Søndags pannekaker

  • Skrevet 03.11.2013
  • Klokken 22:55

Selv om eksmens tiden er her for fullt nå er det deilig med en rolig søndag morgen. Viktig å ta seg en puste pause i blandt.

Min søndag ble startet med pannekaker og noen kopper med te.

Her har dere oppskriften på tynne sukkerfrie pannekaker.

0,5 dl kokosmel
3 egg
2 dl melk
1 ss fiberhusk
Søtning og krydder etter valg.
Jeg brukte sukringold og stevia vanilje. Veldig godt med litt kanel eller kardemomme i også.

Bland alle ingrediensene og la røren trekke i 5 min. Tilsett eventuelt mer veske hvis røren er for fast. Ha kokos olje eller smør i en panne og ha i røren. Bruk gjerne øsen til å fordele røren tynnere ut over pannen. La pannekaken bli nesten tørr før du snur den og steker den litt på den andre siden.
Jeg fikk 8 middels store pannekaker.

Helgen har vært en deilig avkobling fra lesingen. Med Halloween party, film kveld og takeout. Tro det eller ei, men jeg så Titanic for første gang. Var to stik gråtende jenter som hulket og lo om hverandre. For en fin og trist film.

I morgen er det en ny start og mange timer på lesesalen som venter, men hva gjør det, når turen går til Bergen i slutten av uken? *glede*

Håper dere har hatt en deilig helg og er klar for å kicke en ny uke i gang!


kommentarer: 3DITT NAVN

Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord. Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord. Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord.
hits