v Nytt (Let Free Fantasy Flow)


Something new, and blue

 • Skrevet 19.02.2015
 • Klokken 22:23Si hei til det siste tilskuddet i veskesamlingen min, Louis Vuitton Noè Epi, i Blå! Denne nydelige vesken kom jeg over på finn.no og måtte rett og slett bare ha den. Egentlig har jeg ønsket med Noe GM Large, men denne var rett og slett får fin til å ikke bli min. Det er den minste modellen, men jeg syntes den er perfekt. Den rommer alt jeg trenger til hverdags og en slik veske var det på tide å investere i. Min modell er laget i Frankrike i Mars 1994, så det er helt forståelig at hjørnene er slitt, slik som dere ser på bildene. Den er jo bare et år yngre en meg, haha. Jeg syntes det gir den sjarm, og det og vite at den har vært ute på eventyr før er så fin og kan ikke vente med å ta den med på mine egne! Håper dere har en fin kveld!

Hva syntes dere?


kommentarer: 1New in, purple

 • Skrevet 15.01.2015
 • Klokken 19:36

Det har blitt litt gåing i butikker, ved siden av å møte venner, lese til eksamen og danse nettene vekk. Denne freshe lommeboken ble med meg hjem fra salget. Det var jo bare på tide, etter som min forrige ble frastjålet i Bratislava for noen måneder tilbake. Syntes størrelse er perfekt og jo oftere jeg tar den opp, jo mer liker jeg den. En kontrast mot alle de klassiske svarte(Selv om det fo all del er mange fine!). Helt tilfeldig er mobilen min preget av lilla for øyeblikket også. Jeg elsker forresten denne neglelakken for tiden. liksom bare mørk med første øyekast, men når man ser nærmer er det en herlig dyp blå farge.

Nå blir det pause fra den ikke så produktive eksamenslesingen, med nye episoder an white collar.


kommentarer: 3When you can't get enough of print

 • Skrevet 27.09.2014
 • Klokken 19:28

 

Just get some more.

De siste innleggene mine har inneholdt dyreprint i en eller annen form, men jeg har ennå ikke fått nok. Disse ble med meg hjem fra Zara tidligere denne uken. Når høsten kommer har jeg lett for å gå for mørke farger, men disse skoene kan spice opp et hvert antrekk.

Hva syntes dere om dyreprint?


kommentarer: 1animal print times two

 • Skrevet 19.09.2014
 • Klokken 13:15
I uken plukket jeg med meg denne shortsen fra Zara, og når jeg i går kom over jakken, som matcher perfekt, måtte den bli med hjem den også. Jeg kan ikke vente med å ta dette i bruk, både sammen og hver for seg. Jeg tror jeg har fått dyremønster på hjernen, og den freshe grønnfargen er virkelig prikken over i'en. Jakken får faktisk være med ut på tur i dag. Solen titter frem bak skyene sammen med blå himmel i budapest i dag. Jeg har på følelsen av at denne dagen blir fin!


kommentarer: 2circle necklace

 • Skrevet 23.08.2014
 • Klokken 21:59Før jeg reiste var jeg på HM og plukket med meg sirkelsmykket her, til bare 30 kr. Det kaller jeg et lite kupp! Da jeg hadde siste vakten min på jobb på søndag, jobbet jeg nemlig med en som hadde et så fint smykke. Da måtte jeg selvfølgelig spørre hvor det var fra og til min glede var det lett tilgjengelig. Perfekt å kombinere med andre smykket i forskjellige lengder, slik jeg har gjort her med et smykke jeg plukket med meg ifraBarcelona tidligere i år. Bare et lite tips fra meg på en lørdag. Her er det regn, og ann siste kveld med kjæresten i byen. Det er med andre ord duket for seriemaraton og snacks.

Ha en herlig kveld!


kommentarer: 3new in for fall

 • Skrevet 08.08.2014
 • Klokken 17:00Snappet meg med denne skjorten fra just female når vi var ute en tur i går.kjekt å gjøre sånne kupp nå på salget! Stoffet er helt herlig og jeg kan ikke vente med å bruke den. Den er perfekt til å sprite opp et vanlig jeans antrekk, eller til å røffe opp et søtt skjørt. Dekselet fikk jeg også i posten for et par dager siden, og syntes det er så fint. De har så mange fine deksler på ebay! og hvor fin er ikke denne liljedammen vi har på altanen? Ser dere liljen som holder på å springe ut?

I dag skinner solen igjen og etter jobb var det bare å komme seg hjem å lufte hunden i solen. Nå skal jeg ta et par telefoner, før jeg skal til en venninne for tacofredag og kos.

