That kind of day

 • Skrevet 28.08.2014
 • Klokken 20:04

T-skjorte - Zara // Veske - Michael Kors // Skorts - Zara // Solbriller - Prada

Travle, fine og spennende dager i Budapest. I natt gikk turen til en av de mange Ruin Pubene, Instant. Det anbefaler virkelig hvis du er ute etter en ny opplevelse på byn. Pubene er i slitte, ødelagte lokaler med slitte møbler og kreative instalasjoner som en tre fult av flygende kaninger. Pubene har ofte mange rom og det spilles forskjellig musikk i hvert rom så du kan som regel finne det du er ute etter. Lover dere at dere kommer til å ha en uforglemmelig kveld, hehe. Kanskje noen av dere har hørt om eller vært på en Ruin Pub? 

Nå skal vi snart ut å spise middag, før turen går ut igjen. Ha en herlig kveld!


kommentarer: 4flowers, demin and pavement

 • Skrevet 27.08.2014
 • Klokken 18:09
I dag sjekket jeg ut av leiligheten og inn på et hostell med en søt jente fra Australia. Det å dra all bagasjen min gjennom Budapest var ikke akkurat det hyggeligste jeg har gjort så langt, men heldigvis  fikk jeg litt hjelp. Nå skal vi snart ut å spise en liten gjeng, før turen igjen går ut for å bli bedre kjent med folk. Jeg er faktisk blitt hes av all snakkingen de siste kveldene, så det blir spennende å se hvor langt den holder i dag. Gøy kommer det nok til å bli uansett. Her er dagens antrekk, for her er det ennå sommer! Eller føler jeg at bloggen er litt halvveis for tiden, men så snart jeg kommer på plass i leiligheten blir det nok bra!

Ha en herlig ettermiddag, håper solen skinner på dere også.

 


kommentarer: 1svart og hvit

 • Skrevet 26.08.2014
 • Klokken 16:42

Igjen en liten sniktitt på et antrekk jeg brukte på søndag. Jeg begynner å bli så smått kjent i byen nå og i dag gikk jeg til et kjøpesenter 20 min unna, uten å bruke google maps. Må si jeg er litt  fornøgd med meg selv, ettersom gatene mellom de høye husene fort seg ganske like ut og jeg har verdens dårligste retningssans fra før. Nå har jeg pakket litt her i leiligheten, for i morgen flytter jeg forhåpentligvis inn i leiligheten jeg skal bo i her nede. Det skal bli så godt å komme på plass!

I går møtte jeg forresten utrolig mange hyggelige mennesker, som også skal være utvekslingsstudenter her nede. Utrolig kjekt og spennende. Senere skal jeg møte en australsk jente for å spise middag, før vi stikker ut med de andre studentene igjen!

Håper deres tirsdag har vært strålende så langt!


kommentarer: 1in the castle garden

 • Skrevet 25.08.2014
 • Klokken 18:38
Shorts: Levis, // sko: NewBalance // Veske: AlexanderWang // Solbriller: Prada //  T-skjorte: Zara

Gratulerer med dagen til den beste kjæresten som fyller 21 i år. Bare synd du måtte reise hjem på bursdagen din.. 

Kjæresten har reist, og etter noen tårer og en ny følelse av å være helt alene i en ukjent by, tok jeg mott til meg og gikk ut i gatene igjen. Det er tomt og litt trist, men spennende og nytt. Nå skal jeg ut å treffe nye mennesker, ønsk meg lykke til !

 

#antrekk #Mote #budapest #reise


kommentarer: 19The castle and its gardens have been decorated with works of art since their foundation in the 14th century

 • Skrevet 24.08.2014
 • Klokken 22:20

Her er en sneakpeak på gårsdagens antrekk da turen gikk opp til Buda Castle. Masse turister, men fikk også gleden av å se et brudapar ta brudebildene sine. Morsomt ettersom akkurat det samme var tilfellet i Japan når vi var på shrinen der. Man kan si at brudestasen var veldig anderledes da. Nå er det siste kveld med kjæresten før han reiser hjem i morgen og ikke kommer å besøker meg før om over en mnd. Så nå skal jeg legge fra med pcen og nyte de siste timene. Først må jeg bare finne et sted å sove for de to neste nettene, å dette utvekslingslivet..

Håper dere har hatt en herlig søndag!

