikk det med meg! Noen andre som var der kanskje?

#thetallshiprace #thetallshipracebergen #antrekk #mote #look #skip #havn #idyll #sommer 


kommentarer: 4Strawberries and summer-sunsets

 • Skrevet 26.07.2014
 • Klokken 21:56Berries and sunset - perfect summer

I dag var jeg tidlig oppe på jobb, etter litt for få timer med søvn. Etter jobb gikk turen til Change på Åsane Senter. Derifra ble det fineste undertøyssettet med meg hjem, gleder meg til å vise dere, og ikke minst til å ta det i bruk! Nå har jeg plukket et par jordbær av den store fine jordbærplanten på altanen, så gode og søte. Nå er det roadtrip planlegging som står for tur, neste uke setter vi nesen mot Sverige og Gøteborg. Noe tips?

#reise #jordbær #sommer #antrekk #solnedgang #changeåsane #change


kommentarer: 2The Tall Ships Races er et årlig internajonalt seiltreningsarrangement i regi av Sail Training International

 • Skrevet 26.07.2014
 • Klokken 12:00

Fredagskvelden ble nydelig, solen kom tilbake til bergen etter litt regnt på formiddagen. Det ble en deilig middag i byn med familie og kjæreste før vi gikk utover bryggen og kaien for å se på alle seilskutene som ligger til kai i sentrum nå. Øverveldene mye folk, båter, musikk, boder og sol. Kan det bli bedre? Egentlig ikke. Her er en liten en sniktitt på gårsdagens antrekk på kaien. Resten må komme senere, for dette innlegget forhåndsskriver jeg, siden jobb står på planen kl 8 i morgen tidlig. Med andre ord må jeg finne sengen nå. 

Håper dere får en strålende start på lørdagen!

#antrekk #mote #thetallshipraces #tallshipraces #bergen #bergenby #sol #sjø #bryggen


kommentarer: 2Eat icecream for daily happines

 • Skrevet 25.07.2014
 • Klokken 16:23- enjoy -


 There is always room for Ice Cream -


I går ble noen iskrem former med meg hjem fra butikken. Har vært på leting etter det etter en stund med mange iskrem ideer i bakhodet. Formene måtte selvfølgelig prøves med en gang jeg kom hjem. De fyltes med smoothie av jordbær, banan og litt melk. Nå i varmen frister iskrem hver dag og sånn blir det nok her i huser fremover. i frysen er formen fylt med funlight bringebær, og blandingen mango, banan samt  ananas og gulrot juice står for tur. Dette blir gøy. Formene kjøpte jeg på coop for 10 kr stk, søte og små, så her kan man gjerne spise flere. Mitt tips er å fylle dem med smoothies og juicer av forskjellig slag gjennom sommeren.

Startet dagen med en styrkeøkt på altanen, etterfult av litt yoga, før det ble avslapping og yttnytting av fridagen med hjemmelaget is og Grimm på sofaen. Helt greit siden det regner i Bergen i dag. Nå går turen snart til sentrum for å spise ute med familien og få med seg The Tall Ship Race.

Håper dere har en strålende lørdag!

#hjemmelagetis #isformer #is #sommer #tips #sunt

 


kommentarer: 4on an empty rink

 • Skrevet 24.07.2014
 • Klokken 19:02Her er lørdagens antrekk. Vi gikk på butikken for å kjøpe is, og gikk forbi denne tomme, isfrie skøytebanen på veien. Med solnedgangen var dette et perfekt sted for noen bilder. I dag var det jobb igjen, men i morgen har jeg fri, den eneste fridagen jeg har denne uken og den skal utnyttes til det fulle. Nå venter middag hos mamma. Det blir noe jeg ikke har spist på mange mange år, nostalgi. Håper på en tur på fjellet senere, når varmen ikke er så intens.

Håper dere nyter sommerdagene, de er over før man vet ordet av det!

