fall colours

  • Skrevet 07.11.2014
  • Klokken 11:32Så er det en måned siden sist jeg var innom her, og en måned mindre igjen av mitt semester i Budapest! Ennå holder jeg på å utforske byen og hver dag oppdager jeg nye cafeer, restauranter eller bare bygninger. Alt er så fint her nede og jeg har virkelig forelsket meg i denne byen! Jeg kan ikke tro, at om under 2 månder, så er ikke denne byen lengre mitt hjem, og menneskene jeg er blitt så glad i her nede, ikke lengre er her med meg. 

Forrige søndag spaserte vi rundt i byen i flere timer, gjorde litt turist ting, spiste frokost på Szimpla market (som også er byens beste ruin pub), så Shoes on the Danube, parlamentet og fant mange fine spisesteder som må prøves i nærmeste framtid. I tillegg var vi endelig en tur innom denne nydelige St. Stephens Basilica dere ser på bildene. Vi går forbi den ganske ofte, midt på natten, ettersom mange utesteder er i nærheten, og da er den utrolig vakker lyst opp!

Håper dere har det fint!


kommentarer: 3DITT NAVN

Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord. Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord. Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord.
hits