#antrekk #outfit #mote #reise


kommentarer: 1circle necklace

 • Skrevet 23.08.2014
 • Klokken 21:59Før jeg reiste var jeg på HM og plukket med meg sirkelsmykket her, til bare 30 kr. Det kaller jeg et lite kupp! Da jeg hadde siste vakten min på jobb på søndag, jobbet jeg nemlig med en som hadde et så fint smykke. Da måtte jeg selvfølgelig spørre hvor det var fra og til min glede var det lett tilgjengelig. Perfekt å kombinere med andre smykket i forskjellige lengder, slik jeg har gjort her med et smykke jeg plukket med meg ifraBarcelona tidligere i år. Bare et lite tips fra meg på en lørdag. Her er det regn, og ann siste kveld med kjæresten i byen. Det er med andre ord duket for seriemaraton og snacks.

Ha en herlig kveld!


kommentarer: 3Fountains were originally purely functional, connected to springs or aqueducts and used to provide water for residents of cities

 • Skrevet 23.08.2014
 • Klokken 17:58

Her er hele antrekket fra torsdagens byutforskning. Nå er vi en kjapp tur innom leiligheten for å vile litt(vile faktisk,hehe, slitsom å være turist). Neste stopp er Corvin kjøpesenter, for shopping har det blitt så lite som null av så langt. Og det må jo gjøres noe med. 

Ha en herlig dag videre!


kommentarer: 0do the best out of what you have

 • Skrevet 22.08.2014
 • Klokken 22:44


Hei dere! Har dere hatt en fin dag? Nok en dag er over her. Dagen startet med masse komplikasjoner i forhold til at kjæresten plutselig må reise hjem til Bergen tidligere enn vi hadde planlagt. Og hvordan vi skulle få betalt depositumet for leiligheten, på 1650 euro. Tilslutt løste ting seg, men da var også halve dagen gått. Det eneste å gjøre da, var å gjøre det meste ut av resten av dagen. Og det har vi sannelig gjort. Spasert i solen, utforsket nye deler av Pest, spist Biffmiddag, etterfulgt av rosè og mocca-oreao krem. Nam! Gikk forbi Operaen her nede i dag, som dere ser. Har blitt tipset om at det er noe man bør få med seg når man er her. Jeg er ikke noe spesielt interessert, men kanskje jeg får meg en tur i løpet av utvekslingsåret?

Så et spørsmål til dere. Hva vil dere lese mer/mindre av her? mer antrekk, hverdag, tips? Hadde blitt så glad for noen tilbakemeldinger. 

 


kommentarer: 2On a sailboat

 • Skrevet 22.08.2014
 • Klokken 13:39
I natt sov jeg her. på en båt, men samtidig i 1. etasje i en murbyggning i en travel turist gate i Budapest. Fant leiligheten rimelig på Airbnb, hvis du skal ut å reise i nærmeste fremtid, anbefaler jeg å sjekke ut siden. HER er leiligheten vi bor i nå, så søt! Jeg fant begge leilighetene her og er kjempe fornøgd:) 

Nå skal vi omsider ut i Budapests gater igjen, etter en morgen med masse mailing og styr. Ikke bare bare å reise på utveksling, hehe.

Har dere erfaringer med aribnb?


kommentarer: 0in the shadow

 • Skrevet 21.08.2014
 • Klokken 20:26
Hei fine dere! I dag pakket vi ut av vår første leilighet og bor i en lugar inspirert liten leilighet. Så søt og gjennomført, føler virkelig at jeg er på en båt. I dag har vi brukt dagen på det eldste markedet i Budapest, Central Market Hall. Så stort, med masse forskjellige råvarer i første etasje, og tekstil og matboder i øverste etasje. Vi prøvde mer lokal mat, langos(?), en type frityrstekt brød som man kan toppe med det man vil, både av søtt og av pålegg. Toppet min med rømme, ost, rødløk og salami og ble så mett! Etterpå satte vi oss på en trapp langs Donau, tok en øl i solen før vi spaserte oppover i gatene. Så herlig å ha ting på plass og bare kunne nyte det å være her med kjæresten. VI endte tilsutt opp i Erzebet Square, som er det største grønt arealet i indre Budapest. Masse mennesker som slappet av og nøt solen. Her er en liten titt på dagens antrekk, så poster jeg mer siden.