#antrekk #mote #sommerkjole #luisvuitton #kjole #raybans


kommentarer: 2Berries in the summer sun

 • Skrevet 23.07.2014
 • Klokken 14:42

God ettermiddag! Beklager at jeg ikke fikk tittet innom i går, men dagen gikk rett og slett i ett. Med jobb, trening, bursdag med grilling og paintball, etterfulgt av en tur på byn. Sitter igjen med tidenes blåmerke, men hadde en super dag! I dag har dagen gått med til å sove ut, og straks skal jeg komme meg på jobb igjen for kvelden. Om sommeren spiser jeg ekstra mye frukt og grønt. Jeg er generelt veldig glad i det, men om sommeren får jeg ikke nok. På fredag var det denne fruktsalaten som gikk ned med skravling i ettermidagssolen og venninnesnakk. Favoritt kombinasjonen min må være kiwi, banan og bringebær, toppet med litt vaniljekesam, eller kesam med stevia vanilje dråper og en dæsj med limesaft. Anbefales absolutt om du har lyst på noe ekstra godt i sommervarmen. 

Håper dere nyder sommer og sol!

#fruktsalat #kesam #vaniljekesam #bær #frukt #sunt #nam #søttoggodt 


kommentarer: 1121.07.2014

 • Skrevet 21.07.2014
 • Klokken 12:30

God  mandag! Jeg begynner dagen på jobb, men er ferdig kl 2, så da får vi se hva ettermiddagen byr på. Her er en sniktitt på lørdagens antrekk., hele antrekket kommer senere. solnedgang og sommerkjole, føles som en riktig kombinasjon om sommeren. 

Håper dere er klar for en super (varm) start på uken!

#antrekk #mote #sommerkjole #detaljer #mandag #birkenstock #sheinside #luisvuitton 

 


kommentarer: 13cottage by the sea, fast getaway

 • Skrevet 20.07.2014
 • Klokken 19:49Tilbake til fana etter en herlig dag på landet. Noen(8!) kleggstikk og litt solbrenthet tok jeg med meg hjem, og nå er jeg klar for å starte uken i morgen. Det er så fint å ha sjø, stor hage, herlig luft og natur bare en 45 min kjøretur unna. Det er så rolig og fredelig, ingen bildur, bare fugler og sjø. Årets første bad i Norge er unnagjort, omsider. Jeg er egentlig ikke noe særlig glad i å bade, men ble overtalt tilslutt etter en liten styrke økt på plenen. Nå renner jeg vekk her jeg sitter, men skal ikke klage, for det å kunne gå i bikini, sommerkjoler og shorts nesten hele døgnet plager meg ikke! 

Jeg kjenner en god nattssøvn skal bli godt, før jeg ønsker mandagen velkommen, men først badebasseng lapping og Grimm på sengekanten!

#landsted #bergen #sologsommer #antrekk #birkenstock #levis #antrekk #ferie #sommer #sjø


kommentarer: 4Summerdresses on sunny days

 • Skrevet 19.07.2014
 • Klokken 23:08Etter en herlig formiddag gikk turen til Egon for oreokake og is i solen, før mer terrassetid med grilling. Nå har vi akkurat gått en liten tur i varmen og Grimm står på planen. Planen var egentlig å trene litt når solen gikk ned, men det utsettes til i morgen. Da går tuen til landet med sjø, skog og forhåpentligvis litt trening.

Ha en herlig kveld så snakkes vi i morgen!

#sol #ferie #antrekk #sommer #kjole


kommentarer: 8on the terrace

 • Skrevet 19.07.2014
 • Klokken 15:21


For en herlig lørdag dere! Nå har kjæresten endelig ferie, og vi benyttet feriedagen til å sove godt ut og våknet til en helt blå himmel og en steikende sol. Det ble frokost på altanen før jeg kom meg en tur til mamma. Her har dagen gått med på å rydde, gi juicing tips og så vidt sittet litt i solen med en skål med neper og blåbær. Nå plukker snart kjæresten meg opp og senere står grilling og is på planen!

Håper dere er like helsig med lørdagen deres som meg!

#lørdagskos #bær #helg


kommentarer: 1Enjoying the afternoon

 • Skrevet 18.07.2014
 • Klokken 18:28


Nå har jeg akkurat spist meg mett på fullkornslasagne og har begynt på en ny serie, Grimm. Ganske spennende faktisk, litt skummelt. Har noen av dere sett den? Snart skal jeg opp å se enda en venninne igjen. Over et halvt år siden sist, så det blir koselig. En av de fine tingene med sommeren, alle kommer hjem til hjembyen sin igjen. Men nå får jeg slutte av. Stakk bare innom for å ønske dere god helg! Her er godværet kommet igjen og det skal nytes!

