A different weekend

 • Skrevet 28.09.2014
 • Klokken 20:58
I går ble for en gangs skjyld en rolig lørdag, med snacks, film og gode venner. Sikkert den første lørdagen min inne siden jeg flyttet ned for en og en halv måned siden. At gårsdagen ble så rolig, gjode at dagen startet med ukens 3. treningsøkt, og selv om den var kort, kjennes det godt å endelig være tilbake i gamle rutiner. Resten av dagen gikk med på skolearbeid før Kasia og meg tok en tur til Margaret Island i skumringen. Der skal vi definitivt tilbake før høsten setter inn for fullt. Så vakker med blomster, grønne marker og fine stier. Lyset var rimelig dårlig, men noen brukbare bilder ble det. Hele antrekket kommer i morgen

Nå er det siste finish på en innlevering før det blir planlegging av en roadtrip til Krakow!

Håper dere har hatt en strålende helg!


kommentarer: 1When you can't get enough of print

 • Skrevet 27.09.2014
 • Klokken 19:28

 

Just get some more.

De siste innleggene mine har inneholdt dyreprint i en eller annen form, men jeg har ennå ikke fått nok. Disse ble med meg hjem fra Zara tidligere denne uken. Når høsten kommer har jeg lett for å gå for mørke farger, men disse skoene kan spice opp et hvert antrekk.

Hva syntes dere om dyreprint?


kommentarer: 1outfit 22.09.14

 • Skrevet 23.09.2014
 • Klokken 22:11

Jakke Zara // Jeans BikBok// sko Mango

Her er gårsdagens antrekk, jeg bare elsker den jakken. den gjør et helt antrekk! Mandager i budapest er som de fleste andre dager her nede, en fin dag å gå ut på. På en pub her, får du tre øl for 500 forints(ca 14 norske kr), om du kommer før eleve. Forrige mandag var jeg hjemme med bronkitt så stedet måtte selvfølgelig testes i går. Typisk nok var vi 5 minutter over 11. Det er bare å prøve igjen neste mandag da? Kvelden var uansett råbra, nesten litt for bra når skole venter dagen etterpå. Livet her nede altså, jeg nyter det!

 


kommentarer: 4Yesterdays outfit, 18.09.14

 • Skrevet 19.09.2014
 • Klokken 19:00

Her er resten av gårsdagens antrekk, og jeg kan jo bare si at dyreprint kommer til å gå igjen i mine antrekk i høst ettersom at jeg denne uken har plukket med meg 4 plagg med forskjellig leopardprint. Nå står taco kveld med margaritas for tur, etterfulgt av en tur på byn. Håper dere har hatt en fin start på helgen! Den kunne ikke startet bedre for meg ettersom sykdommen endelig ser ut til å slippe taket.


kommentarer: 3animal print times two

 • Skrevet 19.09.2014
 • Klokken 13:15
I uken plukket jeg med meg denne shortsen fra Zara, og når jeg i går kom over jakken, som matcher perfekt, måtte den bli med hjem den også. Jeg kan ikke vente med å ta dette i bruk, både sammen og hver for seg. Jeg tror jeg har fått dyremønster på hjernen, og den freshe grønnfargen er virkelig prikken over i'en. Jakken får faktisk være med ut på tur i dag. Solen titter frem bak skyene sammen med blå himmel i budapest i dag. Jeg har på følelsen av at denne dagen blir fin!


kommentarer: 2nobody knows it but you

 • Skrevet 18.09.2014
 • Klokken 20:21Da titter jeg innom igjen etter en nok så sløv bloggerperiode. I en ny by, med nye mennesker, ny skole, nye omgivelser, ny sivilstatus og jeg kan fortsette, for listen er lang, så blir enkelte ting nedprioritert. Det skal det bli en slutt på, for jeg vil så gjerne kunne se tilbake på denne tiden senere. Og jeg liker jo å dele erfaringer, opplevelser og antrekk med dere, så bloggen skal bli bedre oppdatert etterhvert. 

Etter noen hektiske uker så kroppen min ifra og etter en tur til legen ble jeg fortalt at jeg har bronkitt og måtte holde sengen. Etter to dager i sengen, følte jeg med endelig bedre og turen bar ut i Budapests gater igjen. Resten av antrekket kommer i morgen, håper dere fremdeles vil følge med meg!

Resten av antrekket kommer i morgen

 


kommentarer: 0new city,new life

 • Skrevet 05.09.2014
 • Klokken 20:39Her nede fly dagene forbi fortere enn jeg vet ordet av det, jeg aner ikke hvor timene blir av, eller hvorfor jeg ikke klarte å gjøre alt det som jeg tenkte å gjøre. Budapest er så langt en fantastisk by og jeg begynner å føle at 4 månder ikke er nok! Her nede føles alt som om det er i en egen liten boble der alt utenfor føles utrolig fjernt. I går flyttet jeg endelig inn i leiligheten her nede. Den deler jeg med 5 andre fine mennesker. Men jeg har ventet på at leiligheten skule bli klar, fikk jeg bo hos noen kompiser. Alle her nede er så hyggelige og alt er så nytt og gøy. Må også legge til at det har blitt i overkant mye festing, men at det har gikk med mange nye vennskap og gode minner. nå når jeg har kommet meg ordentlig på plass kan hverdagen starte. Rutiner, trening og døgnrytme skal på plass igjen.

Håper dere har hatt en strålende start på september. Det har hvertfall jeg!


kommentarer: 2DITT NAVN

Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord. Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord. Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord.
hits