Nå skal vi komme oss ut for å spise litt, håper dere får en fin kveld!

 

#antrekk #mote #budapest #reise #sol #ysl #utveksling


kommentarer: 2En bakgård i budapest

 • Skrevet 20.08.2014
 • Klokken 23:54

.. ser slik ut. I dag regnet det i Budapest, men det stoppet ikke meg fra å ta på shortsen. Startet dagen med å spasere under en paraply nedover Budapests gater for å se på en leilighet. Nå er alt i ferd med å ordne seg på den fronten. Leiligheten er under oppussing så den vil nok ikke være klar før etter 25. I morgen bytter vi derfor leilighet til en litt lengre oppe i gaten, og sier hade til denne fine bakgården, så sjarmerende! Tross regnet i dag, var kvelden regnfri og fin, og siden det er nasjonal feiring i Ungarn i dag, bar det ut i gatene for å se. Så mye mennesker! Vi tok turen ned til Donau, som sikkert resten av Budapests befolkning(sånn føltes det hvertfall).  Klokken 9, ble alle broene over Donau lyst opp av et nydelig fyrværkeri! Så fint å ha opplevd, så vakkert å se broene lyse opp, med fyrverkeri, som speilte seg i vinduene i palasset på andre siden av elven! Etterpå bar det inn i gatene igjen, for spasering mellom boder og spising av tradisjonell ungarsk mat. Skal innrømme at shorts ble litt kjølig i løpet av kvelden, så dynen er i sofaen, sammen med kjæresten. Full av inntrykk og trøtt som bare det. 

Vi skrives i morgen! Håper dere har hatt en strålende dag!

#budapest #utveksling #erasmus #vaciutca #reise #bakgård #uio #student


kommentarer: 2Moving beyond the comfort zone configures new perspectives

 • Skrevet 20.08.2014
 • Klokken 00:11

 

Da er jeg innom bloggen etter to hektiske dager der bloggingen rett og slett har blitt nedprioritert. Ser at en del har vært innom uansett og det er utrolig kjekt! Nå er akkurat pizzaen inntatt i leiligheten i Budapest. Her blir vi to dager mens vi ser etter en leilighet jeg kan bo i permanent. I går var jeg ute å spiste med lillesøster og mamma, etterfulgt av kafe besøk og (etter mammas ønske) Teenage Mutant Ninja Turtles. tross navnet, var filmen bra og ettermiddagen var utrolig fin. Men så rart å tenkte på at jeg ikke ser den før til jul. Vinke farvel til de jeg er glad i, var anderledes i dag. Budapest er liksom ikke en 45 minutters flytur unna, slik som Oslo. Samtidig tror jeg dette semesteret kommer til å være over før jeg vet ordet av det. Gleder meg til å utforske Budapest i dagslys i morgen! Da skrivies vi.

Håper dere har hatt noen strålende dager!

 

#nyby #student #budapest #ferie #reise #utveksling #uio


kommentarer: 0All blue and demin

 • Skrevet 16.08.2014
 • Klokken 22:23


Slik så jeg ut i dag, Deg går i comfy for tiden. I dag måtte også en jakke på, for nå virker det som om høsten kommer snart. De siste dagene i Norge går med til å se venner, familie og fikse masse masse. Snart er det en ny by, jeg gleder meg. Hadde bare vært så fint å få en leilighet i boks før avreise så kunne jeg senket skuldrene helt. Men uansett er det ikke krise, da må det bare ordnes der nede. 

Håper dere nyder helgen!

#antrekk #mote #alexanderwang #boyfriendjeans #deminondemin


kommentarer: 7Breakfast smoothie

 • Skrevet 15.08.2014
 • Klokken 14:12

I går ble det rett og slett ikke anledning til å titte innom, Jeg brukte dagen på jobb og på febrilsk leting rundt på internettet etter leilighet i Budapest. Jeg har kommet i kontakt med en jente fra polen så nå ser det ut til at vi finner noe sammen. Spennende! Tirsdag er dagen, før det er det fremdeles mye som skal gjøres. Nå stikker jeg innom med oppskriften på mandagens smoothie, så deilig og anbefales virkelig. Jeg liker den tykk, slik at jeg kan toppe den med masse godt og spise den med sjee. Nå skal jeg fikse noen småting før det bærer avgårde for å feire verdens beste mamma som har bursdag!Slik gjør du: Rens avocadoen og putt den i blenderen sammen med 3/4 deler av bananen. Tilsett limejuice etter smak, en skvett vann og blend i vei. Hvis dere har litt melk/kokosmelk tilgjengelig kan dere godt bruke det i stedenfor vann, men jeg tok det jeg hadde tilgjengelig. Når alt er blandet og i ønsket tykkelse, putter du den i et skål eller ett glass og topper med resten av bananen, blåbær eller annen topping. For mer metthetfølelse kan du for eksempel hakke noen mandler, ha havregryn, linfrø eller annet på toppen av det hele.