#antrekk #godhelg #nytøyeblikkene #isolen


kommentarer: 4in front of a brick wall

 • Skrevet 17.07.2014
 • Klokken 14:00Her er hele gårsdagens antrekk. Første gang jeg har gått med bukse på evigheter, men temperaturen i Bergen gjør det nødvendig nå. I dag er det strømpebukse på også, men jeg krysser fingrene for at værmeldingen er riktig og helgen blir solrik og varm! Nå blir jeg straks plukket opp av en venninne for mer catching up, før kvelden tilbringes på jobb.

Ha en herlig dag dere!


kommentarer: 2grays and lace

 • Skrevet 16.07.2014
 • Klokken 22:34

Så koselig å se Synne igjen i dag, så mye å snakke om når vi begge har vært ute å reist, hun lengre enn meg vel og merke. Så spennende å høre om steder man ikke har vært selv. Australia er virkelig på listen over steder jeg må reise(sammen med så mange andre land). Her er en smakebit på dagens antrekk, resten kommer i morgen. Nå står grønnsaker og dipp på planen, og i morgen er det tilbake på jobb etter ferie. Skal bli litt godt.

Ha en strålende kveld dere!

#ferie #antrekk #detaljer #mote #newbalance #luisvuitton  


kommentarer: 4Roses in the rain

 • Skrevet 15.07.2014
 • Klokken 21:29

I dag er jeg fortsatt litt jetlaged, men har fått gjort litt mer. Nå har jeg fått vasket litt mer klær, pakket helt ut, vært å sagt hei til pappa og spist middag hos mamma. Rett og slett rukket over litt, og det føles deilig. Litt tiltak å komme tilbake til hektene igjen, men det må man vel forvente etter en så lang reise og tre uker med ferie. Nå er det sofakos med kjæresten og i morgen skal jeg endelig se en venninne igjen, etter at hun har bodd et halvt år i Australia. Blir kjempe fint! Håper dere har en deilig kveld!

#marcjacobs #toms #antrekk #Bergen #tilbaketilhverdagen #antrekk


kommentarer: 2Over Tokyo

 • Skrevet 14.07.2014
 • Klokken 22:25

Da er jeg tilbake i Bergen igjen etter 20 timers reise. Det er godt å være hjemme, se kjæresten, pakke ut og komme litt i orden igjen. Har virkelig hatt noen fantastiske uker i Korea og Japan og jeg vil forhåpentligvis tilbake om ikke så alt for lang tid. Her er et bilde fra Tokyo Tower, var utrolig fint å se utover hele byen mens den gikk fra dag til kveld. Litt jetlaged så  jeg skal snart finne sengen igjen. Satser på at jeg føler meg mer opplagt i morgen! 

#reise #bergen #hjemme #tokyo #utsikt 


kommentarer: 0Haeundae beach, Busan

 • Skrevet 13.07.2014
 • Klokken 17:00
 Antrekket fra Søndagen, siste dagen i Korea. Nå er jeg nok i luften et sted mellom Japan og Amsterdam. Vi skrives fra Norge, om ikke før. Håper dere gjør det meste ut av søndagen, og er klar for en ny uke, enten det er ferie eller jobb det går i.

#Haeundaebeach #korea #reise #antrekk #mote #birkenstock #prada #strand #busan #fly 


kommentarer: 2Last day in Korea

 • Skrevet 12.07.2014
 • Klokken 18:58

 I dag var siste dagen i Korea, for i morgen klokken 7 setter vi nesen mot flyplassen for mange timers reise til Bergen. Har hatt noen kjempe fine uker i Korea og Japan og jeg skal absolutt tilbake, Ikke bare siden mamma flytte hit i høst, men også fordi jeg har så mye mer jeg har lyst til å se!

I dag tok i en dags tur til Busan, gikk på verdens største kjøpe senter(i følge Guinies world records) Shinsegae og langs Haeundae beach. Fint og se, og fint å ha vært. Må sies at det er den eneste stranden jeg har sett i Korea der folk går i bar overkropp og bikini. Ellers er Koreanerne ganske flinke til å pakke seg inn med langbukser, hansker, sjal, jakke og hatter. Ikke bare når de er ute å går, men også når de bader. hvertfall i hatt, shorts og tskjorte... Jeg syntes jo det var litt rart, men når jeg som eneste person på fredag stod på stranden kun iført bikini, følte jeg meg ganske dum haha. Uansett var stranden midt i byen, med høye blokker og brede bilveier like bar strandpromenaden. På kvelden når vi gikk tilbake langs stranden, var stoler og parasoller vekke og promenaden var scene for artister av forskjellige slag og mennesker i fine klær som satt klar til å bli lagt merke til.