Håper dere får en fin start på helgen!

#nytt #salgskupp #justfemale #skjorte #solskinn #deksel


kommentarer: 4Diego, I love you

 • Skrevet 18.06.2014
 • Klokken 12:43
God dag! I dag er været tilbake til herlig sol og blå himmel her i Bergen. Vi skal straks sette i gang med kakebakingen for familiebesøk i morgen. Feires en uke etter bursdagen min, men sånn må det være når alle er så travle. Noe sukkerfritt står selvfølgelig på planen, ostekake! Selv om igjenting kan overgå mammas ostekake... Wish me luck. Starter dagen med å vise dere min store kjærlighet( bortsett fra han jeg fikk den av). Alexander Wang Diego Bucket Bag, er den ikke nydelig? Kjæresten fant den på finn, secondhand er litt av sjarmen spør du meg, men den er så og si plettfri. Ah, materiell lykke..

Håper dere har en strålende dag og husk at materiell lykke er kortvarig( eller så sies det, hehe)

#diego #alexanderwang #veske #bursdagspresang #perfeksjon #bucketbag


kommentarer: 4The jelly-shoes

 • Skrevet 10.06.2014
 • Klokken 16:33

Jeg fikk øynene opp for disse skoene for en tid tilbake, og fant noen alternativer på ebay. Ettersom dette var rett før jeg reiste til London, bestemte jeg med for å vente og se om jeg fant noen der. Og det gjorde jeg. Disse er mye mer behagelig enn man skulle tro og de gjør mye med et antrekk. Det første min mor sa når hun fikk se skoene var "sånne hadde du som badesko når du var liten også". Det er nok ikke noe for alle, men jeg elsker dem. De skal etter hvert kombineres med sølvglitrende sokker, hehe. Men nå er været for fint for denslags.I dag har jeg brukt dagen så langt på å vaske ned hybelen, brukite rundt 5 timer og føler meg ganske utslitt nå. Om en liten halvtime skal jeg møte noen venninner i Frognerparken for å feire meg litt på forskudd, i og med at jeg reiser til Bergen igjen i morgen. Har egentlig bursdag på torsdag. Men skader jo ikke å feire flere ganger? Det er så varmt og deilig at grilling, gode venner, kald vin og sommer i luften skal nytes til det fulle. 

Nå skal jeg kutte opp litt frukt før jeg må løpe ut døren. Håper dere får en nydelig ettermiddag!

Husk at dere ennå kan melde dere på iphonedeksel giveawayen HER!

 

#jellyshoes #badesko #glitter #sommersko #sandaler

 


kommentarer: 2im not interested in competing with anyone, I hope we all make it

 • Skrevet 15.05.2014
 • Klokken 18:37

Image and video hosting by TinyPic

Da er siste eksamen levert og sommerferien offesielt begynt. Det måtte selvfølgelig feires med litt shopping, blant annet denne skjorten fra bikbok. Ser for meg mangen antrekk med denne så gleder meg til å ta den i bruk. Jeg vet jeg lovet meg selv null shopping før London, men sommerferien måtte rett og slett feires. 

Planen i dag var å gå ut og feire, men eksamensperioden gjør noe med kroppen. I dag er jeg så sliten, hodet verker og planene byttes ut for en ordentlig dose me-time. Nå har jeg akkurat lakket neglene, som så helt forferdelig ut etter eksamen. Koffertene begynner å bli klar for bergen i morgen og jeg skal ta meg en tur på kiwi og handle en stor boks med is, sjokoladeis. Før jeg skal fullføre resten av tingene på den lille listen min. Har dere noen boktips?

Håper dere har hatt en fin dag!


kommentarer: 8The ideal pearl is perfectly round and smooth, but many other shapes of pearls occur

 • Skrevet 29.04.2014
 • Klokken 20:51


I dag har jeg brukt mesteparten av dagen på å øve til eksamen, bortsett fra en tur på trening. Ikke smart å handle og lage mat på tom mage. Ble en stor gryterett så har mat  flere dager nå hehe. Siden dagen min ikke har vært særlig innholdsrik tenkte jeg at jeg kunne vise dere to av mine siste kjøp. Perleøredobber var egentlig ikke helt min greie, helt til nå. Disse er jo helt rå, uten om det vanlige. Skal brukes flittig i med sommerbrun hud. 


kommentarer: 4DITT NAVN

Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord. Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord. Her kan du skrive en kort tekst om deg selv og/eller bloggen på ca. 30-40 ord.
hits