Ha en strålende fredag og start på helgen, da dere!

 

#smoothie #smoothieoppskrift #greensoomthie #frokosttips #sunn #spisgrønt


kommentarer: 4grays

 • Skrevet 13.08.2014
 • Klokken 21:50

Dagens antrekk ble enkelt, comfy og ton i ton. Litt sånn som været. grått, men behagelig og friskt, deilig å kjenne litt regn på kroppen og nyvaskede fortauskanter. Hvertfall når man vet at det ikke er permanent. For Budapest venter om seks litt for korte dager! Etter en lang dag med jobb, bankbesøk og leilighetshysteri er jeg ferdig. Ferdig som i at jeg trenger en god natts søvn før det er på jobb igjen i morgen tidlig. Min nest siste vakt før jeg setter nesen mot varmere strøk. Leilighet er egentlig i boks, jeg må bare takke ja. Etter at det var litt vanskeligere å finne et ok sted å bo, ble det også litt dyrere, derfor nøler jeg litt. Men hva er det egentlig å nøle på? Det er et halvt år, et halvt år som jeg vil gjøre det meste ut av!

God natt, så skrives vi i morgen!

#antrekk #mote #tokiton #budapest #alexanderwang #alexanderwangdiego

 


kommentarer: 4Hva pakker man for et halvt år i en fremmed storby?

 • Skrevet 12.08.2014
 • Klokken 19:35Jeg som syntes det er ille nok å pakke til noen ukers ferie, men står nå foran en pakkeutfordring uten like. Jeg har vel ikke skrevet så utfyllende om det her, men det kommer. Og er vel rett og slett fordi jeg vet veldig lite selv. Jeg flytter til Budapest om en uke i dag for å ta femte semester i sosiologi der. Denne listen er en av mange jeg fant på ebay, og den oppsummerer egentlig alt jeg føler jeg må ha med, unntatt alt jeg ikke har tenkt på ennå, haha. Har vel allerede skjønt at to kofferter er nødvendig. Ennå jobber jeg med å finne et sted å bo, velge forsikring og orientere meg, men jeg regner med alt kommer i boks de neste dagene. Har dere noen erfaring med å være vekke så lenge i et annet land? 

Nå har jeg akkurat fylt en halv koffert med nødvendigheter for et halvt år. Resten av pakkingen for vente, mens annet formelt ordnes.

Ha en herlig kveld dere!

#utveksling #corvinius #uio #reise #pakking #smartpakkeliste #pakkeliste


kommentarer: 1Breakfast in the sun

 • Skrevet 11.08.2014
 • Klokken 16:12Morgenstunder som dette er herlig. I dag har jeg fri fra jobb og derfor startet jeg dagen  med hårkur og en lang dusj før en tykk frokost-smoothie, neglelakkering og te i morgensolen. Etterpå traff jeg mamma for lunch, som i tillegg ble til et par timer med hygge og utvekslingsnakk på kontoret. Nå nærmer det seg dere! Nå er det snart middags tid før planen er å få ryddet litt i klesslapet og gå en liten tur. Håper deres mandag har vært like strålende som min!

 


kommentarer: 6korean flower dress

 • Skrevet 10.08.2014
 • Klokken 21:26
I Korea ble det egentlig ikke så mye shopping, men denne kjolen kunne jeg ikke la henge igjen. Den satt som støpt, med nydelig stoff. Jeg venter ennå på en mulighet til å bruke den, men jeg ville gi dere en sniktitt. Den blir med til Budapest, så blir det vel en anledning for å bruke den der! Bildene tok jeg på altenen i Okpo, Korea med utsikt over det lille byse

Dagen er brukt på jobb, men i morgen er det fri. Så da står blandt annet et real oppryddning i klesskapet på planen, samt et par ting i forbindelse med utvekslingen.