Nå skal jeg finne sengen, flere bilder av antrekket kommer nok mens jeg er i luften. Håper dere har hatt en kjempe fin lørdag så langt!

#korea #reise #shinsegae #haeundaebeach #haeundae #Busan #ferie #antrekk 


kommentarer: 1a walk in the park

 • Skrevet 10.07.2014
 • Klokken 18:03

 Her er gårsdagens antrekk fra Parken vi var i. Elsker den nye Marc Jacobs vesken min, fant den i Tokyo. Perfekt størrelse og fargen er jo bare nydelig! Tyfonen gikk utenfor denne delen av Korea og i dag var været fantastisk og SÅ varmt, likevel gikk turen til outletet. Kjekt å se, men ble bare med et par ting hjem. Nå ser jeg nok en gang litt Koreansk drama, før det blir skype med kjæresten og sengetid.

Hører at været er hjemme er herlig, håper dere nyter det!

#korea #Asia #okpo #antrekk #mote #marcjacobs #towerbuilding #ferie #reise #natur 


kommentarer: 2En siluett mot horisonten

 • Skrevet 09.07.2014
 • Klokken 20:00

Bare måtte ta et bilde mot den uendelige horisonten fra denne bygningen vi var i i dag. Hele antrekket kommer i morgen, men nå skal jeg snart komme meg i seng. Kvelden har gått med på å se Koreansk drama. Jeg har aldri vært borti det før, men det er ganske spennende når man setter seg inn i det, og det er tekstet på engelsk så klart. Det er kommet Tyfon varsel her, og en lapp med forhondsregler henget til og med i heisen. Det er med andre ord ikke noe særlig vær for stranden eller vandring gatelangs. I morgen tar vi derfor turen til et outlet utenfor Busan. Håper jeg finner noen skatter der!  Ønsker dere en herlig dag videre! 

#utsikt #antrekk #okpo #korea #ferie #reise 


kommentarer: 1Yi Sun-sin established the best record of defeating the greatest enemy with the smalest forces..

 • Skrevet 09.07.2014
 • Klokken 15:30

...in the word history of war.

  
Her er gårsdagens antrekk . Vesken er et av second hand kuppene jeg gjorde i Japan, elsker den! Da vi kom oss til tempelet var det selvfølgelig stengt, men det var veldig fint utenfor også. I dag tok vi turen opp igjen da det var åpent, vi fikk sett litt mer selv om selve tempelet var stengt. Tempelet ligger Okpo Great Victory Park sammen med et minnesmerke og er dedikert til Admiral Yi Sun-Sin for hans bidrag til å bekjempe Japanerne i Imjin krigen. Nå har jeg både vært å sett et japans og et koreansk tempel, og selv om de ikke kan sammenlignes, må jeg se at det koreanske hadde mye flere farger. Ble så fascinert av hvordan de har malt hele taket. Det går igjen i flere av "hyttene" som står langs turstier og utskikksposter og det er så fint! Men nå skal vi snart ut og spise!

Håper dere har en strålende lillelørdag! 

#korea #okpo #shrine #tempel #antrekk #mote #reise #ferie #luisvuitton 


kommentarer: 0Regn i Korea

 • Skrevet 08.07.2014
 • Klokken 16:00

I dag har det regnet, det er faktisk kommet tyfon varsel i heisen her. Etter en liten runde i byen, gikk jeg derfor for sofakos med te, riskaker, eplepære og Suits. Jeg begynte å se serien på vei til Japan, og nå er jeg helt hektet. IPaden skal definitivt fylles med episoder fra den serien til flyturen hjem til Bergen på søndag.

Disse riskakene er utrolig gode, gikk sikkert alt for mange ned i dag. Smaker liksom litt stekt eller noe. På bilder ser dere også en liten sniktitt på en av mine designer kupp fra Japan. Elsker den! Hvis været er slik i morgen, skal jeg prøve å få staret på denne boken også. Noen som har lest den? Mamma sa den var veldig bra. Før middag  tok vi turen til et tempel og så litt. det var selvfølgelig stengt men fikk tatt noen antrekksbilder utenfor en nydelig shrine. Så de kommer i morgen.

#korea #shrine #suits #luisvuitton #ferie #reise 


kommentarer: 0Back from Tokyo

 • Skrevet 07.07.2014
 • Klokken 17:20

Da er jeg tilbake i Okpo, Korea etter 4 fantastiske, men travle dager i Tokyo. I går var jeg bare så trøtt at når jeg kom inn døren var det rett i dusjen, og sovnet før hodet traff puten. Vi brukte dagen i Shibuja og Shinjuku, skulle virkelig ønske jeg hadde hatt mer tid i disse delene av byen. Det var bare så mye å se. Jeg skal legge ut litt flere bilder fra Tokyo etter hvert, men nå er det sent her og utpakking og pizza står på planen. Før en lang og god natts søvn, for det har ikke akkurat vært første prioritet de siste dagene.

Håper dere har en strålende start på uken!

#tokyo #japan #ferie #antrekk #mote #reise #asia #shibuja 


kommentarer: 2Meiji Shrine is a shrine dedicated to the deified spirits of Emperor Meiji and his consort

 • Skrevet 05.07.2014
 • Klokken 17:49


Nok en lang dag i Tokyos gater er over. Så herlig med disse dagene, travle fra morgen til kveld, men så godt å legge seg på kvelden også! Her er dagen antrekk,. Litt begrenset for å si det sånn, pga kamera problemer. Men flere bilder fra dagen skal jeg nok få ut. Begynner med å dele et par bilder fra Meiji shrine hvor vi startet dagen. Det var selvfølgelig det eneste tidspunktet på dagen det skulle regne, men vi fikk sett og slitt rundt og ble til og med vitnet et nydelig brudepar som tok bryllups bildene sine. Senere tok vu turen gjennom harajukus hovedgate, der det er masse anime inspirerte kostymer før vi endte opp i designer distriktet, omotesandro. Før vi rundet av dagen rakk vi også en tur opp i tokyo tower. Så fint! Men nå får jeg finne sengen, før siste hele dag i tokyo venter!

Håper dere nyter sommeren hvor enn dere er i verden!

#tokyo #japan #meijishrine #harajuku #asia #reise #ferie #antrekk #mote #opplevelser


kommentarer: 2It is absolute that Akihabara is the largest town collecting all kinds of electronic appliances and devices in the world

 • Skrevet 04.07.2014
 • Klokken 17:15


God natt fra Tokyo! For en lang dag, bena er helt møre. Men det har vært kjempe kjekt. Vi tok metroen inn til Akihabara i dag. Det er kjent for å være et elektronikdistrikt. Og det stod til forventningen. Store outlet på opp til 8 etasjer, samt gate opp og ned med second hand utstyr, alt fra kameraer, headsets til pcer. I tillegg er området preget av mye anime og manga. Det var store butikker med blader, figurer, filmer osv. Vi var blant annet inni et 6 etasjers bygg med bare anime. Ikke at jeg har så mye peiling da. Langs fortauet og i sidegatene står det fult av jenter som reklamerer for "maid cafes" kledd ut som forskjellige anime figurer eller i andre kostymer. Akihabara var overveldende, så mye å se, så mye lyd, så mye mennesker. I tillegg til mange nye inntrykk kom jeg fornøgd tilbake til hotellrommet med et nytt speilrefleks kamera. Som jeg gleder meg til å få testet det ordentlig ut! Nå har jeg akkurat knasket i meg noen Maria-kjeks med sjokolade og skal finne sengen. I morgen
 er det tidlig opp for å tråle Harajuku og Shibuja.

Håper dere får en herlig start på helgen!

#asia #japan #tokyo #akihabara #maidencafe #akihabaraelectronictown #anime #manga #reise #ferie 


kommentarer: 3Tōkyō: tō "east" and kyō "capital"

 • Skrevet 03.07.2014
 • Klokken 20:30

Da er jeg i Tokyo, endelig! ble en kort tur inn til Tokyo station bare for å se i dag. Så fint, så mye mennesker og så spennende! Vi blir her bare til mandag ettermiddag så for min del er programmet tett, og jeg ha bare så alt for mye jeg har lyst å se før vi reiser. Begynner å skjønne at det ikke går, men da må jeg tilbake her igjen. Det er regntid, noe som betyr at det er ganske mye tåke i både Japan og Korea, så ting som utsikter fra høye steder osv, er ikke så relevant denne gangen. Hadde også lyst å se kirsebærtrær, og spesielt ta turen til Kawachi Fujien med masse Wistera trær, men da må jeg reise hit i mars-april ettersom det er da de blomstrer.  Skal ikke klage, det gjør det lettere å velge hva jeg skal gjøre. I morgen tidlig starter vi tidlig og skal til Akihabara. Nå må hodet treffe puten, så jeg forhåndsskriver dette innlegget. 