Håper dere er klar for en ny uke! Det er jeg!

#kjole #korea #okpo #reise #unik #skatt


kommentarer: 3Et stripete skjørt i Gøteborgs gater

 • Skrevet 09.08.2014
 • Klokken 14:33
Noen siste bilder fra en sommerdag i Gøteborg for en ukes tid tilbake. For en fin sommer jeg har hatt! Norden er ikke så verst! I dag staret dagen med pizzarester og serietitting før styrke på altanen etterfulgt av en liten tur. Tidligere i dag skinte solen og det har vært så varmt og fint. Men det er meldt storm i dag og etter vinden å dømme så er den kanskje på vei? Nå nyter jeg en smoothie mens jeg oppdaterer dere litt, så bærer det på jobb litt senere.

Håper dere nyter lørdagen til det fulle!


kommentarer: 3new in for fall

 • Skrevet 08.08.2014
 • Klokken 17:00Snappet meg med denne skjorten fra just female når vi var ute en tur i går.kjekt å gjøre sånne kupp nå på salget! Stoffet er helt herlig og jeg kan ikke vente med å bruke den. Den er perfekt til å sprite opp et vanlig jeans antrekk, eller til å røffe opp et søtt skjørt. Dekselet fikk jeg også i posten for et par dager siden, og syntes det er så fint. De har så mange fine deksler på ebay! og hvor fin er ikke denne liljedammen vi har på altanen? Ser dere liljen som holder på å springe ut?

I dag skinner solen igjen og etter jobb var det bare å komme seg hjem å lufte hunden i solen. Nå skal jeg ta et par telefoner, før jeg skal til en venninne for tacofredag og kos.

Håper dere får en fin start på helgen!

#nytt #salgskupp #justfemale #skjorte #solskinn #deksel


kommentarer: 4på regntunge dager

 • Skrevet 07.08.2014
 • Klokken 14:55

Fra en tidlig kjølig morgen utviklet gårsdagen seg til å bli en varm og herlig dag og etter jobb måtte shortsen på. Herlig å gå i shorts på sene kveldsturer og kjenne at sommeren ikke er helt over ennå. I dag derimot har himmelen åpnet seg igjen og det som skulle bli en dag med byvandring og lunch i solen er byttet ut med innekos, serie og en to-do liste med for mange punkter. Men nå kjenner jeg det, tiden i Norge begynner å minke nå, og ting må tas tak i! 

Håper dere har en fin dag! Hva gjør dere på regnværsdager?

#kveldstur #antrekk


kommentarer: 3Those who look only to the past or present are certain to miss the future.

 • Skrevet 06.08.2014
 • Klokken 21:17

I går etter jobb ble det akkurat tid for litt sofakos med tyrkisk yoghurt, kesam lime, kiwi, rosiner og et grønt eple før jeg fant sengen. Senvakt etterfulgt av tidligvakt er ikke alltid like lett, men neste uke har jeg min siste vakt før pakkingen til Budapest starter! Ligger sånn etter med alt på det området, så de nærmeste dagene må en del ting fikses! Nå har jeg brukt litt tid på å se på leiligheter i Budapest og det er så mye å velge mellom. Det er spesielt utfordrende siden jeg aldri har vært der før, men jeg satser på at det jeg har hørt og lest gjør at jeg velger riktig. Flybiletten en vei er også bestilt i dag, og tilbake til Norge skal jeg nok ikke før til jul. Spennende og skummelt, men jeg tror det kommer til å bli en opplevelse for livet!

Håper dere har hatt en fin dag! Har noen av dere vært i Budapest kanskje?

#snack #mellommåltid #kvelds #nam #sunn #kesam #utveksling 


kommentarer: 1Sunny days in Sweden, done for the summer

 • Skrevet 05.08.2014
 • Klokken 15:02Håper dere har en strålende tirsdag! Startet dagen med å besøke mormor som blir hele 83 år i dag, hurra! Nå skal jeg snart tilbake på jobb. Her er noen snaps fra fredagen i Gøteborg, spm ble brukt ved havnen og i gamlebyen, Haga. For ikke å snakke om i en kjempe koselig vintagebutikk som viste seg å ha noen skatter som bare ventet på meg. De skal jeg få vist dere ordentlig snart! 

#hagagøteborg #gøteborg #sverige 


kommentarer: 1Along the road

 • Skrevet 04.08.2014
 • Klokken 17:36


Kjøreturen hjem gikk knirkefritt, vi stoppet langs veien og spiste rett ved en elv og en liten bro. Selv om det småregnet var det fint å sitte ute etter noen timer i bilen og stemningen var herlig med tåke, fuglekvitter og frisk regnlukt. Sett bort i fra bilene som suste forbi da, haha. I gårkveld når vi kom til Bergen var det bare å finne sofaen med en kjapp middag, naturgodis og Grimm. I dag har jeg så langt brukt dagen i treningstøyet, gått tur med en venninne og slappet av. Nå skal vi snart kjøre bilen opp i garasjen til pappa og sjekke hva som har løsnet under den. Når vi kom frem i Gøteborg på onsdag var det nemlig noe som laget lyd under bilen. Noe alvorlig er det ikke, men greit å fikse det med en gang. Senere blir det enda med avslapping og kanskje en liten kveldstur? Bil har jeg hvertfall fått nok av for en stund.

Håper dere har hatt en fin start på uken!

#antrekk #roadtrip #reise #Oslobergen #natur #norsknatur


kommentarer: 4The park itself has also been chosen as one of the top ten amusement parks in the world

 • Skrevet 03.08.2014
 • Klokken 13:04God Søndag! Jeg titter innom med torsdagens antrekk, fra Liseberg. Praktisk og comfy er nørdvendig når dagen skal brukes i en fornøyelsespark. Nå skal vi straks hoppe i bilen og setter kursen mot Bergen igjen. Fylt opp med naturgodis, rett i koppen og andre nødvendigheter, så dette skal bli fint. Håper dere får en fin dag videre så skrives vi fra Bergen!

#roadtrip #reise #ferie #antrekk #outfit #mote #liseberg #gøteborg #sverige #luisvuitton 


kommentarer: 1Liseberg opened in 1923 and attracts about three million visitors annually

 • Skrevet 02.08.2014
 • Klokken 23:25smakebit fra torsdagens antrekk

Da er vi endelig i skøye, etter en lang, men fin dag. Turen gikk rundt i Gøteborgs gater, en tur innom Nordby kjøpesenter før vi kom til Skøyen og hjemmelaget pizza. Nå er det snacks,catchup og film før turen går til Bergen i morgen. Håper dere har hatt en fin lørdag så snakkes vi i morgen!

#Liseberg #antrekk


kommentarer: 0Gothenburg is the second largest city in Sweden and the fifth largest in the Nordic countries

 • Skrevet 01.08.2014
 • Klokken 22:05

For en fin dag! Startet som vanlig med herlig hotellfrokost, etterpå gikk turen til en vintage butikk med en helt herlig dame bak kassen. Videre tok vi tuen ned til havnen og så på noen båter, lunch ble is og dughnut, før turen gikk til Haga, som er gamle byen og bestod av en nydelig gate med brodsteinlagte gater, trehus og murhus i pastellfarger. Og sidegater i samme stil med kun med trehus. Det var masse koselige kafeer, for ikke å snakke og "hafabullen" som så ut som tidenes største kanelbolle. 

Nå har vi spist en herlig middag og dessert og kost oss i det siste som var igjen av dagens sol og skal slappe av litt på hotellrommet vårt. Håper dere nyter sommerkveldene, når som de snart går mot slutten!

#sommer #gøteborg #shopping #havn #haga #gøteborghaga #antrekk #maritiman #sverige #ferie #reise


kommentarer: 21907, The year Vogue magazine first used the word brassiere in print.

 • Skrevet 01.08.2014
 • Klokken 11:35

Sponset produkt

Hele gårsdagen gikk med på Liseberg, og det var to slitne kropper som fant sengen i 11 tiden, mett på sukkerspinn,sjokolade, is og berg og dalbaner. I dag skal Gøteborg utforskes, med dette fine undertøyet på. Dette settet hentet jeg på Change på Åsane senter, og er ut av drømmene mine. Ser og føles fantastisk på. Tenkte å vise litt bedre bilder etter hvert, men nå venter Gøteborg og solen på oss!

Ha en herlig fredag!

#liseberg #bh #change #gøteborg #sverige #ferie


kommentarer: 1DITT NAVN

Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord. Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord. Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord.
hits