Håper dere har hatt en fin dag, er dere også ute å reiser?

#japan #Tokyo #reise #ferie #asia #stort #opplevelse #tokyostation 


kommentarer: 0En orange playsuit

 • Skrevet 03.07.2014
 • Klokken 16:00
Her er de siste bildene fra mandagen da vi hadde en fin roadtrip til dette stedet. Av og til kan en orange playsuit være midt i blinken selv om jeg skal innrømme at eneste gangen den har blitt brukt før var i Rodhos for 3 år siden. Tiden flyr dere!

#korea #roadtrip #reise #antrekk #mote #playsuit  #okpo 


kommentarer: 6Busan Tower

 • Skrevet 02.07.2014
 • Klokken 15:30

På søndag var vi som skrevet i Busan, etter shoppingsenter og marked gikk turen opp til Busan tower. Vi tok ikke turen opp i selve tårnet siden det var litt disig, men nøt utsikten over byen fra plassen rundt. Gjæret var dekket med masse søte hjerter, som par har låst fast, på hjertene hadde de som hengte dem opp skrevet ting på koreansk. Syntes også toppen av tårnet var så funt, masse små fine detaljer.

I dag har det regnet her, men vi har egentlig vært veldig heldig med været så langt. Med andre ord blir regnjakken med til Japan i morgen. På grunn av værmeldingen ble det en tur på et kjøpesenter i dag, men før det vandret vi noen timer i gatene i Okpo sentrum. 


Håper deres lillelørdag er herlig! 

#korea #busan #reise #ferie #asia 


kommentarer: 0Drikk vann: Dr&doctor

 • Skrevet 01.07.2014
 • Klokken 20:15

Kom over denne søte flasken i går og måtte selvfølgelig prøve. Ikke bare var den god, den matchet også antrekket mitt. Jeg mener jeg har sett noe lignende i Norge også, men jeg har aldri prøvd det før. Når man kjøper vannet i butikken ser det ut som vanlig vann, men når man vrir på korken, kommer det farge ut i vannet. Da er det bare å riste og drikke. I dag måtte enda en smak prøves, grønn, og den var minst like god. Det virker som noe lignende vitaminvann hjemme, det har null kalorier, men diverse mineraler og vitaminer. Ut i fra bildene på flaskene har den orange rensende effekter, den grønne har noen sure fjes på så regner med den virker på humøret? Den siste som er lilla tror jeg har noe med energi å gjøre, haha. Hadde jeg bare kunnet lese Koreansk... Uansett syntes jeg de var så søte, pluss at de smaker godt. I følge KK trenger kroppen 2,5 liter væske under normale omstendigheter. 1 liter får du gjennom maten, mens 1,5 liter bør du drikke selv. Her i varmen er det ekstra viktig å drikke masse og godt med noe annet en vann en gang i blant. Har dere prøvd noe lignende?

#vitaminvann #drikk #dr&doctor


kommentarer: 2Hallyeohaesang National Marine Park is a national sea park that encompasses the most beautiful stretch of Korea?s south coast

 • Skrevet 01.07.2014
 • Klokken 14:25

I dag tok vi turen ut til en øy som rett og slett var gjort om til en stor botanisk hage. Jeg syntes ikke bildene jeg tok av stedet fanger hvor fint det var der. Men det var busker i alle skagps fasonger, masse rare planter og en nydelig utsikt.  Noen snapshoots av dagens, komfie, enkle antrekk får derimot være med på bloggen, sammen med de fine skulpturene som var rundt om kring i parken. Nå har vi vært ute å spist og i morgen er siste dagen før vi reiser en liten tur til Japan!

Håper dere har en strålende dag!

#hallyeohaesangnationalpark #geoje #korea #antrekk #mote #reise #natur


kommentarer: 2DITT NAVN

Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord. Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord. Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord.
hits